Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social Rehabilitering søger neurofaglig ergoterapeut til støtte-/mentor-funktion

Social Rehabilitering i Allerød Kommune søger støtteperson/mentor med tiltrædelse 1. april 2020. Stillingen er på 37 timer om ugen.

Arbejdstiden ligger hovedsalig inden for dagtimer på hverdage efter tjenestetidsskema. Tjenestetider kan akut eller periodevist og efter gensidig aftale ændres.

Om os
Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgeren.

Allerød Kommune er med i Frikommuneforsøg II og arbejder ud fra tilgangen ”Én borger – én plan”, som koordineres på tværs af forvaltningen og aktører i indsatsen.

I Social Rehabilitering, som er en afdeling under Borgerservice, er vi i dag 23 medarbejdere med forskellig faglig baggrund.  Vi beskæftiger os med mange forskellige tilbud til borgere med psykiske vanskeligheder, blandt andet opgangsbofællesskab, individuel bostøtte i eget hjem, mentorstøtte og ledelse af gruppetilbud med fokus på uddannelses- og jobmuligheder, være- og aktivitetssted og opsøgende arbejde. Fra 1. april 2020 udvides målgruppen og indsatsen til at omfatte et særligt neurofagligt team.

Om stillingen
Allerød Kommune søger en ergoterapeut eller anden fagperson med relevant uddannelse og med neurofaglig erfaring, da vi har valgt at hjemtage støtte-/mentorfunktionen inden for erhvervet hjerneskade. Du skal derfor have interesse og lyst til at være med til at skabe og udvikle stillingen i samarbejde med det øvrige neurofaglige team.

Borgere med erhvervet hjerneskade, herunder neurologiske progredierende lidelser, vil blive din primære målgruppe. Du vil i dagligdagen hos borgeren komme til at arbejde med for eksempel udredning af vanskeligheder og for eksempel indlæring af strategier, erkendelse, sygdomsindsigt, struktur og støtte med henblik på bedring af borgerens funktionsevne. Som et led i det tværfaglige samarbejde vil du skulle varetage opfølgning og implementering af andre faglige indsatser.

Du vil blive ansat i Social Rehabilitering og vil få et tæt samarbejde med Allerød Kommunens hjerneskadekoordinatorer, neurofaglig arbejdsrehabiliteringsterapeut, neurofaglige terapeuter i Genoptræningen og ekstern logopædisk konsulent. Der vil desuden blive tilknyttet neuropsykolog.

Om dig
Vi forventer, at du har:

 • uddannelse som ergoterapeut eller anden relevant uddannelse
 • bred neurofaglig og neuropædagogisk erfaring med rehabilitering af borgere med hjerneskade og hjernerystelse. Det er en fordel, hvis du har kendskab til tilgrænsende lidelser
 • interesse og kompetence til at indgå i udvikling af området i samarbejde med kolleger
 • erfaring med tæt borger/pårørende samarbejde med evne til at motivere og engagere
 • lyst og mod på komplekse problemstillinger
 • viden om relevante behandlingstilbud i andet regi
 • overblik, engagement, kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere dine arbejdsopgaver
 • gode kommunikationsevner skriftligt og mundtligt
 • kørekort.

Det er desuden en fordel hvis du er vant til at arbejde med AMPS og sanseintegration.

Vi kan tilbyde dig:
 • en arbejdsplads hvor der er vægt på den faglige kvalitet
 • et spændende, ansvarsfuldt og krævende arbejde
 • en arbejdsplads hvor løbende udvikling af metoder og indsatser er en fast del af den måde, vi arbejder sammen på
 • en munter, engageret, tværfagligt sammensat personalegruppe
 • en arbejdsplads med høj trivsel og lavt sygefravær
 • gode muligheder for kollegial faglig sparring
 • kvalificeret supervision.

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst.

Du er velkommen til at kontakte leder Anne Bergman på 20 90 12 51 eller hjerneskadekoordinator Marianne Nielsen på 48 10 01 47 for at høre nærmere om stillingen.

Vi indhenter referencer og udvidet straffeoplysninger på alle kommende medarbejdere.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og uddannelsesbevis via linket i annoncen senest 16. februar 2020.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler 20. og 21. februar 2020.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har over 25.500 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.