Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialfaglig medarbejder til Krisecenter

 

Jungshoved Krisecenter søger en socialrådgiver

 

Jungshoved Krisecenter:

Jungshoved Krisecenter henvender sig til målgruppen jf. SEL § 109. Vores målgruppe er kvinder og børn, der kan have været udsat for forskellige former for vold. Det vil sige, kvinder der er/har været udsat for stalking, vold eller trusler om vold af en fysisk, psykisk, seksuel, økonomisk samt materiel karakter, trusler om vold eller tilsvarende krise, i relation til familie – og samlivsforhold. Kvinderne kan være ledsaget af børn. Krisecenteret er et midlertidigt bosted for kvinder og børn.

Jungshoved Krisecenter arbejder ud fra en refleksion om, at vold er en handling eller trussel, der – uanset formålet – er egnet til eller krænker en anden persons integritet, eller som skræmmer, smerter eller skader personen. Vold skal ikke accepteres og vold er ikke et vilkår.

 

Om stillingen:

Som socialrådgiver på Jungshoved Krisecenter vil du have funktion som socialfaglig kontaktperson, og du vil indgå i et team af kontaktpersoner, der varetager det løbende arbejde pædagogisk, praktisk og socialfagligt med kvinder og børn på krisecenteret.

Dine opgaver vil indebære løbende samtaler med kvinderne om deres ophold på Krisecenteret, og du skal i samarbejde med kvinderne medvirke til at skabe struktur og ro i hverdagen og udvikling i deres samlede livssituation.

Du tager gerne initiativ til at arrangere aktiviteter med kvinder og børn i og udenfor huset. Herudover er der opgaver af praktisk karakter, som er forbundet med driften af krisecenteret. 

Du vil blive en del af et socialt- og tværfagligt sammensat team, hvor du skal være med til at udvikle indsatsen og den faglige profil for krisecenteret.

 

Din profil: 

Du er uddannet socialrådgiver. 

Du taler både dansk og arabisk.

Du brænder for det socialfaglige arbejde i relation til en udsat målgruppe, og du kan se de pædagogiske udfordringer i selv de små ting.

Du kan metodisk og struktureret foretage observationer og beskrivelser samt foretage faglige vurderinger af behov i en socialpædagogisk kontekst.

Du kan skriftliggøre dine beskrivelser og observationer i vores elektroniske journalsystem ”Danjournal”.

Du har erfaring med metoderne MI og CTI, hjælp til selvhjælp og du kan arbejde med en anerkendende og empowerment baseret tilgang til målgruppen. Det vil være et plus, hvis du har erfaring med at arbejde med kriseramte kvinder og børn.

Du trives med at arbejde selvstændigt og indgå i kompetenceudvikling i form af supervision, temadage og faglig sparring med dit team.

Du har erfaring med at arbejde med mennesker fra forskellige kulturelle- og sociale baggrunde, og har forståelse for begreberne, social kontrol, skam og ære og deres betydning i relation til målgruppen.

Du er psykisk og fysisk robust og du kender dine egne grænser og kan med at bevare roen i arbejdet med kriseramte og sårbare kvinder og børn.

 

Løn og ansættelsesforhold:

Vi søger 1 socialrådgiver med tiltrædelse pr. 1. november 2019 eller snarest muligt. Stillingen er 37 timer pr. uge. Frokost betales selv og må forventes at ligge udover.

Arbejdstiden vil være døgnvagter og skiftende vagter alle ugens dage. Weekendarbejde skal forventes hver uge enten fredag, lørdag eller søndag.

Stillingen lønnes efter kvalifikationer og kompetencer.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til daglig leder på Jungshoved Krisecenter Signe Berner Kruuse på 40 40 55 71 eller Mohamed El Maghlouk 40 40 07 71.

Send din ansøgning og dit CV til sbk@lata.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.