Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialfaglig medarbejder søges til beskæftigelsestilbuddet Butikcaféen [GENOPSLAG]

Aalborg Kommune – Fagcenter for Socialpsykiatri: Center for udvikling og beskæftigelse

Hvis du har talentet, så har vi mulighederne.
Brænder du for at skabe fremtidens beskæftigelsestilbud i socialpsykiatrien? Har du en kreativ og innovativ tilgang til opgaveløsningen? Så grib muligheden for at søge denne spændende stilling som social faglig nytænker i Center for udvikling og beskæftigelse (CUB), social psykiatrien i Aalborg kommune.

I CUB skaber vi fremtidens velfærd og vi vil være førende i at udvikle tilbud, der matcher borgerens behov for meningsfuld beskæftigelse. Du vil blive en del af et ambitiøst team af dygtige kollegaer, hvor et tæt samarbejde på tværs af tilbud, forvaltninger, netværk mm. er altafgørende for at lykkedes med opgaven. Vi tilbyder dig en unik mulighed for at være medskaber af fremtidens beskæftigelsestilbud sammen med borgere, der er psykisk sårbare.

Vi søger en kollega til et årsvikariat på 34 timer ugentligt til Butik-Caféen, der er et §103 tilbud efter serviceloven. Butik-Caféen er kendt for at være en arbejdsplads, der kan være øvebane til ordinær beskæftigelse, stor inddragelse for både medarbejdere, borgere og frivillige, og et sted, der veksler mellem driftsopgaver og udvikling. Derfor er det vigtigt, at vores nye kollega kan matche nogle af de følgende egenskaber:

  • Du har social faglig indsigt og viden særligt orienteret omkring beskæftigelse og psykiatri.
  • Du er selvstændig, men sætter pris på at arbejde i teams med engagerede kollegaer, borgere og frivillige.
  • Du motiveres af udvikling og det forventes, at du arbejder proaktivt med opgaven omkring nytænkning af beskæftigelsestilbud.
  • Du har en stærk fagidentitet, med gode kommunikative evner og et smittende engagement.
  • Vi vil sætte pris på, at du har stærke netværksskabende kompetencer. 
Vi kan matche følgende:
  • Et dynamisk arbejdsmiljø med fokus på kollegaskab i CUB
  • Medansvar for produktionsvirksomheden og udviklingsprocessen
  • Supervision med kollegaer
  • Høj faglighed og videns udveksling
 
Hvis du er nysgerrig på os og stedet, så har du mulighed for at tage telefonisk kontakt til leder Camilla Ottesen mandag d. 19. februar i tidsrummet fra 9 – 11.00 på telefon: 31990479.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
 
Yderligere information
Ansøgningsfristen er fredag d. 23. februar 2018. Der afholdes ansættelsessamtale d. 28.02.2018. Der vil blive indhentet straffeattest inden endelig ansættelse.
 


 
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her