Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedshjælper til Plejecenter Frydenholm (aftenvagt)

Om jobbet

Du skal i dit daglige arbejde planlægge og udføre pleje- og omsorgsopgaver og praktisk bistand til en gruppe beboere med hensyntagen til deres ønsker, ressourcer og behov. For at sikre den mest optimale og helhedsorienterede pleje og omsorg vil du indgå i et tværfagligt samarbejde. Du skal med din faglighed være med til fortsat at skabe og videreudvikle et varmt og trygt hjem for beboerne bl.a. gennem måltidet, aktiviteter og samvær. En af de centrale dele af arbejdsopgaven i aftenvagten er omkring aftenmåltidet hvor du, i samarbejde med dine kolleger, skal klargøre måltidet, sørge for oprydningen og være bærende under det pædagogiske måltid med beboerne. Endelig skal du dokumentere dit arbejde i vores elektroniske journalsystem.

Din profil

Du er uddannet social- og sundhedshjælper og gerne med erfaring indenfor ældreområdet. Du er synlig og har overblik, er interesseret i at lære nyt og arbejde aktivt med faglig udvikling i det daglige, herunder at iværksætte og deltage i aktiviteter og det pædagogiske måltid. Du har erfaring med faglig dokumentation, og det er vigtigt for dig at udføre dine arbejdsopgaver engageret og i høj kvalitet. Du bidrager aktivt til et godt samarbejde med beboerne, deres familier, dine kolleger og øvrige samarbejdspartnere.

Derfor skal du vælge os

Du bliver en del af et tværfagligt miljø, hvor vi sætter et godt kollegaskab og positivt arbejdsmiljø højt. Vi vægter faglig nysgerrighed, medarbejderudvikling og at lære af hinanden på tværs af faggrupper og erfaring højt. Du vil få indflydelse på din arbejdsdag og mulighed for at udvikle din faglighed, fordi vores fokus er på at skabe det gode hverdagsliv for beboerne med udgangspunkt i en helhedsorienteret tænkning, leve-bo-miljø tanken og Marte Meo

Ansættelsesvilkår

Jobbet er et vikariat på 28 timer pr. uge i 5-2 rul med arbejde hver 2. weekend og med start snarest muligt og en varighed på 8 måneder. Ansættelse i Ældreområdet er betinget af tilfredsstillende straffeattest. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om os

Plejecenter Frydenholm er fra 2016 og beliggende naturskønt i Holte med gode forbindelser til offentlig transport. På plejecentret bor 59 ældre mennesker, fordelt på tre afdelinger, med forskellige behov for pleje og omsorg. På hver afdeling er det faste personale social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere, mens der på tværs af afdelingerne arbejder sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, kost- og ernæringsansvarlige og aktivitetsmedarbejdere. Bygningen vi har til huse i er indrettet med moderne faciliteter, og vi er landet godt i at være nye samtidig med at vi søger at være under stadig faglige udvikling.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Holdes løbende


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her