Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedshjælperelev - Er det dig ?

Om jobbet

Her er en uddannelse med udviklings- og karrieremuligheder - hvor du får løn under hele uddannelsen!

Er du interesseret i en spændende sundhedsuddannelse, er Rudersdal Kommune stedet.

Hverdagen som social- og sundhedshjælperelev er fyldt med interessante og udfordrende rehabiliterings- pleje-, omsorgs-, og aktivitetsopgaver og praktiske gøremål, som borgeren ikke kan klare, for en tid eller permanent. Uddannelsen henvender sig til mænd og kvinder i alle aldersgrupper, som har interesse for faget.

Du får en god og alsidig uddannelse, hvor der er mulighed for både personlig og faglig udvikling. Du får indsigt i og forståelse for sundhedsvæsenet og den kommunale ældrepleje, vedfærdsteknologi, tværfagligt samarbejde, love og regler, hygiejne og rengøring i bolig og institution.

I Rudersdal Kommune arbejder vi tværfagligt, og vi ansætter nyuddannede social- og sundhedshjælpere som en del af det tværfaglige team omkring borgerne.

Der er holdstart til august og januar, og vi holder løbende ansættelsessamtaler. Vi har ledige pladser – vi venter kun på dig!

Din profil

Du skal have Grundforløb 2 rettet mod Social- og sundhedshjælperuddannelsen.

Du har social forståelse og motivation, lyst, interesse for og personligt overskud til omsorgsarbejde inkl. de praktiske gøremål. Du evner at arbejde selvstændigt og bidrager til et godt samarbejde med kolleger og andre samarbejdspartnere. Du er god til at kommunikere både med borgere og kolleger og du har lyst til at uddanne dig.

Derfor skal du vælge os

Når du vælger Rudersdal Kommune arbejder du i praktikperioden på kommunens plejecentre og i hjemmeplejen. Vi sætter fokus på, at du får et godt læringsmiljø med tid til faglig fordybelse.

Skoleperioden foregår på SOSU H i København, Hillerød, Gladsaxe, Herlev eller Brøndby Se mere på hjemmesiden www.sosuh.dk

Hvis du oplever vanskeligheder med dansk i dagligdagen, og du har brug for at styrke dit danske sprog, er der mulighed for at blive visiteret til et danskkursus i praktikperioden gennem KVUC.

Ansættelsesvilkår

Der udbetales løn under hele uddannelsen. Månedslønnen reguleres efter overenskomst.

Du kan ansøge om voksenelevløn hvis du er fyldt 25 år inden uddannelsesstart og inden for de sidste 4 år har haft 1 års relevant beskæftigelse med ansættelse mindst 24 timer ugentlig. Med relevant beskæftigelse forstås, at du har været beskæftiget:

  • inden for overenskomst området (social- og sundhedshjælperelevtid medregnes ikke) eller
  • som omsorgs- og pædagogmedhjælper indenfor det voksenpædagogiske område eller
  • som handicaphjælper på voksenområdet.

Ansættelse i Social og Sundhedsområdet er betinget af tilfredsstillende straffeattest, samt at du har opholds- og arbejdstilladelse.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Husk at tjekke din mail i ugerne efter du har sendt din ansøgning, har du ikke modtaget en mail fra os skal du huske at tjekke dit spamfilter.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.