Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedshjælpere til velfungerende hjemmeplejegruppe i Brønshøj-Husum

I Hjemmeplejen Vanløse/Brønshøj/Husum synes vi det vigtigste er, at vi skaber tryghed og kvalitet for vores borgere. Derfor leder vi altid efter de bedste medarbejdere.   
 
Lige nu søger vi social- og sundhedshjælpere til to faste stillinger i aftenvagt og en fast stilling hver anden weekend. 
 
En af dine vigtige opgaver bliver at være med til at sikre fagligheden i det team, du bliver en del af, så vi altid har fokus på det, som er bedst for borgeren.   
 
Om dig
Din tilgang er professionel, og du i stand til at bruge dine sociale kompetencer i mødet med kolleger, borgere og pårørende.
 
Det er et krav, at du er uddannet social- og sundhedshjælper eller er under uddannelse. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra hjemmeplejen, og vi lægger stor vægt på, at du er ambitiøs og tager ansvar for dine opgaver.
 
Vi forventer, at du lejlighedsvis dækker vagter i andet vagtlag end dit primære.  
 
Vi tilbyder
Til gengæld kan vi tilbyde dig en arbejdsplads, hvor vi er meget stolte af vores arbejde, og hvor du vil få rig mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Vi drives af en høj arbejdsmoral og fleksibilitet og glæder os til at byde dig velkommen som vores nye kollega.   
 
Vi er en moderne organisation med gammeldags værdier. Derfor forventer vi, at du ligesom os har en høj arbejdsmoral og tager ansvar for dine arbejdsopgaver.
 
Vores ambition er at blive ved med at være en af Danmarks bedste hjemmeplejer, og derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Vores borgere, vores kerneopgave, ændrer sig - og vi ændrer os og vores værktøjer for at kunne levere den bedste service. Derfor er vi en organisation i stadig forandring, og vi er ikke blege for at gå nye veje.   
 
Vi ved, at du har mange andre kompetencer ud over dine faglige kvalifikationer. Dem forventer vi, at du også bringer i spil for at opnå vores fælles mål.  
 
Send dit CV samt en ansøgning, som beskriver, hvem du er som social- og sundhedshjælper og menneske, og hvorfor du har lyst til at arbejde hos os.    
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Alle stillinger er på 24-29 timer ugentligt efter aftale.
 
Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.  
 
Tiltrædelse snarest muligt.
 
Mere information
Yderligere oplysninger om stillingerne kan du få ved at kontakte gruppeleder Gitte Kristensen på 3530 3368.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 26. april 2018
Vi afholder samtaler umiddelbart herefter      
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her