Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialfaglig medarbejder(e) søges til nyoprettet § 107 botilbud

Om LATA Integrationshus Næstved:

Integrationshuset er et tilbud til personer, med nedsat psykisk funktionsevne.

Integrationshuset er et midlertidigt bosted for personer mellem 18-45, der har nedsat psykisk funktionsevne som følge af personlig forfølgelse, traumatiserende hændelse og eller lignende.

Det er et botilbud godkendt efter §107 i lov om social service, med plads til 4 beboere.

Om stillingen: 

I LATA Integrationshus vil du have funktion som socialfaglig kontaktperson, og du vil indgå i et team der varetager denne opgave.

Dine opgaver vil indebære løbende samtaler med borgerne om deres ophold på tilbuddet, og du skal i samarbejde med borgerne medvirke til at skabe struktur i hverdagen, blandt andet ved brug af ugeplaner.

Du initierer også gerne at arrangere aktiviteter med borgerne. Herudover er der opgaver af praktisk karakter, som er forbundet med driften af tilbuddet.  

Du vil yderligere blive en del af et pædagogisk team, hvor du skal være med til at udvikle den socialfaglige profil for Integrationshuset. 

Din profil:  

Du har en relevant socialfaglig baggrund, fx pædagog eller socialrådgiver eller erfaring, der kan sidestilles dermed.  

Du brænder for det socialfaglige arbejde i relation til en udsat målgruppe, og du kan se de pædagogiske udfordringer i selv de små ting. 

Du skal metodisk og struktureret kunne fortage observationer og beskrivelser samt vurdering af behov i en social faglig kontekst. 

Du kan skriftliggøre dine beskrivelser og observationer i vores elektroniske journalsystem ”Danjournal”.

Vi ser meget gerne at ansøgere, har erfaring med MI, Hjælp til selvhjælp samt været erfaren med en empowerment baseret tilgang til målgruppen.

Du kan arbejde selvstændigt, og vi lægger vægt på, at du har erfaring med at arbejde med mennesker fra forskellige kulturelle- og sociale baggrunde, og har forståelse for begreberne, skam og ære, savn og tab og deres betydning i denne sammenhæng.

Du er psykisk og fysisk robust, du kender dine egne grænser og kan arbejde med sårbare mennesker. 

 

Løn og ansættelsesforhold:

Vi søger 2 socialfaglige medarbejdere med tiltrædelse pr. 1. juli 2018 eller snarest muligt. Stillingerne er 37 timer pr. uge.

Arbejdstiden vil være mellem kl. 7-23 alle dage, weekendarbejde skal påregnes ca. hver 4. weekend.

Stillingerne lønnes efter kvalifikationer og kompetencer.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Mohamed El Maghlouk, tlf. 31 68 56 78.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

To dygtige socialpædagoger til Døgninstitutionen Fensmarkgade

Den Flyvende Hollænder

Frederiksberg
Har du lyst til at arbejde med udsatte unge? Så læs med her. Om Døgninstitutionen Fensmarkgade Fensmarkgade er en ny døgninstitution i Center for Udsatte og Kriminalitetstruede Unge under Socialforvaltningen i Københavns Kommune. Vi forventer en mål...
Indrykket:21. september 2018
Udløbsdato:8. oktober 2018

Socialpædagogiske tilkaldevikarer og en fast medarbejder på 10,5 time til Hjulmagerstien

Hjulmagerstien

Hybelinstitutionens døgntilbud Hjulmagerstien søger en fast medarbejder til afløsning af pædagogisk personale på 10,5 timer om ugen samt to tilkaldevikarer. Hybelinstitutionen er en del af Center for Fleksible Indsatser og Boformer (FIBO). Hjulmager...
Indrykket:17. september 2018
Udløbsdato:3. oktober 2018

To socialpædagogiske vågne nattevagter til Lynghuset

Lynghuset

Botilbuddet Lynghuset ligger i Københavns nordvestkvarter. Vi søger to vågne nattevagter 30 timer om ugen fra 1. oktober. Der bor 29 borgere i botilbuddet Lynghuset. Borgerne er voksne udviklingshæmmede med multiple funktionsnedsættelser alle har br...
Indrykket:13. september 2018
Udløbsdato:28. september 2018

Hjuldamperen STU søger pædagog

SKOLEN HJULDAMPEREN ApS

Gentofte
Vil du være med til at gøre en forskel. Til Hjuldamperens STU søger vi en pædagog der evner at holde en skarp struktur så de unge føler sig trygge og derigennem skaber et rum for læring. Det er vigtigt at du som søger vil: udarbejde ugeskemaer, sætt...
Indrykket:7. september 2018
Udløbsdato:30. september 2018

Socialpædagog

Ungdomspensionen

Albertslund
Da en af vores kollegaer skal på barselsorlov, søger vi en socialpædagog til et vikariat i perioden 1.12.2018 til 31.12.2019 i UP-døgn og TURBO på Ballerup Ungdomspension. Stillingen er på 37 timer ugentligt.UP-døgn og TURBO er Ballerup kommunes døg...
Indrykket:13. september 2018
Udløbsdato:5. oktober 2018