Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

social- og sundhedshjælper til aftenvagtsstilling 28/t ugen på dejlige Bøgeskovhus

På Bøgeskovhus har vi en stilling som aftenvagt ledig med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi søger en SSH´er om du er ny uddannet eller har nogle års erfaring betyder ikke noget.

Som aftenvagt bliver du en del af et team , hvor I arbejder to og to sammen. Der arbejdes 5:2

Bøgeskovhus er drevet af Forenede Care A/S og ligger i Viby J. Bøgeskovhus rummer 70 af byens største plejeboliger.  Derudover er vi et godt aktivitets- og samlingssted for borgere i Vibyområdet. Vi fokuserer på et rigtigt godt hverdagsliv for beboeren i trygge og omsorgsfulde rammer. Hverdagen udfyldes af forskellige aktiviteter, som både er indholdsrige og sjove.

Vi forventer at du
  • arbejder med stort engagement
  • er stabil og møder ind med godt humør
  • arbejder ud fra en rehabiliterende og sundhedsfremmende indsats
  • kan arbejde selvstændigt og kan give feedback på tiltag
  • er rutineret bruger i CURA
  • har overblik og kan prioritere opgaver
  • arbejder med hjertet i centrum ?
Vi tilbyder

En arbejdsplads hvor uddannelse, faglighed og kurser er højt prioriteret. Vi arbejder med at udvikle praksis i samarbejde med beboere og pårørende. Vi er fagligt ambitiøse og arbejder hele tiden med at sikre og udvikle den målte og den oplevede kvalitet. Vi rummer alle fagrupper, sygeplejersker, fysioterapeut, ergoterapeut, sosu-assistenter, sosu-hjælpere og elever samt studerende. Det er muligt at benytte vores wellnesstilbud på stedet, hvor der blandt andet er mulighed for massage og ansigtsbehandlinger.

Du bliver ansat på FOA-overenkomst.

Nysgerrig?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller stedet er du velkommen til at kontakte teamleder Helle Pedersen på tlf 25359026

Medarbejder på Bøgeskovhus

Arbejdet på Bøgeskovhus bærer præg af at, der er højt til loftet. Medarbejderne inddrages i forskellige samarbejdsrelationer på tværs af afdelingerne og faglighed for derigennem at skabe et fællesskab og stærkt sammenhold. Samtidig med tages der ansvar for at løfte i flok, hvad enten der er nye eller gamle opgaver. Vi har en innovativ tilgang til arbejdet og ser hellere muligheder frem for begrænsninger. Vi stræber efter at optimere arbejdsgange for at skabe yderligere tid til hygge og social samvær med hinanden og ikke mindst beboerne. På den måde styrkes det gode arbejdsmiljø yderligere, sygefraværet falder og trivslen stiger. Det giver en stærk social kapital på Bøgeskovhus, at vi har en åben dialog om tingene, og at alle kan komme med inputs til forandringer og forbedringer.

Vi stræber efter, at alle bruger deres faglige og personlige kompetencer på de områder som giver mening. På den måde hylder vi og giver anerkendelse og respekt for de mange forskelligheder, der er i huset. Sammen skaber vi rammer, for at den enkelte medarbejder kan bidrage med lige præcis det som hun eller han er god til og derigennem skabe værdi for sig selv, sine kollegaer og i særdeleshed for beboere og pårørende.

Faglig udvikling er en dyd og derfor giver vi alle mulighed for at søge fx kurser og temadage for at kunne dygtiggøre sig yderligere i det interesseområde den enkelte måtte have. Det giver en høj faglighed og en øget tilfredsstillelse i arbejdet med beboeren. Samtidig giver det en god kollegial relation at hver og én kan bidrage med forskellig baggrund fagligt som personligt på afdelingen og i huset. Ledelsen er åben, lyttende og anerkendende og skaber gennem nysgerrighed og synlighed den gode relation og nærvær, så medarbejderen arbejder i trygge rammer og i en dagligdag hvor der kan søges sparring og hjælp til, hvad der måtte komme. Derigennem opnås blandt andet engagerede og glade medarbejdere, og medarbejdere som er villige til at give en ekstra hjælpende hånd, der hvor det kræves.

Bøgeskovhus er et dejligt sted at være for både beboere, pårørende og medarbejdere.

Læs mere om Bøgeskovhus og Forenede Care her.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.