Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialfaglig systemadministrator

Brænder du for IT og velfærdsområdet, og har du lyst til at arbejde med implementering, udvikling og formidling af KMD Nexus, så kan du blive vores nye systemadministrator.

Om jobbet
Du bliver en del af Center for Børn og Voksne (CBV) i Furesø Kommune, hvor du vil være tilknyttet myndighedsområdet i afdelingen for borgere med nedsat funktionsevne. Med reference til afdelingsledelsen, vil du sammen med vores fagkoordinator sikre, at systemet bliver et effektivt værktøj til understøttelse af både myndighedens daglige arbejdsopgaver og ledelsens styring af området.

Du kommer også til at arbejde tæt sammen med anden systemadministrator i CBV for udførerområdet, systemadministratorer fra Center for Sundhed og Seniorliv, systemleverandører, ledere, superbrugere og medarbejdere primært på myndighedsområdet.

Du skal kunne mestre mange forskellige typer af kontakter i løbet af en arbejdsdag, da du vil samarbejde bredt med relevante fagpersoner, ledere og øvrige samarbejdspartnere internt og eksternt om opgaveløsningen.

Vi står over for at skulle implementere VUM 2.0 og Fælles Faglige begreber. Du skal være med til, i tæt samarbejde med systemadministratoren på udførerområdet, at projektplanlægge, gennemføre implementering og efterfølgende sikre driften og supporten af afdelingens superbrugere og slutbrugere.

Hos os sætter vi pris på en uhøjtidelig omgangstone og er kendt for et godt og uformelt arbejdsmiljø. Vi er gode til at sparre med hinanden, og vi er drevet af at finde fælles løsninger til gavn for borgerne. 

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Udvikling af KMD Nexus og vedligeholdelse og løbende forbedring af nuværende funktioner, herunder sikre videreformidling til de relevante ledere og fagkoordinatorer.
  • Testning af ny funktionalitet, heraf teknisk opsætning under hensynstagen til den grundlæggende opsætning på tværs af Center for Børn og Voksne og Center for Sundhed og Seniorliv.
  • Udarbejde vejledninger til brugerne og understøtte superbrugerne i formidling af ændringer, det kan være bl.a. i form af undervisning og oplæg.
  • Du skal kunne supportere brugere med problemløsning og vejledning i brugen af systemet i det daglige, telefonisk eller via vores helpdeks.
  • Sikre dokumentation af den tekniske opsætning af systemet.
  • Kvalitetssikring og udtræk af data til brug for ledelsesinformation.
  • Afholdelse af superbrugerforum i Furesø Kommune i tæt samarbejde med systemadministratoren på udfører området (Center for Børn og Voksne).

Din bagage
Vi forestiller os, at du har kendskab til det specialiserede socialområdet, og at du er en erfaren og systematisk IT-bruger. Du kan være pædagog, socialrådgiver eller administrativ medarbejder og du har måske erfaring med opsætning og/eller udvikling af systemer. Vi ser også gerne, at du har erfaringer med Nexus – måske endda med opsætning af skemaer.

Hvis du kommer med et godt kendskab til VUM-metoden og erfaring med socialfaglig dokumentation, er det klart en fordel.

Personlige egenskaber
Du er god til at skabe relationer og virker tillidsskabende i samarbejdet. Med din servicemindede indstilling, har du en anerkendende, men også vedholdende tilgang i forhold til dine samarbejdspartnere, og du er en god kommunikator og formidler.

Det er naturligt for dig at arbejde struktureret, og du kommer i mål ved at være systematisk. Du er god til at stille nysgerrige spørgsmål for at få afdækket eventuelle problemstillinger.

Derudover er du helt naturligt kvalitetsbevidst med fokus på detaljen og gerne med en god position humor.

Hvem er vi?
I Center for Børn og Voksne er vi ca. 325 medarbejdere fordelt på flere matrikler i både Farum og Værløse. Vi varetager såvel myndighedsopgaver som forebyggende og specialiserede indsatser for børn og voksne. Du vil have base på rådhuset i Værløse sammen med centerledelsen og centerets øvrige konsulenter.

Er det noget for dig?
Hvis du er blevet nysgerrig jobbet, vores organisation og vores ambitioner, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder for Borgere med nedsat funktionsevne Cecilie Røschmann på telefon 7216 2464 eller mail cer5@furesoe.dk

Ansøgningsfristen er torsdag 14. januar 2021.

Ansættelsessamtaler er mandag 18. januar 2021 eller onsdag 20. januar 2021.

Stillingen forventes besat pr. 1. marts 2021.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny løn. Bliver du tilbudt stillingen, vil der blive indhentet straffeattest og referencer.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.