Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social-og sundhedshjælper til aftenvagt, Plejehjemmet Skæring


Om jobbet
Vi gør opmærksom på, at stillingen ligger indenfor det døgndækkende område. P.t. forventes tjeneste fortrinsvis at være i aftenvagt.

Stillingen er på 30 timer

Stillingen er med vagter kl. 12.00-20.00 og kl. 15.00-23.00, weekend vagt hver 2. uge.

Du skal brænde for at løse kerneopgaven: et bedre hverdags liv for borgeren, have en veludviklet empati, stort engagement og mod på forandring. Vi arbejder sundhedsfremmede, forbyggende og rehabiliterende.

Formål er også at skabe ét endnu bedre liv for borgerne hvor pårørende/familien og netværk stadig er den del af hverdagen

skabe gode oplevelser og besjæling

arbejde efter borgerens livsrytme og planlæg hjælpen sammen med borgeren

arbejde med egenomsorg og rehabilitering, der øger borgers selvhjulpenhed

have fokus på tværfagligt samarbejde, respekt og gensidig tillid


Din profil

  • Du har hjertevarme og er positivt og nysgerrig med et anerkendende menneskesyn
  • Du har evne til at arbejde tværfagligt teambaseret
  • Du er fleksibel og trives med udvikling, forandring og innovation
  • Du tager medansvarlig for et godt arbejdsmiljø
  • Du vil arbejde med frivillige, borgere og pårørende/familer for at løse kerneopgaven
  • Du tager ansvar for dokumentation og et godt borgerforløb

Derfor skal du vælge os
Vi tilbyder et spændene job, hvor du sammen med borger, deres familie og engagerede kollegaer vil medvirke til at gøre Skæring plejehjem til en rigtig god arbejdsplads.

Her er fokus på faglighed og tværfaglige samarbejde

Vi har 28 plejehjemsboliger og ligger i dejlige skønne omgivelser ved vandet.


Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes tiltrådt 1.3.18

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst som Social-og sundhedshjælper.

Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.


Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til SOSU.assistent Jeanette G. Nielsen på mobil 40265105 eller forstander Helen G. Hermansen mobil nr: 87132954


Ansøgning
Klik på ”søg jobbet” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er 15.2.2018
Vi forventer at afvikle jobsamtaler den 19.2.2018


I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


Om os
Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg (MSO) i Aarhus Kommune arbejder med omsorg for ældre og sundhed for alle borgere.

Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen på https://aak.plan2learn.dk/

Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen http://www.sundhedogomsorg.dk/~/media/Subsites/Sundhed-og-Omsorg/Dokumenter/Vaerktoejer/Kursusportalen/Opret-dig-som-ny-bruger-paa-Kursusportalen---Borgeradgang.pdf

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her