Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsjælper søges til aftenvagt

Vi søger en social- og sundhedshjælper.

Der er tale om aftenvagt i kommunen.

Vores opgaver er i hjemmeplejen men du vil også kunne have opgaver på plejehjem.

Det er vigtigt, at faglighed står som alt i dit job. 

du skal medsende dine uddannelsespapir og straffeattest samt billede.

Da det er vigtigt for os, at ansætte den helt rigtige person til jobbet, må du meget gerne skrive lidt om dig selv.

 

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329793526Phoenix-a3b7f26e12018-04-13T00:00:00Social- og sundhedsjælper søges til aftenvagt

Vi søger en social- og sundhedshjælper.

Der er tale om aftenvagt i kommunen.

Vores opgaver er i hjemmeplejen men du vil også kunne have opgaver på plejehjem.

Det er vigtigt, at faglighed står som alt i dit job. 

du skal medsende dine uddannelsespapir og straffeattest samt billede.

Da det er vigtigt for os, at ansætte den helt rigtige person til jobbet, må du meget gerne skrive lidt om dig selv.

 

 

 

2018-05-25T12:52:00.973 Vi søger en social- og sundhedshjælper. Der er tale om aftenvagt i kommunen. Vores opgaver er i hjemmeplejen men du vil også kunne have opgaver på plejehjem. Det er vigtigt, at faglighed står som alt i dit job. du skal medsende dine uddannelsespapir og straffeattest samt billede. Da det er vigtigt for os, at ansætte den helt rigtige person til jobbet, må du meget gerne skrive lidt om dig selv.11Jobneta3b7f26e100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-25T00:00:000000http://www.ditvikarbureau.dk/0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3196854SHOPPERS OUTLET ApS11Islevdalvej 100A2610RødovreDKDanmark0
job@ditvikarbureau.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent545883JobNet48011881000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a3b7f26ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=a3b7f26ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a3b7f26e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a3b7f26e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Social_og_sundhed/Sundhed/5.jpgHos SHOPPERS OUTLET ApS søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale346018Social- og sundhedshjælper10Sundhed77Pleje og omsorg353965781Tommy Sørensenjob@ditvikarbureau.dkDKDanmarkDKDanmark329926887Vikar Assistance søger timelønnede afløsere til både dag, aften og natarbejde.Robot Vikar Assistance søger timelønnede Sosu-hjælper assistenter til både dag, aften og natarbejde til kunde i Brønhøj. Vi lægger vægt på, at afløseren har følgende kompetencer. Er faglig dygtige, serviceminded, punktlige og mødestabile. Kan samarbejde, arbejde selvstændigt og interesseret i at lære nyt. Har lyst til at indgå i et frisk team med gode kollegaer og med mange spændende opgaver. Cura. Kan cykle eller har kørekort men ikke et krav. Løn ifølge overenskomst. Timeantal 20 timer pr. uge eller efter aftale.

Vikar Assistance søger timelønnede Sosu-hjælper/assistenter til både dag, aften og natarbejde til kunde i Brønhøj.

Vi lægger vægt på, at afløseren har følgende kompetencer. 

 • Er faglig dygtige, serviceminded, punktlige og mødestabile.
 • Kan samarbejde, arbejde selvstændigt og interesseret i at lære nyt.
 • Har lyst til at indgå i et frisk team med gode kollegaer og med mange spændende opgaver.
 • Cura.

Kan cykle eller har kørekort men ikke et krav. 

Løn ifølge overenskomst. Timeantal 20 timer pr. uge eller efter aftale.

VIKAR ASSISTANCE ApSKøbenhavn2018-12-12T00:00:002019-02-06T00:00:00
329922218Social- og sundhedshjælper til dagvagt på FælledgårdenBasic Brænder du for det nære samarbejde, og ønsker du at indgå i et fagligt stærkt team med ambitioner om at skabe det bedste hverdagsliv for beboerne? Så se her! Vi søger en social- og sundhedshjælper til dagvagt på Fælledgårdens afdeling 1 med tiltrædelse den 1. februar 2019. Om jobbet Som dagvagt på Fælledgården er du en vigtig del af beboernes hverdagsliv. Du fungerer som kontaktperson og har en tæt kontakt til tværfaglige samarbejdspartnere og pårørende. Du er derfor engageret i både pleje, kliniske sundhedsfaglige opgaver, hverdagsaktiviteter og pårørendesamarbejde. Du har et ønske om at gøre beboernes hverdag til noget særligt samtidig med at overholde de faglige krav omkring dokumentation og faglig udvikling. På Fælledgården arbejder vi målrettet med at følge og udvikle den faglige viden og indsats på pleje- så vel som demensområdet. Det er derfor vigtigt, at du brænder for arbejdet med den demente borger og har kendskab til personcentreret omsorg og kliniske plejeopgaver. Afdelingen holder ugentlige tværfaglige beboerkonferencer, hvor du sammen med sygeplejerske, diætist, terapeuter og demensvidenperson skaber rammen for det gode liv for beboerne. Plejeboligcenter Fælledgården er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Københavns Kommune. På Fælledgården bor der 193 beboere, fordelt på demensafdelingen og fem somatiske afdelinger. Afdeling 1 er en somatisk afdeling og huser 37 beboere med varierende plejebehov. Vi ønsker os kort sagt en social- og sundhedshjælper med glæde ved at medvirke til at skabe en indholdsrig og samtidig tryg hverdag for beboerne med fagligt engagement og lyst til at være en del af et team der arbejder tværfagligt med positiv indstilling og med ønsket om at gøre en forskel på arbejdspladsen som er omstillingsparat, da to dage sjældent er ens gerne med et par års erfaring evt. inden for geriatri, medicin eller demensområdet Om området I lokalområde Indre By Østerbro (IBØ) samarbejder medarbejderne og borgerne om at skabe en oplevelse af sammenhæng, meningsfuldhed og håndterbarhed i den enkelte borgers hverdagsliv. Grundlaget for samarbejdet er at understøtte borgerens muligheder for oplevelse af velvære, tryghed og frihed samt muligheden for at deltage aktivt som medborger. Derfor samarbejder vi med relevante aktører i borgerens liv og i lokalsamfundet. Løn- og ansættelsesvilkår Arbejdstiden er 32-35 timer fortrinsvis i dagtimerne, med vagtstart tidligst kl. 07.00 og slut senest kl. 15.30. Weekendarbejde kun hver tredje weekend. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Mere information Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Jesper Karup på 2463 4325. Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 18. december 2018. Vi afholder ansættelsessamtaler hurtigst muligt efter ansøgningsfristen.
Brænder du for det nære samarbejde, og ønsker du at indgå i et fagligt stærkt team med ambitioner om at skabe det bedste hverdagsliv for beboerne? Så se her!  
 
Vi søger en social- og sundhedshjælper til dagvagt på Fælledgårdens afdeling 1 med tiltrædelse den 1. februar 2019.  
 
Om jobbet   
Som dagvagt på Fælledgården er du en vigtig del af beboernes hverdagsliv. Du fungerer som kontaktperson og har en tæt kontakt til tværfaglige samarbejdspartnere og pårørende. Du er derfor engageret i både pleje, kliniske sundhedsfaglige opgaver, hverdagsaktiviteter og pårørendesamarbejde. Du har et ønske om at gøre beboernes hverdag til noget særligt samtidig med at overholde de faglige krav omkring dokumentation og faglig udvikling.   
 
På Fælledgården arbejder vi målrettet med at følge og udvikle den faglige viden og indsats på pleje- så vel som demensområdet. Det er derfor vigtigt, at du brænder for arbejdet med den demente borger og har kendskab til personcentreret omsorg og kliniske plejeopgaver.  
 
Afdelingen holder ugentlige tværfaglige beboerkonferencer, hvor du sammen med sygeplejerske, diætist, terapeuter og demensvidenperson skaber rammen for det gode liv for beboerne.
 
Plejeboligcenter Fælledgården er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Københavns Kommune. På Fælledgården bor der 193 beboere, fordelt på demensafdelingen og fem somatiske afdelinger. Afdeling 1 er en somatisk afdeling og huser 37 beboere med varierende plejebehov.  
 
Vi ønsker os kort sagt en social- og sundhedshjælper
 • med glæde ved at medvirke til at skabe en indholdsrig og samtidig tryg hverdag for beboerne  
 • med fagligt engagement og lyst til at være en del af et team der arbejder tværfagligt  
 • med positiv indstilling og med ønsket om at gøre en forskel på arbejdspladsen  
 • som er omstillingsparat, da to dage sjældent er ens  
 • gerne med et par års erfaring – evt. inden for geriatri, medicin eller demensområdet   
Om området 
I lokalområde Indre By/Østerbro (IBØ) samarbejder medarbejderne og borgerne om at skabe en oplevelse af sammenhæng, meningsfuldhed og håndterbarhed i den enkelte borgers hverdagsliv. Grundlaget for samarbejdet er at understøtte borgerens muligheder for oplevelse af velvære, tryghed og frihed samt muligheden for at deltage aktivt som medborger. Derfor samarbejder vi med relevante aktører i borgerens liv og i lokalsamfundet.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Arbejdstiden er 32-35 timer fortrinsvis i dagtimerne, med vagtstart tidligst kl. 07.00 og slut senest kl. 15.30. Weekendarbejde kun hver tredje weekend. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.  
 
Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Jesper Karup på 2463 4325.   
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 18. december 2018.  
Vi afholder ansættelsessamtaler hurtigst muligt efter ansøgningsfristen.
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngFælledgården - afdeling 1København2018-12-04T11:01:31.7572018-12-18T00:00:00
329924237Social- og sundhedshjælpere til Hjemmeplejen Indre By/Østerbro - Gruppe 4 (barselsvikariat)Basic Din nye arbejdsplads Hjemmeplejen er en virksomhed i konstant udvikling. Vi ser på vores praksis med kritiske øjne og skaber trivsel for borgerne såvel som for medarbejderne. Vi ser faglig sparring, vidensdeling og udvikling af kompetencer som led i at styrke indsatsen og derved det produkt, som borgerne skal modtage. Vi søger at nedbringe kompleksiteten hos den enkelte borger gennem en målrettet indsats, hvor vi bevidst arbejder med den rehabiliterende tankegang. Vi samarbejde med hinanden i gruppen således at fagligheden opnår sit fulde potentiale og vi har fokus på kerneopgaven. Vi ser muligheder hos den enkelte borger. Hjemmeplejen Indre By Østerbro (IBØ) er en arbejdsplads med cirka 400 medarbejdere, hvilket giver stor mulighed for, at indhente ekspertviden om kompleksiteter, og stor mulighed for at samarbejde på tværs af faggrænser. Vi har en stabil og velfungerende personalegruppe, der består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, farmaceut, elever og terapeuter samt en administrativ stab. Vi tilbyder Du bliver en del af et dynamisk fagligt og kompetent miljø, hvor vi sætter borgernes trivsel, borgerinddragelse, glæde og tryghed i højsædet. Vi arbejder ud fra en faglighed, der tager afsæt i Sundheds- og Omsorgsforvaltningens til en hver tid gældende indsatskatalog, og aktuel lovgivning og retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Vi arbejder løbende med udviklingen hen imod et højt fagligt niveau, kendetegnet ved samarbejde med borgeren og de pårørende, kvalitet og sammenhæng i ydelserne i hele hjemmeplejen. Vi arbejder ud fra værdierne: anerkendelse, nysgerrighed, tillid og vidensdeling. Disse værdier er også med til at sætte rammen for det daglige arbejde og udviklingen af pleje og omsorgen i Hjemmeplejen. Vi forventer, at du indgår positivt i samarbejdet med de relevante faggrupper besidder rummelighed og ro er omstillings- og forandringsparat er ansvarlig og har en anerkendende tilgang til andre er initiativrig, nysgerrig og dit arbejde er præget af overblik og stabilitet kan reflektere over de observationer, du gør i dagligdagen og handle ud fra egne kompetencer arbejder ud fra sammenhæng i døgnets 24 timer med borgeren i fokus har fokus på et godt og aktivt hverdagsliv og det relationelle nærvær til borgerne har lyst til at arbejde målrettet med at fremme livskvaliteten hos borgerne ser borgernes pårørende som en vigtig samarbejdspartner har fokus på den gode tone og etisk adfærd, også når det går stærkt mestrer det danske sprog både i tale og skrift er fortrolig med it og dokumentation er indstillet på at arbejde i weekender og helligdage efter aftale Løn- og ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest eller efter aftale. Den ene stilling er et barselsvikariat på 37 timer ugentligt, men vi søger også social- og sundhedshjælpere til faste weekendvagter. Vi kan, hvis du ønsker det, fremsende fag- og personprofil for social- og sundhedshjælpere. Yderligere oplysninger Du kan kontakte gruppeleder Grethe Lieb på 3530 2652, hvis du har spørgsmål til stillingerne. Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 28. december 2018.
Din nye arbejdsplads   
Hjemmeplejen er en virksomhed i konstant udvikling. Vi ser på vores praksis med kritiske øjne og skaber trivsel for borgerne såvel som for medarbejderne. Vi ser faglig sparring, vidensdeling og udvikling af kompetencer som led i at styrke indsatsen og derved det produkt, som borgerne skal modtage. Vi søger at nedbringe kompleksiteten hos den enkelte borger gennem en målrettet indsats, hvor vi bevidst arbejder med den rehabiliterende tankegang. Vi samarbejde med hinanden i gruppen således at fagligheden opnår sit fulde potentiale og vi har fokus på kerneopgaven. Vi ser muligheder hos den enkelte borger.   
 
Hjemmeplejen Indre By/Østerbro (IBØ) er en arbejdsplads med cirka 400 medarbejdere, hvilket giver stor mulighed for, at indhente ekspertviden om kompleksiteter, og stor mulighed for at samarbejde på tværs af faggrænser.  
 
Vi har en stabil og velfungerende personalegruppe, der består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, farmaceut, elever og terapeuter samt en administrativ stab.  
 
Vi tilbyder 
Du bliver en del af et dynamisk fagligt og kompetent miljø, hvor vi sætter borgernes trivsel, borgerinddragelse, glæde og tryghed i højsædet. Vi arbejder ud fra en faglighed, der tager afsæt i Sundheds- og Omsorgsforvaltningens til en hver tid gældende indsatskatalog, og aktuel lovgivning og retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Vi arbejder løbende med udviklingen hen imod et højt fagligt niveau, kendetegnet ved samarbejde med borgeren og de pårørende, kvalitet og sammenhæng i ydelserne i hele hjemmeplejen. Vi arbejder ud fra værdierne: anerkendelse, nysgerrighed, tillid og vidensdeling. Disse værdier er også med til at sætte rammen for det daglige arbejde og udviklingen af pleje og omsorgen i Hjemmeplejen.   
 
Vi forventer, at du  
 • indgår positivt i samarbejdet med de relevante faggrupper  
 • besidder rummelighed og ro  
 • er omstillings- og forandringsparat  
 • er ansvarlig og har en anerkendende tilgang til andre  
 • er initiativrig, nysgerrig og dit arbejde er præget af overblik og stabilitet  
 • kan reflektere over de observationer, du gør i dagligdagen og handle ud fra egne kompetencer  
 • arbejder ud fra sammenhæng i døgnets 24 timer med borgeren i fokus  
 • har fokus på et godt og aktivt hverdagsliv og det relationelle nærvær til borgerne  
 • har lyst til at arbejde målrettet med at fremme livskvaliteten hos borgerne  
 • ser borgernes pårørende som en vigtig samarbejdspartner  
 • har fokus på den gode tone og etisk adfærd, også når det går stærkt  
 • mestrer det danske sprog både i tale og skrift
 • er fortrolig med it og dokumentation  
 • er indstillet på at arbejde i weekender og helligdage efter aftale   
Løn- og ansættelsesvilkår  
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest eller efter aftale. Den ene stilling er et barselsvikariat på 37 timer ugentligt, men vi søger også social- og sundhedshjælpere til faste weekendvagter. Vi kan, hvis du ønsker det, fremsende fag- og personprofil for social- og sundhedshjælpere.
 
Yderligere oplysninger  
Du kan kontakte gruppeleder Grethe Lieb på 3530 2652, hvis du har spørgsmål til stillingerne.   
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 28. december 2018.   
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngHjemmeplejen IBØ - Gruppe 4København2018-12-06T17:02:03.0932018-12-28T00:00:00
329924696Social- og sundhedshjælpere i dag- eller aftenvagt til Hjemmeplejen Vesterbro/Kgs. Enghave/ValbyBasic Vi søger social- og sundhedshjælpere til dag- og aftenvagt, faste vikarer og tilkaldevikarer, barselsvikariat og weekendafløsere til i Hjemmeplejen Vesterbro Kgs. Enghave Valby. Vi kan tilbyde en arbejdsplads der går foran i udviklingen en travl og spændende arbejdsplads med mange udfordringer gode kolleger mulighed for indflydelse på eget arbejde tværfagligt samarbejde individuel introduktion og oplæring Vi forventer, at du er uddannet social- og sundhedshjælper kan arbejde selvstændigt, er ansvarsbevidst og har overblik vil bidrage til et godt arbejdsmiljø er fleksibel og omstillingsparat kan arbejde i et travlt miljø kan IT på brugerniveau. Du må meget gerne have erfaring i arbejdet som social- og sundhedshjælper. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Vi du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte: Gruppeleder aften Jesper Christensen, på 3530 2476. Gruppeleder dag Anne Benard på 3530 2879. Gruppeleder dag Dorthe Guldager på 3530 2877. Vi ser frem til at modtage din ansøgning, hvor du har lagt tydelig vægt på konkrete kvalifikationer og erfaringer. Det er vigtigt, at du i din ansøgning skriver, om du søger en fast stilling eller vikariat samt, om du søger dag- eller aftenvagt. Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 9. januar 2019
Vi søger social- og sundhedshjælpere til dag- og aftenvagt, faste vikarer og tilkaldevikarer, barselsvikariat og weekendafløsere til i Hjemmeplejen Vesterbro/Kgs. Enghave/Valby.   
 
Vi kan tilbyde  
 • en arbejdsplads der går foran i udviklingen  
 • en travl og spændende arbejdsplads med mange udfordringer  
 • gode kolleger  
 • mulighed for indflydelse på eget arbejde  
 • tværfagligt samarbejde  
 • individuel introduktion og oplæring  
Vi forventer, at du  
 • er uddannet social- og sundhedshjælper  
 • kan arbejde selvstændigt, er ansvarsbevidst og har overblik  
 • vil bidrage til et godt arbejdsmiljø  
 • er fleksibel og omstillingsparat  
 • kan arbejde i et travlt miljø  
 • kan IT på brugerniveau.  
Du må meget gerne have erfaring i arbejdet som social- og sundhedshjælper.  
 
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.  
 
Vi du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte:   
Gruppeleder aften Jesper Christensen, på 3530 2476.   
Gruppeleder dag Anne Benard på 3530 2879.   
Gruppeleder dag Dorthe Guldager på 3530 2877.   
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, hvor du har lagt tydelig vægt på konkrete kvalifikationer og erfaringer. 
 
Det er vigtigt, at du i din ansøgning skriver, om du søger en fast stilling eller vikariat samt, om du søger dag- eller aftenvagt.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 9. januar 2019
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngHjemmeplejen Aftenhjemmehj. Valby2018-12-07T18:00:18.5532019-01-09T00:00:00
329926110Social- og sundhedshjælper til Hjemmeplejen Amager (6 måneders vikariat i dagvagt)Basic Har du et godt blik for andre menneskers potentiale? Er du god til at tilrettelægge din arbejdsdag? Så er du måske vores næste medarbejder. Københavns Kommunes Hjemmepleje på Amager søger en social- og sundhedshjælper i dagvagt på 37 timer om ugen pr. 1. februar 2018 eller gerne før. Stillingen er i et 6 måneders vikariat og der er weekendvagter inkluderet hver 2-3 uge. Som social- og sundhedshjælper i hjemmeplejen har du mange forskellige borgerrettede indsatser hovedsageligt indenfor servicelovsområdet. Du vil indgå i et team af kollegaer, hvor du vil være kontaktperson for nogle af teamets borgere. Vi lægger vægt på, at du har gode evner til at samarbejde og give feedback til kollegaer er faglig velfunderet og god til at dokumentere har blik for borgernes egne ressourcer i rehabiliterende øjemed Er stabil i dit fremmøde og elsker dit arbejde med ældre kan cykle og har egen cykel Til gengæld kan vi tilbyde dig en spændende arbejdsplads i konstant udvikling med gode og engagerede kolleger. Yderligere information Har du spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til gruppeleder Caroline Chlala på 3530 2300. Ansøgning og CV skal uploades via nedenstående link senest torsdag den 27. december 2018
Har du et godt blik for andre menneskers potentiale?   
Er du god til at tilrettelægge din arbejdsdag?  Så er du måske vores næste medarbejder.  
 
Københavns Kommunes Hjemmepleje på Amager søger en social- og sundhedshjælper i dagvagt på 37 timer om ugen pr. 1. februar 2018 eller gerne før. Stillingen er i et 6 måneders vikariat og der er weekendvagter inkluderet hver 2-3 uge.   
 
Som social- og sundhedshjælper i hjemmeplejen har du mange forskellige borgerrettede indsatser hovedsageligt indenfor servicelovsområdet. Du vil indgå i et team af kollegaer, hvor du vil være kontaktperson for nogle af teamets borgere.  
 
Vi lægger vægt på, at du  
 • har gode evner til at samarbejde og give feedback til kollegaer  
 • er faglig velfunderet og god til at dokumentere  
 • har blik for borgernes egne ressourcer i rehabiliterende øjemed  
 • Er stabil i dit fremmøde og elsker dit arbejde med ældre  
 • kan cykle og har egen cykel  
Til gengæld kan vi tilbyde dig en spændende arbejdsplads i konstant udvikling med gode og engagerede kolleger.  
 
Yderligere information
Har du spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til gruppeleder Caroline Chlala på 3530 2300.  
 
Ansøgning og CV skal uploades via nedenstående link senest torsdag den 27. december 2018  
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngHjemmeplejen Amager Daggruppe 2København2018-12-11T15:00:24.8102018-12-27T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vikar Assistance søger timelønnede afløsere til både dag, aften og natarbejde.

VIKAR ASSISTANCE ApS

København
Vikar Assistance søger timelønnede Sosu-hjælper assistenter til både dag, aften og natarbejde til kunde i Brønhøj. Vi lægger vægt på, at afløseren har følgende kompetencer. Er faglig dygtige, serviceminded, punktlige og mødestabile. Kan samarbejde, ...
Indrykket:12. december 2018
Udløbsdato:6. februar 2019

Social- og sundhedshjælper til dagvagt på Fælledgården

Fælledgården - afdeling 1

København
Brænder du for det nære samarbejde, og ønsker du at indgå i et fagligt stærkt team med ambitioner om at skabe det bedste hverdagsliv for beboerne? Så se her! Vi søger en social- og sundhedshjælper til dagvagt på Fælledgårdens afdeling 1 med tiltræde...
Indrykket:4. december 2018
Udløbsdato:18. december 2018

Social- og sundhedshjælpere til Hjemmeplejen Indre By/Østerbro - Gruppe 4 (barselsvikariat)

Hjemmeplejen IBØ - Gruppe 4

København
Din nye arbejdsplads Hjemmeplejen er en virksomhed i konstant udvikling. Vi ser på vores praksis med kritiske øjne og skaber trivsel for borgerne såvel som for medarbejderne. Vi ser faglig sparring, vidensdeling og udvikling af kompetencer som led i...
Indrykket:6. december 2018
Udløbsdato:28. december 2018

Social- og sundhedshjælpere i dag- eller aftenvagt til Hjemmeplejen Vesterbro/Kgs. Enghave/Valby

Hjemmeplejen Aftenhjemmehj. Valby

Vi søger social- og sundhedshjælpere til dag- og aftenvagt, faste vikarer og tilkaldevikarer, barselsvikariat og weekendafløsere til i Hjemmeplejen Vesterbro Kgs. Enghave Valby. Vi kan tilbyde en arbejdsplads der går foran i udviklingen en travl og ...
Indrykket:7. december 2018
Udløbsdato:9. januar 2019

Social- og sundhedshjælper til Hjemmeplejen Amager (6 måneders vikariat i dagvagt)

Hjemmeplejen Amager Daggruppe 2

København
Har du et godt blik for andre menneskers potentiale? Er du god til at tilrettelægge din arbejdsdag? Så er du måske vores næste medarbejder. Københavns Kommunes Hjemmepleje på Amager søger en social- og sundhedshjælper i dagvagt på 37 timer om ugen p...
Indrykket:11. december 2018
Udløbsdato:27. december 2018