Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedshjælpere i dagvagt til Hjemmeplejen Amager

Hjemmeplejen Amager søger to dygtige og motiverede social- og sundhedshjælpere til en daggruppe – 37 timer ugentligt.

Hjemmeplejen Amager er en stor organisation fordelt på to adresser med ca. 385 fastansatte medarbejdere. I hjemmeplejen Amager arbejder vi meget med at se borgerens ressourcer og inddrage borgeren som en del af løsningen. Vi bruger rehabilitering i vores daglige arbejde med borgerne og søger derfor social- og sundhedshjælpere, der sammen med gode kollegaer, vil styrke fagligheden i daggrupperne med denne optik som fokus.

Vi er en daggruppe, der søger to social- og sundhedshjælpere til faste stillinger 37 timer/ugentligt. Du skal desuden have fem weekender på 12 uger.

Vi går gerne forrest
Hjemmeplejen Amager er med i front, når det gælder dokumentation, forebyggelse, sundhedsfremme, helhedspleje, faldforebyggelse, træning i eget hjem, kroniske og kritiske sygdomme, og vi er gode til at vurdere og håndtere forskellige sundhedsproblematikker og varetager uddelegerede sygeplejeydelser.

Vi er meget optaget af social- og sundhedshjælperens faglige rolle i gruppen, med større fokus på at skulle håndtere større krav som følge af flere specialiserede opgaver.

Du vil indgå i et stærkt, fagligt miljø med ugentlige kvalitetssikringsmøder og tæt samarbejde med sygeplejegruppen og med reference til daggruppelederen.

Din profil 
Du er uddannet social- og sundhedshjælper.

Du møder borgerne ud fra et rehabiliteringsperspektiv og kan arbejde selvstændigt såvel som samarbejde med engagerede og dygtige kollegaer og er god til at prioritere din tid i en travl hverdag.

Du trives godt i en dynamisk organisation og har lyst til at udvikle egne såvel som andres kompetencer i egen gruppe.

Vi anvender CURA som dokumentationsredskab og forventer it-kompetencer på almindeligt brugerniveau. Det er en fordel, hvis du har kendskab til CURA, men ikke et krav.

Du går forrest og viser vejen til et højt fagligt niveau.

Dine vigtigste opgaver

  • Vurdering, omsorgs- og sundhedsopgaver
  • Personlig og praktisk hjælp i borgers hjem
  • Sundhedsfremmende og forebyggende aktiviteter
  • Koordination, vejledning, dokumentation og undervisning
  • Aktivitet og rehabilitering
  • Du skal som hjælper også varetage opgaven som praktikvejleder for de elever, vi får ind af døren. Har du ikke uddannelsen, sørger vi for, at du får den.

Vi tilbyder
Uniform, overtøj, frisk luft og en masse super gode kollegaer. Derudover får du egen PDA og cykelgodtgørelse for brug af egen cykel.

Øvrige oplysninger
Stillingerne er med start den 1. juni 2021 eller efter aftale.

Løn forhandles efter principperne i Ny Løn.

Har du brug for flere oplysninger?
Du kan ringe og spørge efter gruppeleder for gruppe 2 Caroline Chlala på 2686 6397 eller gruppeleder for gruppe 1 Lonnie Hansen på 26152424.

Søg via nedenstående link senest søndag den 11. april 2021
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.