Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedshjælper til skærmet enhed for demente

Social- og sundhedshjælper eller assistent til skærmet enhed for demente

Vil du være med på et team med fokus på kærlig og faglig hjælp til demente beboere, så har vi stillingen til dig. Plejehjemmet Bakkely er i en spændende udvikling med mange nye tiltag, og vi vil elske at få dig med på holdet. Et af flere nye tiltag er brug af virtual reality briller til demente og brug af iPad i plejen. Vi vægter din faglighed højt og har løbende opkvalificering af vores medarbejdere. Det vil selvfølgelig også komme dig til gode. Til efteråret skal vi for eksempel have alt fast personale på kursus i palliativ pleje.

På Bakkely er vi meget optaget af at være en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til familie- og privatliv.  Som ny medarbejder vil du hurtig føle dig tilpas på Bakkely, da vi er optaget af, at du kommer godt fra start med spændende opgaver og ansvar efter dit niveau. På Bakkely er vi optaget af en åben og dialogorienteret medarbejderkultur, som har fokus på samarbejde og kollegial støtte når arbejdsdagen bliver svær. Vi har fokus på, at vi er én organisme, hvor alle har en rolle at spille i hjælpen til vores skønne beboere.

Plejehjemmet Bakkely arbejder ud fra ideerne i leve-bo-miljøet og ønsker dermed at fremhæve HJEM frem for institution. I øjeblikket er vi meget optaget af demensrejseholdet og medicinhåndtering via projektet ”I sikre hænder”. Vi arbejder også ud fra et kristent livs- og menneskesyn. Derfor er det vigtigt for os, at du forholder dig til vores faglige tilgange og værdier i din ansøgning. Du kan læse mere på www. plejehjemmet-bakkely.dk og se små film om os eller følge os på www.facebook.com/plejehjemmetbakkely. Bakkely ligger 20 min kørsel fra Herning eller Skjern og 15 min gang fra rutebilstationen i Videbæk.  
Stillingen vi tilbyder til dig er en fast stilling på 27 timer pr. uge i aftenvagt. Til stillingen kan påregnes ekstratimer ved afløsning i forbindelse med ferie og sygdom. Ansættelse vil være så hurtigt som muligt.
Vi forventer, at du:

  • Er faglig uddannet social- og sundhedshjælper eller assistent og har du efteruddannelse inden for psykiatri eller pædagogik, er det blot et plus
  • Har erfaring som social- og sundhedshjælper eller assistent, men du kommer også i betragtning som nyuddannet, hvis du har energi og vilje
  • Er kendt med journalisering i div. it-systemer og har skriftlige færdigheder med et godt overblik over div. indsatser
  • Er god til medmenneskelig kontakt og ser mennesker som ligeværdige
  • Har en tydelig kommunikation og personlighed, der kan bevare roen og overblikket i pressede situationer
  • Er selvstændig og handlekraftig, eller også ønsker du som ung at lære disse discipliner af ældre kollegaer
  • Du har mod til at være ærlig og respektfuld i det kollegiale samarbejde, fordi dine kollegaer og holdet Bakkely er vigtig for dig
Yderlige oplysninger fås hos leder Kaj Kristensen på tlf. 20343856 eller souschef Allan Bærentsen på tlf. 97172100. Ansøgningsfrist d. 16. april kl. 12:00 Vi forventer at afholde samtaler løbende, efterhånden som ansøgningerne indkommer. Ansøgninger sendes elektronisk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.