Socialfaglige jobrådgivere søges til Job og Ressourcer

Job og Ressourcer søger 2 socialrådgivere/socialformidlere snarest muligt. De ledige stillinger er i teamet for aktivitetsparate borgere. Én stilling er et barselsvikariat og den anden er en fast stilling.  
 
Arbejdsopgaver: 
Arbejdsopgaverne består i, at samarbejde målrettet med borgere over 30 år, der er aktivitetsparate eller ressourceforløbsmodtagere, om at udvikle og opkvalificere arbejdsevnen og genvinde muligheden for selvforsørgelse. 
 
Du skal afholde jobsamtaler, udarbejde jobplaner, visitere til beskæftigelsesforanstaltninger samt udarbejde rehabiliteringsplanens forberedende del. 
Vi arbejder fokuseret med afsæt i metoden fra projekt ”Flere skal med”.  
Med afsæt i borgerens plan skal du i samarbejde med vores virksomhedskonsulenter tilrettelægge den virksomhedsrettede indsats, således at borgeren hurtigst muligt får skabt en tilknytning til arbejdsmarkedet. 
 
Vi søger 2 kolleger der: 
  • Bidrager til fortsat udviklingen af fagligheden i afdelingen
  • Som formår at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, således at rettidighed, iværksættelse af aktive tilbud samt udarbejdelsen af rehabiliteringsplanens forberedende del sker i overensstemmelse med målene for afdelingen samt de lovgivningsmæssige rammer
  • Som er stærke på den skriftlige formidlingsevne, idet det skriftlige og administrative arbejde udgør en væsentlig del af arbejdsopgaverne
  • Som har fokus på den enkelte borgers ressourcer og formår at fastholde krav og forventninger til den enkelte med en anerkendende og empatisk tilgang 
  • Vi søger jer, som er engageret og fagligt kompetent og hvor som ser det som jeres vigtigste opgave, at støtte den enkelte borgers mulighed, for en tilknytning til arbejdsmarkedet
Løn- og ansættelsesforhold: 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem Dansk Socialrådgiverforening/HK. Ny løn med udgangspunkt i grundlønstrin 37. 
 
For spørgsmål kan Afsnitsleder Dorthe Mieritz kontaktes på 4631 7870. 
 
Ansøgningsfrist: 
5. marts 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 12. marts 2018. 
 
Arbejdstid: 37 timer ugentligt. Arbejdssted: Jobcenter Roskilde, Rådhusbuen 3, 4000 Roskilde. 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her