Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialfaglig medarbejder til Bilen, Rusmiddelcenter Slagelse

Bilen søger engageret og udviklingsminded socialfaglig medarbejder 37 timer om ugen pr. 1. januar 2021 eller snarest muligt.

Bilen er en del af det udekørende team, som yder medicinsk og socialfaglig behandling i eget hjem, til borgere med massivt misbrug af stof og/eller alkohol, ofte som blandingsmisbrug, og som lever med store sociale, psykiske og fysiske udfordringer. Størstedelen af borgerne er i substitutionsbehandling. Bilen betjener også karantænebrugere og borgere som pga. adfærd eller af andre årsager, i en periode, ikke kan komme på Rusmiddelcentret. Der er derfor et tæt samarbejde både med Substitutions- og Alkoholbehandlingen. Der er ofte også eksterne aktører inde over, hvorfor tværfagligt samarbejde er en naturlig del af opgaven. Bilen har fast base på Parkvej 28 i Slagelse.

Det udekørende team betjener cirka 100 borgere, hvoraf Bilen aktuelt har 52 borgere indskrevet og det andet udekørende tilbud, Bussen, har de resterende. Bilen har rullende medicinudlevering minimum 2 gange om ugen, hvor de leverer medicin til borgerne i eget hjem, på forsorgshjem og døgninstitutioner. Bilen står for egen drift, så man skal forvente, at en del tid også går med administrativt arbejde såsom planlægning af drift og optælling og pakning af medicin, hvorfor du skal befinde dig godt med den type arbejde. Der vil naturligvis finde oplæring afsted. Den resterende tid går med individuelle behandlingssamtaler i eget hjem, behandlingsplaner, FIT, og diverse interne og eksterne møder.

Bilens personale består aktuelt af 3 medarbejdere, 2 socialfaglige, hvoraf du bliver den ene, og 1 sundhedsfaglig. På Bussen er der ligeledes ansat 2 medarbejdere, som der er et tæt samarbejde med også på driften, hvor man i ferier og lignende afløser på hinandens tilbud.
Der arbejdes aktuelt med samskabelse omkring borgere og drift på de 2 udekørende team, en proces som du bliver en del af. Yderligere arbejdes der på at skabe rum for forskellige gruppetilbud i Korsør og Skælskør samt flere lokale aktiviteter, ligesom vi hele tiden er optaget af at videreudvikle både vores socialfaglige og sundhedsfaglige tilbud

Kan du se dig selv i ovenstående, har en grunduddannelse som pædagog eller socialrådgiver og lyst og meget gerne erfaring i at arbejde med udsatte mennesker, der har rusmidler som en udfordring, så er det dig vi søger. Erfaring fra psykiatri eller udsatte området er et plus.

Du skal have evne og tålmodighed til motivationsarbejde og du kan få øje på de små skridt. Det er vigtigt, at du har en engels tålmodighed, men også kan sætte grænser og stå fast og har holdningen ”at ingen er håbløs”. Du skal som person være robust og gerne have nogle års erfaring. Det er også vigtigt, at du har lyst til og gerne erfaring med at være med til løbende at udvikle på og kvalitetssikre tilbuddet.

Vi kan tilbyde

  • en arbejdsplads, som er en af de førende inden for rusmiddelbehandling
  • spændende stilling – hvor man gør en forskel
  • gode muligheder for kompetenceudvikling
  • positive og engagerede kollegaer
  • supervision
  • løn efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
i forhold til stillingen kan fås ved henvendelse til
  • områdeleder Mette Plato Spælling tlf. 40 42 00 67 eller
  • Bilen Christian på tlf. 20 85 76 14 – for Bilens vedkommende tirsdag eller fredag mellem 9.00-13.00.

Ansøgningsfrist
  • Mandag den 23. november 2020 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag den 27. november 2020.

Stillingen søges via link.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.