Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sunhedshjælper søges til dagvagt på plejecenter

Vi mangler en social- og sundhedshjælper til plejecenter Egeparken.

Arbejdstid er . 7.00 - 15.00 

Man arbejder mandag - fredag og hveranden weekend og en ugentlig fridag i weekend ugen og ugen efter.

Der er tale om en periode fra uge 26 til uge 40.

Opgaverne er alm. pleje og omsorg på et plejecenter.

Det er rigtig vigtigt, at faglighed står som alt i dit job. 

Vi skal modtage uddannelsespapir, straffeattest samt billede før jobstart, så dette må meget gerne sendes med fra starten når du sender din ansøgning.

Da det er vigtigt for os, at ansætte den helt rigtige person til jobbet, må du meget gerne skrive lidt om dig selv. Du må også meget gerne skrive hvad der gør dette job lige noget for dig.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside. http://www.ditvikarbureau.dk

Skynd dig at send til os, vi står netop og mangler dig. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329825508Phoenix-55b3d86a12018-06-04T00:00:00Social- og sunhedshjælper søges til dagvagt på plejecenter

Vi mangler en social- og sundhedshjælper til plejecenter Egeparken.

Arbejdstid er . 7.00 - 15.00 

Man arbejder mandag - fredag og hveranden weekend og en ugentlig fridag i weekend ugen og ugen efter.

Der er tale om en periode fra uge 26 til uge 40.

Opgaverne er alm. pleje og omsorg på et plejecenter.

Det er rigtig vigtigt, at faglighed står som alt i dit job. 

Vi skal modtage uddannelsespapir, straffeattest samt billede før jobstart, så dette må meget gerne sendes med fra starten når du sender din ansøgning.

Da det er vigtigt for os, at ansætte den helt rigtige person til jobbet, må du meget gerne skrive lidt om dig selv. Du må også meget gerne skrive hvad der gør dette job lige noget for dig.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside. http://www.ditvikarbureau.dk

Skynd dig at send til os, vi står netop og mangler dig. 

2018-07-10T15:50:39.523 Vi mangler en social- og sundhedshjælper til plejecenter Egeparken. Arbejdstid er . 7.00 - 15.00 Man arbejder mandag - fredag og hveranden weekend og en ugentlig fridag i weekend ugen og ugen efter. Der er tale om en periode fra uge 26 til uge 40. Opgaverne er alm. pleje og omsorg på et plejecenter. Det er rigtig vigtigt, at faglighed står som alt i dit job. Vi skal modtage uddannelsespapir, straffeattest samt billede før jobstart, så dette må meget gerne sendes med fra starten når du sender din ansøgning. Da det er vigtigt for os, at ansætte den helt rigtige person til jobbet, må du meget gerne skrive lidt om dig selv. Du må også meget gerne skrive hvad der gør dette job lige noget for dig. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside. http: www.ditvikarbureau.dk Skynd dig at send til os, vi står netop og mangler dig.11Jobnet55b3d86a100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-10T00:00:000000http://www.ditvikarbureau.dk/0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3244279Dit Vikarbureau ApS11Islevdalvej 100A2610RødovreDKDanmark155.6944545012.43328630
job@ditvikarbureau.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent569976JobNet48225081000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=55b3d86ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=55b3d86ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=55b3d86a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=55b3d86a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Social_og_sundhed/Pleje_og_omsorg/4.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos Dit Vikarbureau ApS er dette netop hvad du bliver mødt af.12008001Dansk3Læse/ tale346018Social- og sundhedshjælper10Sundhed77Pleje og omsorg354919753Tommy Sørensenjob@ditvikarbureau.dkDKDanmarkDKDanmark329926887Vikar Assistance søger timelønnede afløsere til både dag, aften og natarbejde.Robot Vikar Assistance søger timelønnede Sosu-hjælper assistenter til både dag, aften og natarbejde til kunde i Brønhøj. Vi lægger vægt på, at afløseren har følgende kompetencer. Er faglig dygtige, serviceminded, punktlige og mødestabile. Kan samarbejde, arbejde selvstændigt og interesseret i at lære nyt. Har lyst til at indgå i et frisk team med gode kollegaer og med mange spændende opgaver. Cura. Kan cykle eller har kørekort men ikke et krav. Løn ifølge overenskomst. Timeantal 20 timer pr. uge eller efter aftale.

Vikar Assistance søger timelønnede Sosu-hjælper/assistenter til både dag, aften og natarbejde til kunde i Brønhøj.

Vi lægger vægt på, at afløseren har følgende kompetencer. 

 • Er faglig dygtige, serviceminded, punktlige og mødestabile.
 • Kan samarbejde, arbejde selvstændigt og interesseret i at lære nyt.
 • Har lyst til at indgå i et frisk team med gode kollegaer og med mange spændende opgaver.
 • Cura.

Kan cykle eller har kørekort men ikke et krav. 

Løn ifølge overenskomst. Timeantal 20 timer pr. uge eller efter aftale.

VIKAR ASSISTANCE ApSBrønshøj2018-12-12T00:00:002019-02-06T00:00:00
329937430Rengørings- og plejemedarbejder til Peder Lykke CentretBasic Er rummelighed, mangfoldighed og livskvalitet værdier, der tiltaler dig? Vi søger en medarbejder til rengørings- og plejeopgaver 30 timer om ugen med weekendvagt hver tredje weekend. Hvem er vi? Vi er et stort plejecenter med en mangfoldighedsprofil, der efterhånden er blevet en del af vores DNA. Vi ønsker at skabe et sted, hvor mennesker fra hele verdenen kan have en hverdag i trygge og gode omgivelser. Peder Lykke Centret er et livligt og skørt hus. Der er altid gang i nye ting og altid en anledning til at holde en fest. Om foråret og sommeren nyder vi haven med plantedag, gåture, grillaftener, markedsdag m.m. Resten af året er der blandt andet aktiviteter med sang og dans og december er selvfølgelig fyldt med julearrangementer. Plejecentret består af seks afdelinger, der er fordelt på to etager, hvor der i alt er 152 beboere. Hver afdeling har sin egen afdelingsleder og personalegruppe. Samarbejdet på tværs af afdelingerne og vagtlagene vægtes højt. Hvorfor skal du arbejde her? Vores faglighed er i top. Vi leverer professionel pleje og omsorg med fokus på det enkelte menneske og deres livshistorie. Vi har et godt arbejdsmiljø med lavt sygefravær og arbejder tæt sammen med vores aktivitetscenter, daghøjskole og produktionskøkken. Vores medarbejdere siger: Her er super mange aktiviteter og fuld gang i den og Kom til et hus, der aldrig står stille . Opgaver Rengøring af boligerne med fokus på inddragelse af beboerne. Rengøring af alle fællesarealer. Deltage i plejen af beboerne. Være en del af fællesskabet og bidrage til at dagligdagen fungerer bedst muligt. Vi tilbyder en mangfoldig arbejdsplads med engagerede kolleger træning i arbejdstiden og brug af motionsrum en i temadag årligt, hvor alle medarbejdere i huset deltager (Employer Branding) Om dig Du er måske uddannet social- og sundhedshjælper, måske noget helt andet eller måske har du bare interesse for området. Du skal kunne rumme vores mangfoldige beboere med din positive og anerkendende tilgang. Du skal være nysgerrig og tålmodig og med dine kommunikationsevner kunne tale og lytte i både de gode og svære situationer. Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse den 1.marts 2019. Mere information Hvis du har lyst til at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Line Skøtt på 3234 4355. Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 21. januar 2019.
Er rummelighed, mangfoldighed og livskvalitet værdier, der tiltaler dig?  
Vi søger en medarbejder til rengørings- og plejeopgaver 30 timer om ugen med weekendvagt hver tredje weekend.  
 
Hvem er vi?
Vi er et stort plejecenter med en mangfoldighedsprofil, der efterhånden er blevet en del af vores DNA. Vi ønsker at skabe et sted, hvor mennesker fra hele verdenen kan have en hverdag i trygge og gode omgivelser. Peder Lykke Centret er et livligt og skørt hus. Der er altid gang i nye ting og altid en anledning til at holde en fest. Om foråret og sommeren nyder vi haven med plantedag, gåture, grillaftener, markedsdag m.m. Resten af året er der blandt andet aktiviteter med sang og dans og december er selvfølgelig fyldt med julearrangementer. Plejecentret består af seks afdelinger, der er fordelt på to etager, hvor der i alt er 152 beboere. Hver afdeling har sin egen afdelingsleder og personalegruppe. Samarbejdet på tværs af afdelingerne og vagtlagene vægtes højt.  
 
Hvorfor skal du arbejde her? 
Vores faglighed er i top. Vi leverer professionel pleje og omsorg med fokus på det enkelte menneske og deres livshistorie. Vi har et godt arbejdsmiljø med lavt sygefravær og arbejder tæt sammen med vores aktivitetscenter, daghøjskole og produktionskøkken. Vores medarbejdere siger: ”Her er super mange aktiviteter og fuld gang i den” og ”Kom til et hus, der aldrig står stille”.  
 
Opgaver
 • Rengøring af boligerne med fokus på inddragelse af beboerne.  
 • Rengøring af alle fællesarealer.   
 • Deltage i plejen af beboerne.   
 • Være en del af fællesskabet og bidrage til at dagligdagen fungerer bedst muligt.
Vi tilbyder 
 • en mangfoldig arbejdsplads med engagerede kolleger  
 • træning i arbejdstiden og brug af motionsrum  
 • en i temadag årligt, hvor alle medarbejdere i huset deltager (Employer Branding) 
Om dig 
Du er måske uddannet social- og sundhedshjælper, måske noget helt andet eller måske har du bare interesse for området. Du skal kunne rumme vores mangfoldige beboere med din positive og anerkendende tilgang. Du skal være nysgerrig og tålmodig og med dine kommunikationsevner kunne tale og lytte i både de gode og svære situationer.  
 
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse den 1.marts 2019.  
 
Mere information
Hvis du har lyst til at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Line Skøtt på 3234 4355.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 21. januar 2019.
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngPeder Lykke CentretKøbenhavn S2019-01-07T15:01:19.9902019-01-21T00:00:00
329937431Social- og sundhedshjælper til dagvagt på Peder Lykke CentretBasic Er rummelighed, mangfoldighed og livskvalitet værdier, der tiltaler dig? Vi søger en social- og sundhedshjælper i fast dagvagt 34 timer ugentlig med weekendvagt hver tredje weekend. Hvem er vi? Vi er et stort plejecenter med en mangfoldighedsprofil, der efterhånden er blevet en del af vores DNA. Vi ønsker at skabe et sted, hvor mennesker fra hele verdenen kan have en hverdag i trygge og gode omgivelser. Peder Lykke Centret er et livligt og skørt hus. Der er altid gang i nye ting og altid en anledning til at holde en fest. Om foråret og sommeren nyder vi haven med plantedag, gåture, grillaftener, markedsdag m.m. Resten af året er der blandt andet aktiviteter med sang og dans og december er selvfølgelig fyldt med julearrangementer. Plejecentret består af seks afdelinger, der er fordelt på to etager, hvor der i alt er 152 beboere. Hver afdeling har sin egen afdelingsleder og personalegruppe. Samarbejdet på tværs af afdelingerne og vagtlagene vægtes højt. Hvorfor skal du arbejde her? Vores faglighed er i top. Vi leverer professionel pleje og omsorg med fokus på det enkelte menneske og deres livshistorie. Vi har et godt arbejdsmiljø med lavt sygefravær og arbejder tæt sammen med vores aktivitetscenter, daghøjskole og produktionskøkken. Alle dine kompetencer kommer i spil, du kommer fx til at arbejde med: pleje og omsorg herunder kontaktperson for tre-fire beboere borgerinddragelse, rehabilitering og brug af klippekort det gode måltid og aktiviteter i hverdagen Vores medarbejdere siger: Her er super mange aktiviteter og fuld gang i den og Kom til et hus, der aldrig står stille . Vi støtter dig i oplæring efter behov og der er altid god mulighed for faglig sparring. Vi tilbyder en mangfoldig arbejdsplads med engagerede kolleger masser af mulighed for faglig udvikling indenfor mange områder vi har fx ressourcepersoner indenfor demens, forflytning, ernæring, inkontinens, praktikvejledning og holdbart arbejdsliv træning i arbejdstiden og brug af motionsrum en i temadag årligt, hvor alle medarbejdere i huset deltager (Employer Branding) Om dig Du er uddannet social- og sundhedshjælper og du skal kunne rumme vores mangfoldige beboere med din positive og anerkendende tilgang. Du skal være nysgerrig og tålmodig og med dine kommunikationsevner kunne tale og lytte i både de gode og svære situationer. Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse den 1.marts 2019. Mere information Hvis du har lyst til at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Line Skøtt på 3234 4355. Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 21. januar 2019.
Er rummelighed, mangfoldighed og livskvalitet værdier, der tiltaler dig? 
Vi søger en social- og sundhedshjælper i fast dagvagt 34 timer ugentlig med weekendvagt hver tredje weekend.  
 
Hvem er vi? 
Vi er et stort plejecenter med en mangfoldighedsprofil, der efterhånden er blevet en del af vores DNA. Vi ønsker at skabe et sted, hvor mennesker fra hele verdenen kan have en hverdag i trygge og gode omgivelser. Peder Lykke Centret er et livligt og skørt hus. Der er altid gang i nye ting og altid en anledning til at holde en fest. Om foråret og sommeren nyder vi haven med plantedag, gåture, grillaftener, markedsdag m.m. Resten af året er der blandt andet aktiviteter med sang og dans og december er selvfølgelig fyldt med julearrangementer. Plejecentret består af seks afdelinger, der er fordelt på to etager, hvor der i alt er 152 beboere. Hver afdeling har sin egen afdelingsleder og personalegruppe. Samarbejdet på tværs af afdelingerne og vagtlagene vægtes højt.   
 
Hvorfor skal du arbejde her?
Vores faglighed er i top. Vi leverer professionel pleje og omsorg med fokus på det enkelte menneske og deres livshistorie. Vi har et godt arbejdsmiljø med lavt sygefravær og arbejder tæt sammen med vores aktivitetscenter, daghøjskole og produktionskøkken.  Alle dine kompetencer kommer i spil, du kommer fx til at arbejde med:   
 • pleje og omsorg herunder kontaktperson for tre-fire beboere  
 • borgerinddragelse, rehabilitering og brug af klippekort  
 • ”det gode måltid” og aktiviteter i hverdagen   
Vores medarbejdere siger: ”Her er super mange aktiviteter og fuld gang i den” og ”Kom til et hus, der aldrig står stille”.  
 
Vi støtter dig i oplæring efter behov og der er altid god mulighed for faglig sparring.  
 
Vi tilbyder
 • en mangfoldig arbejdsplads med engagerede kolleger  
 • masser af mulighed for faglig udvikling indenfor mange områder – vi har fx ressourcepersoner indenfor demens, forflytning, ernæring, inkontinens, praktikvejledning og holdbart arbejdsliv  
 • træning i arbejdstiden og brug af motionsrum  
 • en i temadag årligt, hvor alle medarbejdere i huset deltager (Employer Branding) 
Om dig  
Du er uddannet social- og sundhedshjælper og du skal kunne rumme vores mangfoldige beboere med din positive og anerkendende tilgang. Du skal være nysgerrig og tålmodig og med dine kommunikationsevner kunne tale og lytte i både de gode og svære situationer.   
 
Ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse den 1.marts 2019.   
 
Mere information 
Hvis du har lyst til at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Line Skøtt på 3234 4355. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 21. januar 2019. 
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngPeder Lykke CentretKøbenhavn S2019-01-07T15:01:23.7502019-01-21T00:00:00
329940114Dygtig og erfaren social- og sundhedshjælper til aftenvagt på somatisk afdeling på FælledgårdenBasic Vil du sammen med os være med til at sikre høj faglighed, og være med til at beboerne får en god og tryk hverdag her. Så grib pennen og søg. Vi leder efter en dygtig og erfaren social- og sundhedshjælper til en stilling på 24,5 28 timer ugentlig til aftenvagter i et 5 2 rul. Vi søger en dygtig social- og sundhedshjælper, der har et højt fagligt niveau og kan reflektere kan arbejde selvstændigt og struktureret kan arbejde igangsættende og motiverende kan bevare overblikket i pressede situationer er god til at formulere sig på skrift, og kan arbejde systematisk med dokumentation, herunder CURA og FMK kan udvise omhu i forbindelse med medicinhåndtering er imødekommende og har gåpåmod kan medvirke til at skabe en tryg og aktiv hverdag for beboerne kan arbejde ud fra Københavns Kommunes indsatskatalog har lyst til samvær med ældre mennesker og forstår at kommunikere anerkendende og med respekt over for beboere pårørende Vi tilbyder en arbejdsplads med fokus på demokrati og samarbejdet med beboerne pårørende, samt kvalitet og høj faglighed en arbejdsplads i kontinuerlig udvikling en arbejdsplads fuld af liv og sociale aktiviteter en arbejdsplads med god tone, og hvor vi hjælper hinanden, når der er pres på indflydelse på arbejdsgange og indholdet i hverdagen på arbejde En arbejdsplads med plads til skæve ideer. Plejeboligcenter Fælledgården er Danmarks største plejeboligcenter med 193 boliger og et aktivitetscenter for demente borgere, og tillige videncenter for demens. Det er en selvejende institution under De Samvirkende Menighedsplejer, som har driftsoverenskomst med Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune. Plejeboligcenter Fælledgården arbejder konkret med beboerindflydelse, planlægger dagligdagen ud fra den enkelte beboers ønsker og livshistorie, og fagligheden tager udgangspunkt i beboerne og disses hverdagsliv. Tiltrædelse den 1. februar 2019 eller efter aftale. Er du interesseret? Yderligere oplysninger kan indhentes hos afdelingsleder Dorte Reimert på 2966 8302. Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 25. januar 2019
Vil du sammen med os være med til at sikre høj faglighed, og være med til at beboerne får en god og tryk hverdag her. Så grib pennen og søg.   
 
Vi leder efter en dygtig og erfaren social- og sundhedshjælper til en stilling på 24,5 –28 timer ugentlig til aftenvagter i et 5/2 rul.  
 
Vi søger en dygtig social- og sundhedshjælper, der  
 • har et højt fagligt niveau og kan reflektere  
 • kan arbejde selvstændigt og struktureret  
 • kan arbejde igangsættende og motiverende  
 • kan bevare overblikket i pressede situationer  
 • er god til at formulere sig på skrift, og kan arbejde systematisk med dokumentation, herunder CURA og FMK  
 • kan udvise omhu i forbindelse med medicinhåndtering  
 • er imødekommende og har gåpåmod  
 • kan medvirke til at skabe en tryg og aktiv hverdag for beboerne  
 • kan arbejde ud fra Københavns Kommunes indsatskatalog  
 • har lyst til samvær med ældre mennesker og forstår at kommunikere anerkendende og med respekt over for beboere/pårørende 
Vi tilbyder  
 • en arbejdsplads med fokus på demokrati og samarbejdet med beboerne/pårørende, samt kvalitet og høj faglighed  
 • en arbejdsplads i kontinuerlig udvikling  
 • en arbejdsplads fuld af liv og sociale aktiviteter  
 • en arbejdsplads med god tone, og hvor vi hjælper hinanden, når der er pres på  
 • indflydelse på arbejdsgange og indholdet i hverdagen på arbejde 
 • En arbejdsplads med plads til 'skæve' ideer.  
Plejeboligcenter Fælledgården er Danmarks største plejeboligcenter med 193 boliger og et aktivitetscenter for demente borgere, og tillige videncenter for demens. Det er en selvejende institution under De Samvirkende Menighedsplejer, som har driftsoverenskomst med Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune.  
 
Plejeboligcenter Fælledgården arbejder konkret med beboerindflydelse, planlægger dagligdagen ud fra den enkelte beboers ønsker og livshistorie, og fagligheden tager udgangspunkt i beboerne og disses hverdagsliv.  
 
Tiltrædelse den 1. februar 2019 eller efter aftale.  
 
Er du interesseret?  
Yderligere oplysninger kan indhentes hos afdelingsleder Dorte Reimert på 2966 8302.   
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 25. januar 2019
 
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngFælledgården PlejecenterKøbenhavn Ø2019-01-10T14:02:23.3602019-01-25T00:00:00
329940610Social- og sundhedshjælpere i dagvagt til Plejehjemmet PoppelboBasic Lægger du vægt på værdier som rummelighed, mangfoldighed og livskvalitet, så har vi måske jobbet du leder efter. Hvem er vi? Vi er to naboplejehjem med samme ledelse. Vi bor i Bystævneparken tæt på det naturskønne område Vest Volden og på Frederikssundsvej og offentlige transportmidler Hvorfor skal du arbejde hos os? Vores faglighed er i top. Vi leverer professionel pleje og omsorg med fokus på den enkelte beboer og dennes livshistorie. Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor du har mulighed for at sætte alle dine kompetencer i spil til glæde for beboernes hverdag. Du kommer eksempelvis til at arbejde med: Pleje og omsorg ud fra et kontaktpersonsystem Borgerinddragelse, rehabilitering og brug af klippekort Det gode måltid og aktiviteter i hverdagen Et hus der er fuld af liv og energi. Vi støtter dig i oplæring og faglig udvikling efter behov, og der er altid god mulighed for videndeling og sparring med flere faggruppe. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med engagerede kolleger masser af mulighed for faglig udvikling træning i arbejdstiden en ledelsesstruktur hvor du både har en administrativ og en sygeplejefaglig afdelingsleder. Om dig Du er uddannet social- og sundhedshjælper, og du rummer vores mangfoldige beboere med en positiv og anerkendende tilgang. Du er nysgerrig, tålmodig og lyttende i både de gode og svære situationer. Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse den 1.marts 2019. Stillingen er på 35-37 timer ugentligt med vagt hver 3. weekend, og en fast planlagt aftenvagt hver 6. uge. Mere information Hvis du har lyst til at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte souschef Eva Merri Steffen Hansen på 3827 4105. Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 25. januar 2019
Lægger du vægt på værdier som rummelighed, mangfoldighed og livskvalitet, så har vi måske jobbet du leder efter.  
 
Hvem er vi?  
Vi er to naboplejehjem med samme ledelse. Vi bor i Bystævneparken tæt på det naturskønne område Vest Volden og på Frederikssundsvej og offentlige transportmidler  
 
Hvorfor skal du arbejde hos os?  
Vores faglighed er i top. Vi leverer professionel pleje og omsorg med fokus på den enkelte beboer og dennes livshistorie. Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor du har mulighed for at sætte alle dine kompetencer i spil til glæde for beboernes hverdag.  
 
Du kommer eksempelvis til at arbejde med:  
 • Pleje og omsorg ud fra et kontaktpersonsystem  
 • Borgerinddragelse, rehabilitering og brug af klippekort  
 • "Det gode måltid" og aktiviteter i hverdagen  
 • Et hus der er fuld af liv og energi. 
Vi støtter dig i oplæring og faglig udvikling efter behov, og der er altid god mulighed for videndeling og sparring med flere faggruppe.  
 
Vi tilbyder  
 • en spændende arbejdsplads med engagerede kolleger  
 • masser af mulighed for faglig udvikling  
 • træning i arbejdstiden  
 • en ledelsesstruktur hvor du både har en administrativ og en sygeplejefaglig afdelingsleder.  
Om dig  
Du er uddannet social- og sundhedshjælper, og du rummer vores mangfoldige beboere med en positiv og anerkendende tilgang.  
Du er nysgerrig, tålmodig og lyttende i både de gode og svære situationer.  
 
Ansættelsesvilkår  
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. 
Tiltrædelse den 1.marts 2019. Stillingen er på 35-37 timer ugentligt med vagt hver 3. weekend, og en fast planlagt aftenvagt hver 6. uge.  
 
Mere information  
Hvis du har lyst til at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte souschef Eva Merri Steffen Hansen på 3827 4105.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 25. januar 2019
 
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngPoppelbo, Lærkebo, Aktivitetscenter BrønshøjBrønshøj2019-01-11T10:00:24.1572019-01-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vikar Assistance søger timelønnede afløsere til både dag, aften og natarbejde.

VIKAR ASSISTANCE ApS

Brønshøj
Vikar Assistance søger timelønnede Sosu-hjælper assistenter til både dag, aften og natarbejde til kunde i Brønhøj. Vi lægger vægt på, at afløseren har følgende kompetencer. Er faglig dygtige, serviceminded, punktlige og mødestabile. Kan samarbejde, ...
Indrykket:12. december 2018
Udløbsdato:6. februar 2019

Rengørings- og plejemedarbejder til Peder Lykke Centret

Peder Lykke Centret

København S
Er rummelighed, mangfoldighed og livskvalitet værdier, der tiltaler dig? Vi søger en medarbejder til rengørings- og plejeopgaver 30 timer om ugen med weekendvagt hver tredje weekend. Hvem er vi? Vi er et stort plejecenter med en mangfoldighedsprofil...
Indrykket:7. januar 2019
Udløbsdato:21. januar 2019

Social- og sundhedshjælper til dagvagt på Peder Lykke Centret

Peder Lykke Centret

København S
Er rummelighed, mangfoldighed og livskvalitet værdier, der tiltaler dig? Vi søger en social- og sundhedshjælper i fast dagvagt 34 timer ugentlig med weekendvagt hver tredje weekend. Hvem er vi? Vi er et stort plejecenter med en mangfoldighedsprofil,...
Indrykket:7. januar 2019
Udløbsdato:21. januar 2019

Dygtig og erfaren social- og sundhedshjælper til aftenvagt på somatisk afdeling på Fælledgården

Fælledgården Plejecenter

København Ø
Vil du sammen med os være med til at sikre høj faglighed, og være med til at beboerne får en god og tryk hverdag her. Så grib pennen og søg. Vi leder efter en dygtig og erfaren social- og sundhedshjælper til en stilling på 24,5 28 timer ugentlig til...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:25. januar 2019

Social- og sundhedshjælpere i dagvagt til Plejehjemmet Poppelbo

Poppelbo, Lærkebo, Aktivitetscenter Brønshøj

Brønshøj
Lægger du vægt på værdier som rummelighed, mangfoldighed og livskvalitet, så har vi måske jobbet du leder efter. Hvem er vi? Vi er to naboplejehjem med samme ledelse. Vi bor i Bystævneparken tæt på det naturskønne område Vest Volden og på Frederikss...
Indrykket:11. januar 2019
Udløbsdato:25. januar 2019