Gem job

Social- og sundhedshjælperelever til august og november 2021

Stræb efter en god uddannelse – vælg Faxe Kommune!   

Social- og sundhedshjælperelever søges til august og november 2021. Opstartsdato afhænger dog af hvilken erfaring og baggrund du har, da du kan få godskrivning/merit for fx praksiserfaring, gennemførte fag fra tidligere uddannelser. 

Har du lyst til at arbejde med mennesker og gøre en forskel i andre menneskers liv? – så er Faxe Kommune måske dit nye uddannelsessted.   

Vi søger ambitiøse Social- og sundhedshjælperelever (SSH elever) som ønsker at give vores ældre borgere en forbedret livskvalitet og en god oplevelse hver dag.   

 

Vi tilbyder   

Vi tilbyder dig en uddannelse, hvor du både teoretisk og praktisk lærer at varetage opgaver for ældre mennesker ud fra en rehabiliterende tankegang.   

Uddannelsen varer 1 år og 2 måneder.   

Vi betragter din uddannelse som et fælles ansvar. Derfor vil vi have fokus på dig og stille dygtige og veluddannede vejledere til din rådighed i dit uddannelsesforløb.   

Under hele dit uddannelsesforløb vil du være ansat i Faxe Kommune, hvor du kommer i praktik på vores plejecentre og i den udekørende hjemmepleje.   

I Faxe Kommune arbejder vi bl.a. med rehabilitering og velfærdsteknologi, som forventes at gøre borgerne mindre afhængige af hjælp og lette den enkelte borgers hverdag.   

 

Vi forventer, at du:  

• er engageret og samarbejdsvillig   

• har lyst til at lære og sætte dig mål   

• er ansvarsbevidst og selvstændig   

• er nysgerrig og initiativrig   

• evner at se muligheder frem for begrænsninger   

En Social- og sundhedshjælperuddannelse kan være dit springbræt til at læse videre til Social- og sundhedsassistent og der fra videre til sygeplejerske, fysioterapeut eller ergoterapeut.   

 

Adgangskrav   

En Social- og sundhedshjælperuddannelse kræver, at du har en 9. eller 10. klasses afgangseksamen og grundforløb 1 og 2. Dog kun grundforløb 2 for voksne med erhvervserfaring. 

Vigtigt   

For at din ansøgning kan komme i betragtning, skal du vedlægge relevant dokumentation for uddannelse, kurser, erhvervserfaring, førstehjælp, brandbekæmpelse og evt. anbefalinger.   

 

Ansøgningsfrist 

Ansøgningsfrist er den 12. april 2021. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 27. og 28. april 2021.

 

Løn og ansættelsesvilkår   

Du vil i hele uddannelsen være lønnet på elevløn af Faxe Kommune.   

Der er mulighed for at søge voksenelevløn efter gældende regler.   

Du bliver ansat på 37 timer ugentligt.   

 

Brug for flere oplysninger   

Kontakt: Uddannelseskonsulent, Åse Høybye, tlf. 51 55 13 19.

Du kan læse mere om uddannelsen enten på Faxe Kommunes hjemmeside www.faxekommune.dk eller på ZBC’s hjemmeside www.zbc.dk.   

 

Sådan sender du din ansøgning   

Du sender din ansøgning ved at trykke på ”ANSØG” i højre side og derefter udfylde den formular, som kommer frem. Det er herinde, du vedhæfter din ansøgning samt bilag som fx eksamensbevis, anbefalinger mm.  

 


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.