Social- og sundhedshjælpere til velfungerende hjemmeplejegruppe i Brønshøj-Husum

I Hjemmeplejen Vanløse/Brønshøj/Husum synes vi det vigtigste er, at vi skaber tryghed og kvalitet for vores borgere. Derfor leder vi altid efter de bedste medarbejdere.   
 
Lige nu søger vi social- og sundhedshjælpere til to faste stillinger i aftenvagt og en fast stilling hver anden weekend. 
 
En af dine vigtige opgaver bliver at være med til at sikre fagligheden i det team, du bliver en del af, så vi altid har fokus på det, som er bedst for borgeren.   
 
Om dig
Din tilgang er professionel, og du i stand til at bruge dine sociale kompetencer i mødet med kolleger, borgere og pårørende.
 
Det er et krav, at du er uddannet social- og sundhedshjælper eller er under uddannelse. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra hjemmeplejen, og vi lægger stor vægt på, at du er ambitiøs og tager ansvar for dine opgaver.
 
Vi forventer, at du lejlighedsvis dækker vagter i andet vagtlag end dit primære.  
 
Vi tilbyder
Til gengæld kan vi tilbyde dig en arbejdsplads, hvor vi er meget stolte af vores arbejde, og hvor du vil få rig mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Vi drives af en høj arbejdsmoral og fleksibilitet og glæder os til at byde dig velkommen som vores nye kollega.   
 
Vi er en moderne organisation med gammeldags værdier. Derfor forventer vi, at du ligesom os har en høj arbejdsmoral og tager ansvar for dine arbejdsopgaver.
 
Vores ambition er at blive ved med at være en af Danmarks bedste hjemmeplejer, og derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Vores borgere, vores kerneopgave, ændrer sig - og vi ændrer os og vores værktøjer for at kunne levere den bedste service. Derfor er vi en organisation i stadig forandring, og vi er ikke blege for at gå nye veje.   
 
Vi ved, at du har mange andre kompetencer ud over dine faglige kvalifikationer. Dem forventer vi, at du også bringer i spil for at opnå vores fælles mål.  
 
Send dit CV samt en ansøgning, som beskriver, hvem du er som social- og sundhedshjælper og menneske, og hvorfor du har lyst til at arbejde hos os.    
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Alle stillinger er på 24-29 timer ugentligt efter aftale.
 
Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.  
 
Tiltrædelse snarest muligt.
 
Mere information
Yderligere oplysninger om stillingerne kan du få ved at kontakte gruppeleder Gitte Kristensen på 3530 3368.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 26. april 2018
Vi afholder samtaler umiddelbart herefter      
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sosu. Hjælper søges

FORENEDE RENGØRING A/S

Sosu.Hjælpere søges til vores kunder. Vi er Bl.a Leverandør til følgende kommuner: Ishøj,Vallensbæk,Brøndby,Albertslund,Høje-Taastrup,Rødovre,Glostrup,Hvidovre,Dragør og Tårnby,Greve, Solrød og Køge. Har du sjæl og personalighed - Så send en ansøgni...
Indrykket:1. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Social- og sundhedshjælper til aftenvagt i hjemmepleje

CareMatch ApS

CareMatch søger for kunde til København og Amager Moderne arbejdspladsHjemmeplejen er en professionel arbejdsplads, med hjertet på det rette sted, en uformel omgangstone og ledelse i øjenhøjde. Vi arbejder med faste borgere og faste ruter i det fuld...
Indrykket:4. marts 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Weekend afløsere fast hver 2 weekend

Attendo A/S

København
Er du uddannet SSH SSA eller har erfaring inden for hjemmepleje. Attendo københavn søger weekend vagter hver 2. weekend med mulighed for flere vagter i ferie perioder Arbejdstiden aftales, men vil være fra 7 til 13 eller 7 til 15 Du skal kunne trive...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Vi søger en social- og sundhedshjælper med interesse for respiratorisk overvågning

DUOS A/S

København
Social- og sundhedshjælper søges til 22-årig mand i Herning Om jobbet:Teamet er med til at skabe rammerne om en god hverdag for en ung mand på 22 år, der sidder i kørestol og bruger respirator. Bruger interesserer sig for motorsport bl.a. Tractor-Pu...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Sommerafløsere (social- og sundhedshjælpere el. lign.) til Demenscentret Pilehuset

Pilehuset Demens st.

Vi søger dygtige medarbejdere til sommerferieafløsning i Demenscenteret Pilehuset, hvor vi har forskellige tilbud. Demenscentret Pilehuset er et specialiseret tilbud til borgere med demens. Vi er et ambitiøst og innovativt hus præget af høj faglighe...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018