Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedshjælpere til faste stillinger i dagvagten på Peder Lykke Centret

Er rummelighed, mangfoldighed og livskvalitet værdier, der tiltaler dig?  
 
Vi leder efter to social- og sundhedshjælpere til faste stillinger i dagvagt – 30 timer om ugen med weekendvagt hver 3. uge.  
 
Peder Lykke Centret er et livligt og skørt hus. Der er altid gang i nye ting og altid en anledning til at holde en fest. Om foråret og sommeren nydes haven med plantedag, gåture, grillaftener, markedsdag mm. Til efteråret er der blandt andet aktiviteter med sang og dans, inden vinteren kommer og centret pyntes op til julen.  
 
Samtidig er fagligheden i top. Vi leverer professionel pleje og omsorg med fokus på det enkelte menneske og deres livshistorie. Der er løbende mulighed for kompetenceudvikling og vores arbejdsmiljø er i top med lavt sygefravær og høj social kapital. Vi er stolte af vores arbejdsplads.  
 
Du skal selvfølgelig være uddannet social- og sundhedsassistent og alt det, der plejer at stå i stillingsannoncer. Men du skal også kunne rumme vores mange forskellige borgere med din positive anerkendende tilgang. Du skal være nysgerrig og tålmodig og med dine kommunikationsevner kunne tale og lytte dig ud af svære situationer.  
 
Vores medarbejdere synes Peder Lykke Centret er en fantastisk arbejdsplads, fordi:  
 
”Her er super mange aktiviteter og fuld gang i den".  
"Vi har et godt arbejdsmiljø, jeg møder smil og venlighed.”  
”Vi har et hus, der aldrig står stille.”  
”Vi har medbestemmelse og gode relationer til kollegaer og beboere.”  
 
Yderligere information
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.   
 
Hvis du skulle have fået lyst til at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Line Skøtt på 3234 4355, afdelingsleder Jeanette Lauridsen på 3234 4351 eller centerchef Mette Olsen på 3234 4318.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 25. februar 2018
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her