Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialfaglig medarbejder(e) søges til nyoprettet § 107 botilbud

Om LATA Integrationshus Næstved:

Integrationshuset er et tilbud til personer, med nedsat psykisk funktionsevne.

Integrationshuset er et midlertidigt bosted for personer mellem 18-45, der har nedsat psykisk funktionsevne som følge af personlig forfølgelse, traumatiserende hændelse og eller lignende.

Det er et botilbud godkendt efter §107 i lov om social service, med plads til 4 beboere.

Om stillingen: 

I LATA Integrationshus vil du have funktion som socialfaglig kontaktperson, og du vil indgå i et team der varetager denne opgave.

Dine opgaver vil indebære løbende samtaler med borgerne om deres ophold på tilbuddet, og du skal i samarbejde med borgerne medvirke til at skabe struktur i hverdagen, blandt andet ved brug af ugeplaner.

Du initierer også gerne at arrangere aktiviteter med borgerne. Herudover er der opgaver af praktisk karakter, som er forbundet med driften af tilbuddet.  

Du vil yderligere blive en del af et pædagogisk team, hvor du skal være med til at udvikle den socialfaglige profil for Integrationshuset. 

Din profil:  

Du har en relevant socialfaglig baggrund, fx pædagog eller socialrådgiver eller erfaring, der kan sidestilles dermed.  

Du brænder for det socialfaglige arbejde i relation til en udsat målgruppe, og du kan se de pædagogiske udfordringer i selv de små ting. 

Du skal metodisk og struktureret kunne fortage observationer og beskrivelser samt vurdering af behov i en social faglig kontekst. 

Du kan skriftliggøre dine beskrivelser og observationer i vores elektroniske journalsystem ”Danjournal”.

Vi ser meget gerne at ansøgere, har erfaring med MI, Hjælp til selvhjælp samt været erfaren med en empowerment baseret tilgang til målgruppen.

Du kan arbejde selvstændigt, og vi lægger vægt på, at du har erfaring med at arbejde med mennesker fra forskellige kulturelle- og sociale baggrunde, og har forståelse for begreberne, skam og ære, savn og tab og deres betydning i denne sammenhæng.

Du er psykisk og fysisk robust, du kender dine egne grænser og kan arbejde med sårbare mennesker. 

 

Løn og ansættelsesforhold:

Vi søger 2 socialfaglige medarbejdere med tiltrædelse pr. 1. juli 2018 eller snarest muligt. Stillingerne er 37 timer pr. uge.

Arbejdstiden vil være mellem kl. 7-23 alle dage, weekendarbejde skal påregnes ca. hver 4. weekend.

Stillingerne lønnes efter kvalifikationer og kompetencer.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Mohamed El Maghlouk, tlf. 31 68 56 78.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Socialpædagogiske/sundhedsfaglige medarbejdere samt timelønnede tilkaldevikarer til Ungeenheden på Center Nørrebro

Thorupgården 4. sal

Frederiksberg
Til Ungeenheden på Center Nørrebro 4. sal søges der to vikarer til at indgå i et fast rul med en gennemsnitlig arbejdstid på otte timer ugentligt. Samtidig søges der timelønnede vikarer som kan træde til ved sygdom, kursus og lign. Ungeenheden har b...
Indrykket:8. november 2018
Udløbsdato:22. november 2018

Pædagoger til det socialpædagogiske botilbud Pallesvej

Botilbuddet Pallesvej

København
Botilbuddet Pallesvej søger to nye engagerede medarbejdere med skarpe kompetencer inden for autismeområdet. Pallesvej er et § 107 døgntilbud for borgere med funktionsnedsættelse og forskellige diagnoser, særligt inden for autismespektret, men også m...
Indrykket:7. november 2018
Udløbsdato:22. november 2018

Socialpædagog til Hjulmagerstien

Hjulmagerstien

København
Er du tydelig som person, og kan du arbejde og trives i en omskiftelig hverdag? Københavns Kommunes Hybelinstitution, lokalenhed Hjulmagerstien søger en socialpædagog til vores dynamiske og udfordrende arbejdsplads. Hjulmagerstien er en døgninstitut...
Indrykket:7. november 2018
Udløbsdato:21. november 2018

Socialpædagoger til fremskudt familiebehandling i Hjemmebasen - tilknyttet Børne-og Familiehuset Arild

Børne- og Familiehuset Arild

København
Kan du arbejde selvstændigt, og vil du være med til at gøre en forskel for børn og familier igennem en pædagogisk indsats i hjemmene? Så læs med her. Om stillingen Vi søger pædagoger, der har lyst til at arbejde med fleksible, hjemmebaserede indsats...
Indrykket:2. november 2018
Udløbsdato:22. november 2018

Socialpædagog til bofællesskab for unge

Kofoeds Skole København

København
Vil du være med til at gøre en forskel for socialt udsatte og hjemløse unge? Vi søger en pædagog til fast fuldtidsstilling i Kofoeds Skoles Ungdomsboliger. Stillingen er med ansættelse d. 1. januar 2019 eller snarest muligt herefter. Sammen med en t...
Indrykket:13. november 2018
Udløbsdato:21. november 2018