Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedshjælper til aftenvagt på Nældebjerg Plejecenter, kompetencecenter for demens.

Beboerne på Nældebjerg Plejecenter mangler 2 kompetente social- og sundhedshjælpere i aftenvagt, der kan understøtte og vejlede dem i den rejse de er på.

Det er vigtigt for beboerne, at vi kan arbejde ud fra vores kerne opgave:

”Sammen skaber vi en hverdag, hvor borgerne tager ansvar og deltager aktivt for at opnå det bedste liv. Sundhed & Pleje bidrager effektivt med faglighed af høj kvalitet for at understøtte udvikling og sammenhæng. ”

Det betyder i praksis, at du skal være med til at inddrage beboerne i deres eget liv og derudfra være med til at skabe den gode hverdag for beboerne, personalet og pårørende. Vi møder beboerne der hvor de er i livet og tager udgangspunkt i deres behov.

Jobbet

Du skal have lyst til relations arbejdet med beboerne, da den gode relation er bærende for den gode omsorg og pleje. Det forventes at du har lyst til at arbejde med mennesker med demens.

Du skal være med til at skabe et stærkt fagligt miljø. Vi har allerede fokus på sparring og det gode samarbejde på tværs af faggrupper og vi bruger hinanden og de kompetencer, der er til rådighed i huset. Vi vil gerne udvikle os, og der er derfor god mulighed for at afprøve nye måder at løse opgaverne på. Vi er akkrediteret efter Den danske Kvalitetsmodel og arbejder fortsat målrettet med systematisk læring og kvalitetsudvikling.

I vores dagligdag vil vi gerne hinanden og har fokus på dialog, respekt og anerkendelse af hinandens faglighed og styrker. Der er tillid mellem os og frihed under ansvar samt forventning om, at du byder ind i hverdagen og medvirker til at gøre tingene bedst muligt.

Nældebjerg Plejecenter ligger midt i centrum og er omgivet af et sprudlende byliv. Der er kort afstand til Greve S-station, indkøbscenter og rådhuset. Vi har en hyggelig have og inspirerende aktiviteter. Vi vægter at give vores beboere en oplevelsesrig hverdag, hvor vi tænker i muligheder frem for begrænsninger. Du kan læse mere om Nældebjerg Plejecenter her.

Om dig

Vi forventer, du er uddannet social- og sundhedshjælper, evt. med erfaring inden for ældreområdet, har lyst til at arbejde digitalt og er god til skriftligt og mundtligt dansk.

Som person er du empatisk, har en naturlig en interesse for mennesker.

Derudover forventer vi, at du:

  • Er ansvarlig i opgaveløsningen, får gjort opgaverne færdige.
  • Bruger kommunikation i din hverdag, både den elektroniske men også i dialogen med kollegaerne.
  • Bevarer overblikket i en til tider hektisk hverdag med til tider uforudsete situationer.
  • Tager initiativ, bidrager til udviklingen af opgaveløsningen, kommer med forslag til forbedringer og udvikler nye måder at gøre ting på
  • At du bruger din faglige viden til fordel for beboerne og de pårørende
Øvrige oplysninger

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst. Stillingen er i aftenvagt på 28 timer.

Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at der fremvises straffeattest og indhentes referencer.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Gruppeleder Tatjana Frimurer på tlf. 21362913. Du kan finde mere information om Greve Kommune på www.greve.dk

Der vil blive holdt samtaler i uge 39.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.