Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedshjælperelever til Haderslev Kommune

- en meningsfuld uddannelse tæt på livet.

Vil du gerne i gang med en uddannelse til social- og sundhedshjælper i uge 32 2018?

Social- og sundhedshjælperuddannelsen er en vekseluddannelse med 3 skoleperioder og 2 praktikperioder på henholdsvis plejecenter og i hjemmeplejen i Haderslev Kommune.

Arbejdsområde

Når du har gennemført uddannelsen til social- og sundhedshjælper, kan du søge et arbejde, hvor du selvstændigt og sammen med andre gennemfører omsorgsopgaver, elementære plejeopgaver, rehabilitering samt yder praktisk og personlig hjælp til menneskers daglige livsførelse.

En social- og sundhedshjælper arbejder bl.a. med følgende opgaver:

  • praktisk og personlig pleje i et rehabiliterende sigte
  • sundhedsfremmende og forebyggende aktiviteter
  • kommunikation, dokumentation, vejledning og instruktion
Hvor foregår uddannelsen

Den teoretiske del af uddannelsen foregår på Social- og Sundhedsskolen Syd i Aabenraa. Den praktiske del af uddannelsen foregår i Haderslev Kommune.

Varighed

Uddannelsens samlede varighed er 1 år og 2 måneder.

For at komme i gang med uddannelsen i Haderslev Kommune skal du indgå en uddannelsesaftale og et ansættelsesforhold med Haderslev Kommune.

Du har mulighed for at søge påbygning og talentspor under din uddannelse. Husk at angive i din ansøgning, om du er interesseret i det.

Som social- og sundhedshjælperelev er du sikret en praktikplads.

Løn i henhold til gældende overenskomst både i skole- og praktikperioder. Mulighed for voksenelevløn ved erhvervserfaring inden for området efter gældende regler.

Du skal være indstillet på at dit praktiksted kan ligge i hele Haderslev Kommune, og du kan evt. påregne transport til praktikstedet.

Du skal opfylde følgende kriterier 
  • Have evne til empati, relationsdannelse og kunne indgå i teamsamarbejde
  • Evne og lyst til refleksion i både teori og praktik
  • Bestået dansk på D-niveau.   
  • Bestået naturfag på E-niveau.    
  • Bestået grundforløb 2 eller i gang med grundforløb 2 på social- og sundhedslinjen. Hvis du er i gang med grundforløb 2, og vil din ansættelse blive betinget af, at du består grundforløbet.  
  • Erhvervet kompetencer svarende til førstehjælp på mellemniveau og erhvervet kompetencer svarende til elementær brandbekæmpelse. 
  • Have et stabilt fremmøde både i skole og praktik
Få flere oplysninger hos uddannelseskonsulent Ulla Nicolaisen Bram, telefon 74 34 28 03 / 29 36 90 70, mail: ulbr@haderslev.dk

Ansøgning

For at komme i betragtning skal du udfylde det elektroniske ansøgningsskema på Haderslev Kommunes hjemmeside og vedhæfte straffeattest, uddannelses-, eksamens- evt. ansættelsesbevis samt anbefalinger.

Ansøgningsfristen

Klik på knappen ”Send ansøgning” nederst i stillingsopslaget for at komme til ansøgningsskemaet. Send skemaet vedhæftet din dokumentation senest fredag den 13. april 2018.

Ansættelsessamtale den finder sted onsdag den 25. april 2018. Hvis du indkaldes til samtale modtager du en besked på din private mail eller via sms.

Du vil modtage endeligt svar på din ansøgning senest i uge 22-2018.

Haderslev Kommune er ansættende myndighed. Haderslev Kommune, Aabenraa Kommune, Sønderborg Kommune, Tønder Kommune og SOSU-Syd behandler i fællesskab din ansøgning.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her