Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedshjælpere til dagvagt på plejehjemmene Lærkebo/Poppelbo

Vil du arbejde på et plejehjem, hvor beboernes livskvalitet, frihed, tryghed og fællesskab er de bærende værdier i hverdagen?
Er du stærk i dine kompetencer og klar til at arbejde med høj faglighed, tryghed for beboerne og et godt arbejdsmiljø – og alt dette i en travl og afvekslende hverdag?

Så er du meget velkommen til at sende din ansøgning.

Poppelbo/Lærkebo to plejehjem med en fælles ledelse og hvert plejehjem har 84 beboere. Vi ligger i Bystævneparken tæt på Vestvolden og Frederikssundsvej, og vi har offentlig bus lige udenfor døren og bor forholdsvis tæt på Husum Station. Er du i bil, har vi fri parkering hele døgnet.

Alle afdelinger har en afdelingsleder, og der er stort fokus på den daglige ledelse, hvor lederne møder alle medarbejdere i deres afdeling.

Opgaver og kompetencer
Som social- og sundhedshjælper samarbejder du tæt med dine kollegaer og afdelingens ledelse, og arbejdet tager udgangspunkt i den personcentrerede og helbredsorienterende pleje og omsorg. Du tager aktivt del i det tværfaglige samarbejde på tværs af vagtlagene, og du leverer i samarbejde med dine kollegaer en høj kvalitet i dit arbejde med beboerne og tager udgangspunkt i bl.a. livshistorien, den rehabiliterende tilgang og den gode relation. Ud over dine kollegaer samarbejder du naturligvis med beboerne, deres pårørende, venner, frivillige og andre gæster i huset. Ledelsesmæssigt refererer du til afdelingslederen.

Vi tilbyder

  • en udviklende og travl hverdag, hvor frihed, tryghed og fællesskab er en del af fundamentet for, at beboerne oplever, at de har en god hverdag
  • en stor og stærk organisation, som har fokus på det gode arbejdsmiljø og det tværfaglige samarbejde
  • mulighed for, at du kan sætte dit eget præg på det gode ældreliv
  • mulighed for faglig og personlig udvikling

Vi forventer, at du

  • er parat til at arbejde for et godt miljø og det gælder både fagligt og i forhold til relationen til beboerne og kollegaerne
  • har lyst til både at dele og modtage erfaring og viden
  • har erfaring med digital kommunikation
  • finder skriftlig dokumentation vigtig
  • er ansvarsbevidst og stabil

Ansættelsesvilkår
Stillingerne er som udgangspunkt 37 timer ugentlig med weekendvagt hver tredje uge. Løn efter overenskomst. Vi ønsker, at du kan starte den 1. januar 2021 eller snarest derefter. Vi gør opmærksom på, at vi har røgfri arbejdstid.

Mere information
Hvis du ønsker at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte administrationsleder Susanne Madsen på 4013 7469.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 3. december 2020
Vi holder samtaler hurtigst muligt efter ansøgningsfristen.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.