Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialfaglig medarbejder med solid viden om misbrugsproblemer og en stærk faglig profil søges til socialpsykiatrisk botilbud

Den selvejende institution Fonden Botilbudet Lindholm modtager borgere efter Servicelovens § 107 og § 108 og har således et stort ansvar over for mennesker med såvel psykiske som sociale problemer. Det er vi meget ydmyge over for, og det er derfor helt centralt, at du som ny medarbejder har både fagligheden og rummeligheden til at være med til at løfte den opgave!

 

De konkrete arbejdsopgaver i stillingen vil primært være:

 • Iværksættelse af tiltag og/eller understøttelse af allerede iværksatte tiltag for de af beboerne, der har forskellige former for problemer med misbrug.
 • Iværksættelse af øvrige sociale indsatser og/eller understøttelse af allerede iværksatte indsatser generelt for beboerne i botilbuddet.
 • Dokumentation af de sociale indsatser – baggrunden for dem, indholdet i dem i særdeleshed evalueringen og resultaterne af dem.
 • Forskellige praktiske arbejdsopgaver (fx tøjvask, madtilberedning og rengøring), der er en naturlig del af jobbet i forhold til både personale-, beboer- og fællesarealer.

 

Vi forestiller os derfor, at du som minimum har disse kvalifikationer, kompetencer og egenskaber:

 • En solid uddannelsesmæssig baggrund – dvs. formentlig (men ikke nødvendigvis) en pædagogfaglig uddannelse og ikke mindst efteruddannelser/specialiseringer, der gør dig særligt skarp på misbrugsområdet. Og din tilgang til arbejdet med misbrug skal være pragmatisk, da der for de enkelte beboere er tale om komplekse problemstillinger, ligesom der blandt beboerne også er forskellige typer af misbrugsproblemer til stede.
 • Viden om psykiske lidelser og sociale problemer, men samtidig også kunne formå at anerkende mennesker, der oplever disse problemstillinger, som almindelige medmennesker med samme ret til og behov for demokratisk indflydelse. Og dette har du konkret og solid praksiserfaring med.
 • En høj grad af selvindsigt og selvforståelse. Udover en stærk faglighed ser vi det som en forudsætning for at kunne arbejde med mennesker, der er udfordret psykisk og socialt, at man er velfunderet i sin egen personlighed. Du skal derfor også være villig til at bringe dig selv i spil i supervisionen med ekstern supervisor, som er en selvfølgelighed i jobbet.
 • Overskud! Det kan måske lyde banalt, men jobbet er krævende, og derfor skal du være i nogle aktuelle livsomstændigheder, som er opbyggelige og energiskabende for dig.
 • Ro, rummelighed og robusthed. De tre r-ord skal du have med dig på arbejde hver eneste gang, du møder ind – og du vil formentlig kunne klare arbejdet bedre, hvis det mere er noget, der falder dig naturligt, end noget, du skal opøve…

 

Det er desuden en stor fordel, hvis du har viden om:

 • Recovery og rehabilitering, der udgør hjørnestenen i vores teoretiske referenceramme.
 • Mentaliseringsbaseret Miljøterapi (MBT-M), der er vores primære metodiske tilgang.
 • Specifikke metoder/værktøjer som fx NADA, pædagogisk massage, zoneterapi o. lign.

 

Med dette særlige arbejde vil du få mulighed for:

 • At bringe din faglighed i spil og ikke mindst hele tiden få den udviklet (både supervision og kompetenceudvikling prioriteres højt).
 • At være med til at udbygge en professionel kultur med fagligt funderede værdier, hvor der sigtes klart mod, at beboerne opnår en så høj grad af selvstændighed som muligt og en markant forbedret livskvalitet.
 • En fuldtidsstilling, der består af skiftende vagter, herunder også døgnvagter (med sovende nattevagt). Der vil desuden være forskellige typer af mødeaktivitet.

 

Botilbuddet er geografisk placeret i en lille by syd for Støvring, der ligger tæt på motorvejsafkørslen og blot 20 minutters kørsel fra Aalborg. Du vil skulle følge beboerne i nærområdet og til professionelle samarbejdspartnere i botilbuddets biler, hvorfor kørekort og villighed til at bruge bil i jobbet er en selvfølgelighed.

 

Vi vil se meget frem til at modtage din ansøgning – og da vi både indkalder til samtaler og ansætter løbende, vil vi meget gerne have din ansøgning, så snart det kan være muligt. Du er altid velkommen til at kontakte botilbuddets daglige leder, Jan Ringstrømm på enten telefon 40 17 40 56 eller mail jr@dsifbl.dk, hvortil ansøgningen også bedes sendt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.