Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialfaglig projektmedarbejder søges til Børns Voksenvenner

Har du et veludviklet foreningshjerte, der banker for at skabe glæde og trivsel hos børn og unge? Så søg stillingen som projektmedarbejder i Børns Voksenvenner Københavns pigeprojekt.

Børns Voksenvenner er en forening, der skaber venskaber mellem ensomme børn med spinkelt voksennetværk og ressourcestærke voksne. Vi har netop modtaget midler til vores igangværende pigeprojekt. Derfor søger vi en socialfaglige medarbejder i Børns Voksenvenner København, til stillingen som projektmedarbejder i pigeprojektet.

Vi forestiller os at du har en socialfaglig baggrund (socialpædagog, socialrådgiver eller lignende), der gør dig i stand til at:

  • Visitere kvindelige voksenvenner og piger på bl.a. hjemebesøg
  • Bidrage til projektudviklingen i pigeprojektet
  • Skrive rapporter
  • Udføre administrativt arbejde i i forbindelse med venskabsmatchningen
  • Afholde kurser og erfaringsudvekslingsmøder for frivillige og mødre

Børns Voksenvenner bor i hjertet af Frederiksberg, hvor vi er et sekretariat på 13 medarbejdere. Stillingen er placeret i Centerby København, som tegner 2 socialfaglige medarbejdere, en virksomhedspraktikant og en centerleder.

Vi tror, at arbejdet er noget for dig, hvis du:

  • lyst til at arbejde for at forbedre børns opvækst og trivsel
  • kan arbejde selvstændigt
  • har gode samarbejdsevner
  • godt humør og lyst til at arbejde i et mindre sekretariat
  • evner at arbejde i en frivillig organisation, hvor rammerne ikke altid er til at forudsige, men hvor der er mening i arbejdet og jævnlig kontakt til glade børn, familier og frivillige.

Stillingen er en projektstilling i 2 år. Arbejdstiden er på 30 timer om ugen til 21.000 kr, om mdr. + pension. Der skal påregnes skæve arbejdstider til hjemmebesøg og kurser. Men stillingen tilbyder i øvrigt fleksibilitet i arbejdsplanlægningen og selvstændighed i opgaverne.  Send din ansøgning med cv og dokumentation for kvalifikationer inden den 18. februar 2018 til shc@voksenven.dk. Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Udviklingschef og leder for centerby København Sarah Højgaard Cawood på mobilnr.: 2815 1977.

Børns Voksenvenner har eksisteret i 27 år og er en professionelt ledet organisation, hvis formål er af forebyggende karakter. Vi skaber rammerne for venskaber mellem børn med et spinkelt familienetværk og frivillige, ressourcestærke voksne. Vores høje faglighed og etiske retningslinjer sikrer rammerne for udviklende og stærke venskaber. Et venskab gennem børns Voksenvenner giver børn mere tryghed, selvværd og dermed mod på nye udfordringer.

Du kan læse mere på voksenven.dk og  http://www.voksenven.dk/koebenhavn


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her