Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialfaglig medarbejder til Kirkens Korshærs Herberg i Aalborg
Socialfaglig medarbejder til Kirkens Korshærs Herberg i Aalborg

Kirkens Korshærs Herberg, Forchhammersvej 13-15, 9000 Aalborg, søger en socialfaglig medarbejder til fast stilling på fuld tid med tiltrædelse den 1. juni 2021 eller efter nærmere aftale.
Kirkens Korshærs Herberg er en selvejende institution under landsorganisationen Kirkens Korshær. Herberget drives under servicelovens §110 og Herberget har en samarbejdsaftale med Aalborg Kommune. Herbergets normering tæller i alt 22 døgnpladser på Forchhammersvej 13 og Hobrovej 600 samt 10 – 20 efterforsorgspladser, hvor der ydes støtte i borgerens eget hjem. Personalenormeringen er pt. ca. 20 årsværk.

Herberget tilbyder midlertidigt ophold til mennesker, som er ramt af sociale/psykiske/misbrugs problemer samt hjemløshed. Rummelighed overfor anderledes adfærd er et mål i sig selv. Samtidig arbejder vi ud fra et ”herfra og videre” perspektiv, hvor målet er at komme fra hjemløshed til en permanent boligform. Herbergets opgave er derfor at yde personlig støtte/hjælp til den enkelte og samtidig fastholde ansvaret for eget liv, således at beboeren udrustes bedst muligt til at skabe egen fremtid.

I denne stilling er det højt prioriteret at forestå udarbejdelse og realisering af opholdsplan for den enkelte beboer. Det sker i et tæt samarbejde med beboeren, med internt kontaktpersonteam og med eksterne samarbejdspartnere (sagsbehandler, jobrådgiver, læge, kriminalforsorg m.fl.). En væsentlig del af arbejdet vil foregå ud af huset som efterforsorgsarbejde ift. tidligere beboere og som støtte og bisidder for nuværende beboere. Kørekort (B) vil være en fordel.
Arbejdet omfatter også praktiske opgaver som madlavning, rengøring, indkøb og vedligehold af hus og have. En del af disse opgaver vil foregå i samarbejde med beboerne og med tidligere beboere i eget hjem.

Vi søger en medarbejder som:
 

  • Vil og kan arbejde ud fra Kirkens Korshærs kristne livssyn og være en del af organisationen. Den kristne tro og det kristne menneskesyn er vores inspiration i ønsket om at vise Nærvær, Omsorg og Respekt over for de mennesker vi møder på Herberget.
 
  • Gerne må have erfaring fra arbejde med målgruppen – socialt udsatte medmennesker, hvor hjemløshed, psykisk sygdom og alkohol/hash/stofmisbrug ofte er en del af livet (på Herberget tolereres beboernes indtagelse af alkohol og euforiserende stoffer). I målgruppen findes mange mennesker med anden kulturel baggrund (primært grønlandsk).
 
  • Har evne og mod til at være skabende i relationen mellem beboeren og sig selv. Har lyst til samarbejdet med beboeren omkring opholdsplansarbejdet samt praktiske opgaver som madlavning, rengøring mv.
 
  • Kan rumme at være i et miljø, hvor abnorm adfærd og konflikter opstår og skal håndteres. Hvilket bl.a. vil sige at forstå sig selv som en del af situationen og kunne reflektere over egne (følelsesbetingede) reaktioner i den. Og omsætte refleksionerne til faglig begrundet handling.
 
  • Er fleksibel, da der er skiftende arbejdstider, dag/aften/nat også i weekends og på helligdage. Denne stilling tilhører Herbergets DAG funktion og indeholder primært arbejdstid i dagtimerne (3/4), - men der vil fremadrettet kunne opstå behov for ændringer i sammensætningen af vagter og funktioner.
 
  • Har en relevant socialfaglig uddannelse (pt. har vi ansat pædagoger, diakoner, socialrådgivere, sygeplejersker, fysioterapeuter, lærere). Og har interesse samt mod til at indgå i et refleksivt fagligt fællesskab og samarbejde med dygtige kollegaer. Bl.a via gruppesupervision, teamsamarbejde, praktikanter, efteruddannelse.

I ansøgningen beder vi om, at du forholder dig til ovennævnte punkter og til hvordan du kan bidrage til Herbergets virke ud fra dine kvalifikationer.
 
Grundet coronaepidemien kan Herberget hverken modtage individuelle besøg eller afholde informationsmøde. Yderligere oplysninger om stillingen gives gerne ved henvendelse til forstander Gerhard Larsen eller souschef Lars Andersen på tlf. 98 13 18 54.

Stillingerne er omfattet af lokalløn. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og de forhandlingsberettigede organisationer (SL og FOA).
Ansøgningsfrist: mandag den 12. april 2021 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag den 19. april 2021.


Kirkens Korshær er 450 ansatte og 9000 frivillige, som blandt andet driver varmestuer, herberger og genbrugsbutikker med glæde. Vores arbejde er baseret på det kristne menneskesyn og støttes af stat og kommuner, men finansieres grundlæggende af private midler, doneret af mennesker, som tror på den store værdi af de små, gode øjeblikke. Læs mere om organisationen på www.kirkenskorshaer.dk
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.