Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedshjælpere til aftenplejen i Hjemmeplejen Bispebjerg/Nørrebro

Aftenvagten Bispebjerg/Nørrebro søger flere dygtige social- og sundhedshjælpere.

Som social- og sundhedshjælper hos os, skal du have lyst til at bidrage med positivitet og faglighed, så både vores borgere, dine kolleger og dig selv, har det godt og trives i hverdagen.

Vi er en blandet aftengruppe på 50 medarbejdere, som er fordelt på social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Derudover er der to assisterende gruppeledere. Samarbejdet på tværs her i aftengruppen er vigtigt for os og betyder meget for den kvalitet, vi yder ude hos borgerne.

Vores borgere er meget forskellige, og det er vi i medarbejdergruppen også. Det ser vi som en fordel, da det altid er godt, når forskelligheder arbejder sammen om en fælles mission. Og vores mission er borgerne.

Borgerne besøges hjemme hos dem selv, og du skal kunne lide den omstilling, det er at køre fra hjem til hjem. Det er noget af det, dine kommende kollegaer elsker ved deres arbejde samt den selvstændighed, det giver i arbejdsdagen.

Vores fysiske områder spænder over hele Nørrebro og Bispebjerg. Størstedelen kører rundt på cykler, nogle på elcykler, og det er derfor et krav, at du kan cykle. Vi har også nogle bilruter, så kørekort er en fordel, men ikke et krav.

Vi har for nyligt fået ny gruppeleder i aftenvagten, og vi er sammen i fuld gang med at skabe en fælles retning, hvor et godt arbejdsmiljø, samarbejde og faglighed er vores fælles ledestjerner.

Vi ved, hvor meget en god introduktionsperiode betyder, og derfor prioriterer vi, en god introduktion med løbende tæt opfølgning og en individuel tilrettelæggelse af introduktionsforløbet.

Så hvis du synes, at det lyder som noget for dig, så søg stillingen og vær med til at skabe den bedste aftenpleje i Københavns Kommune.

Yderligere oplysninger
Arbejdstiden ligger mellem kl. 15.00-23.30 og størstedelen af dine kommende kolleger arbejder i et 5-2-rul.

Stillingen er en fastansættelse.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til gruppeleder Sofie Frank 2059 4735 eller assisterende gruppeledere Eva og Martin på 2022 2838.

Søg via nedenstående link senest søndag den 20. december 2020

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.