Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedshjælper til aftenvagt på Møllehuset

Vi søger, dig der kan arbejde 28 timer ugentligt i en 5+2-ordning. 

Du skal være en del af et solidt fagligt velfunderet team, der har base på en etage med 20 beboere. Du må derfor meget gerne være uddannet og have god erfaring. 

Beskrivelse af vores hyggelige plejehjem 
Plejecenter Møllehuset har 80 boliger beliggende i De Gamles By, som er en del af den charmerende bydel på Indre Nørrebro, hvor mangfoldighed og kreativitet præger bylivet for både unge og ældre. Huset har fire etager med hver 20 beboere, delt op i to afdelinger med hver sin afdelingsleder. På Møllehuset har vi særligt fokus på, hvordan det gode liv skal leves, og har mange aktivitetstilbud i dag- og aftentimerne. 

Du skal arbejde med pleje- og omsorgsopgaver hos beboerne, hvilket du naturligvis vil få god introduktion til. Vi arbejder i tæt samarbejde med de pårørende, som vi anser som en vigtig ressource i forhold til vores beboere, og du skal derfor have lyst til at være en del af dette. Du vil få en fast makker, som er uddannet social- og sundhedsassistent. 

Om dig
Vi mangler dig, som kan arbejde selvstændigt og har et solidt erfaringsgrundlag indenfor ældreområdet. Du arbejder værdibaseret og anerkendende og har altid beboernes selvbestemmelsesret og ønsker i højsædet og fokus på, at beboeren skal opleve sig vigtig i eget liv. 
 
Vigtigst er, at du har lysten til at arbejde med mennesker, er ansvarsbevidst og selvstændig og praktiserer ordentlighed i alt hvad, du gør. 

På Møllehuset møder du positive og samarbejdsvillige kollegaer, som også har det sjovt i hverdagen. Du oplever en afdeling og et hus, som har et sundt fundament, og du vil møde en ledelse, som vil deres medarbejdere og tager dig alvorligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere information
Er du interesseret i at vide mere, kan du kontakte afdelingsleder Charlotte Hornauer på 2445 4535.

 Søg via nedenstående link senest søndag den 28. februar 2021

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra den 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.