Gem job

Social- og sundhedshjælpere/social- og sundhedsassistenter afløsere/timelønnede til hjemmeplejen

Timelønnede og ferieafløsere søges til hjemmeplejen Kerteminde

Vi søger dig, der har lyst til et meningsfyldt arbejde, hvor du hver dag kommer til at gøre en forskel. Vi arbejder med personlig pleje og praktisk hjælp; det vil sige, at vi hjælper vores borgere, der hvor deres behov er. Vi forsøger hele tiden at inddrage borgerne i opgaveløsningen.

 

Vi håber, at du er uddannet indenfor faget, alternativt er i gang med en uddannelsen indenfor sundhedsområdet eller det sociale område. Men mest af alt håber vi på, at du har lyst til at sikre livskvalitet for en gruppe fantastiske borgere, der er meget taknemmelige for den hjælp og støtte, vi yder.

 

Vi vil sikre en god introduktion til området og vores arbejdsplads, ligesom vi vil sikre, at du er klædt på til de opgaver, du kommer til at varetage. Vi vil gerne have, at du enten kan dække fast aftenvagt eller fast dagvagt, da vi ønsker at give dig stabilitet og nogle genkendelige rammer.

 

Send snarest en ansøgning med en beskrivelse af, hvad du kan byde ind med. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Mødested er Fjordly Plejecenter, Borgmester Hansensvej 7, 1. sal, 5300 Kerteminde.

Løn efter gældende overenskomst.

Ved ansættelse hos Kerteminde Kommune indhentes der straffeattest.

Sidste ansøgningsfrist er  søndag den 16. maj 2021 – samtaler afholdes løbende.

Vil du vide mere eller har du lyst til at komme forbi til en kop kaffe, kan du kontakte leder Maria Kunz på telefon 6515 1388, eller teamleder Pia Hansen  på tlf. 6515 1942.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.