Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedshjælper til Lions Park plejehjem - primært til dagvagt

Hvis du kan bidrage med faglig viden, godt humør og gerne vil være med til at skabe en god hverdag for beboerne, så er det dig vi søger. Du er praktikvejleder eller klar til at tage uddannelsen
Som social- og sundhedshjælper er du med til at skabe livskvalitet og tryghed for beboerne. Derfor er det væsentligt, at du er nærværende, tillidsvækkende og kan skabe gode relationer.

Arbejdet består blandt andet af pleje og praktiske opgaver i tværfagligt samarbejde med kolleger. Din faglige viden kommer dagligt i spil også som praktikvejleder for social- og sundhedshjælperelever, idet vi lægger vægt på, at der er høj faglighed og et godt læringsmiljø.

Vi arbejder anerkendende og fokuserer på trivsel og et godt arbejdsmiljø.

De fire værdier tillid, interesse, tid og omsorg ligger til grund for vores samarbejde med beboerne, pårørende, kolleger, ledere og eksterne samarbejdspartnere. Vi lægger vægt på, at beboernes hverdag består af nærvær, samvær og forskellige aktiviteter og oplevelser - ofte i samarbejde med frivillige.
Vi arbejder målrettet og systematisk med ”I sikre hænder”, som øger patientsikkerheden og er med til at forebygge utilsigtede hændelser.
Vores faglige arbejde dokumenteres i Nexus.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingerne er på 32 - 35 timer ugentligt med enkelte aftenvagter og 2 arbejdsweekender på 6 uger. Lions Park er en selvejende institution og har driftsoverenskomst med Hillerød Kommune.

Løn aftales på baggrund af overenskomst, kvalifikationer og anciennitet.

Send din ansøgning vedlagt CV, uddannelsesbevis, straffeattest og reference.

Stillingerne ønskes besat snarest muligt. Indkaldelse til samtale sker løbende.

Sidste frist for ansøgning er den 24. august 2020 kl. 12.

Yderligere oplysninger
Du kan eventuelt henvende dig til områdeleder Janne Bille tlf.: 72 32 79 44 mail: jabi@hillerod.dk eller områdeleder Therese Brosbøl tlf.: 72 32 79 42 mail: thbr@hillerod.dk, hvis du har brug for yderligere information om stillingerne.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.