Social- og sundhedshjælper til Højdevang Sogns Plejehjem

Vil du arbejde i et spændende hus, som har fokus på handleplanen for demensindsatsen og Københavns Kommunes ældrepolitik 2015-2018: 'Lev stærkt – hele livet', og som prioriterer værdierne: 'respekt, udvikling og arbejdsglæde' højt i hverdagen?   
 
Så er det måske lige dig, vi har brug for i vores demensafsnit på 2. sal, hvor der bor 10 beboere fast og 12 på vurdering/aflastning – alle med en demensdiagnose.   
 
Vi søger en social- og sundhedshjælper til en fast stilling på 32 timer ugentligt i blandede vagter og med arbejde hver tredje weekend. 
 
Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads for dig, som har ambitioner indenfor ældreplejen og demensområdet.   
 
Højdevang Sogns Plejehjem
Højdevang Sogns Plejehjem i København S er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Københavns Kommune.
 
Huset består af tre afdelinger: I stuen, en somatisk enhed, bor der 29 ældre, på 1. sal bor der 20 mennesker, som alle har en demensdiagnose, og på 2. sal har vi 12 vurderingspladser til mennesker med en demensdiagnose samt 10 faste demensboliger. Herudover har vi et aktivitetscenter for hjemmeboende mennesker med en demensdiagnose, og der er tilknyttet en aktivitetsstue til plejecenteret for dem, som bor her, og her er dejlige udenomsarealer.  
 
Plejehjemmet har gratis P-plads, er ved at implementere træning i arbejdstiden, har motionsrum, som kan benyttes gratis, og eget produktionskøkken med åben cafe. 
 
 
 Hos os får du  
 • mulighed for at præge dagligdagen med fokus på faglighed, en meningsfuld dag i samarbejde med beboeren samt trivsel.  
 • en hverdag, hvor beboernes livshistorie, ressourcer, ønsker og behov ud fra Tom Kitwoods teori omkring personcentreret omsorg er i centrum. Pårørendesamarbejdet lægger vi stor vægt på med udgangspunkt i en socialpædagogisk og anerkendende tilgang.  
 • en arbejdsplads, hvor læringsmiljø og arbejdsglæde er i højsædet ud fra ønsket om at arbejde kreativt, fleksibelt og at kunne se muligheder frem for begrænsninger og altid med beboeren i centrum.  
 • en arbejdsplads, vi er stolte af, og vi ser fællesskabet og tværfagligheden som en styrke.    
 
Vi ønsker en ny kollega, som  
 • er loyal overfor husets værdigrundlag.  
 • er fagligt dygtig og ambitiøs i praksisfeltet med fokus på beboernes livskvalitet og livsglæde kombineret med respekten for mennesket og vedkommendes livshistorie og ressourcer.  
 • indgår åbent og aktivt i samarbejdet med beboere, pårørende, kollegaer, tværfaglige samarbejdspartnere og ledelse med en motiverende og engageret tilgang.
 • har en nysgerrig og anerkendende tilgang til den faglige dialog i huset. 
 • er med til at skabe en hverdag i et forpligtende og udviklende fællesskab.  
 • har erfaring med demente borgere.   
 • gerne har erfaring med eller kendskab til omsorgssystemet Cura. 
Ansættelsesvilkår
Løn efter overenskomst og lokal løndannelse.   
Tiltrædelse 1. april 2018 eller efter aftale.   
Ansættelse kan først finde sted, når der er indhentet udvidet straffeattest.  
 
Yderligere information
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Pia Carlsen på 3234 0823.   
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 23. februar 2018   
Ansættelsessamtaler i uge 9.   
     


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:3. januar 2018
Udløbsdato:3. marts 2018

Social- og sundhedshjælper til privat hjemmepleje - Aftenvagt

CareMatch ApS

København
CareMatch søger for kunde Den private hjemmehjælp Hjemmehjælpen A S udvider hele tiden og har behov for aftenvagter i både lige og ulige uge.Du vil få faste borgere og fast rute - Kørekort er nødvendigt. Lige ugeDer er en ledig rute på Nørrebro Nord...
Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Sosu. Hjælper søges

FORENEDE RENGØRING A/S

Sosu.Hjælpere søges til vores kunder. Vi er Bl.a Leverandør til følgende kommuner: Ishøj,Vallensbæk,Brøndby,Albertslund,Høje-Taastrup,Rødovre,Glostrup,Hvidovre,Dragør og Tårnby,Greve, Solrød og Køge. Har du sjæl og personalighed - Så send en ansøgni...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Uddannede social- og sundhedshjælpere til ferieafløsning i Hjemmeplejen Amager

Hjemmeplejen Amager

Kan du yde god pleje med udgangspunkt i borgerens egne ressourcer og inddrage borgerne som en del af løsningen? Er du uddannet social- og sundhedshjælper? Hvis du kan svare ja til begge dele, så har vi brug for dig som ferieafløser i perioden maj ti...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:1. april 2018

Faglærte medarbejdere som afløsere til Center Egegården/Møllegården

Gladsaxe Kommune

Er det noget for dig?Vi vægter arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø meget højt. Vi holder af vores arbejde og interesserer os for hinanden. Det giver en god hverdag med beboere og kolleger fyldt med smil og humor. Din opgave er at skabe bedst mulig ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

Dit Vikabureau søger Sosu hjælper

SHOPPERS OUTLET ApS

Vi er nu kommet der hvor vi igen mangler flere hænder. Så Dit Vikarbureau søger derfor 2 social- og sundhedshjælpere. Vores opgaver er i hjemmeplejen, Plejehjem og Hospitaler. Det er rigtig vigtigt, at faglighed står som alt i dit job. Vi skal modta...