Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialfaglige medarbejdere til dobbeltdiagnosebehandling til dag/nat stilling med tilknytning til et af Lundens tre behandlingsteam.

Har du lyst til at være med i en spændende udvikling på Lunden - brænder du for at gøre en væsentlig forskel for nogle af samfundets mest udsatte borgere, i tæt samarbejde med særdeles kompetente kolleger? Så er det dig, som vi skal have fat i!

Lunden er et socialpsykiatrisk tilbud efter §107 og 108 og er højt specialiseret indenfor dobbeltdiagnosebehandling. Vi tilbyder behandling og rehabilitering for 36 beboere. Beboerne på Lunden har alle komplekse psykiske og sociale problemstillinger, ligesom flere har forbrug af rusmidler. Beboerne på Lunden har meget forskellige forudsætninger, udfordringer og vanskeligheder. Fælles for dem er, at de har behov for en højtspecialiseret indsats. Vores kerneopgave er at skabe rammerne og mulighederne for høj livskvalitet og muligheden for at udvikle sig og leve et så selvstændigt liv som muligt.

Som et helt nyt tiltag på Lunden søger vi socialfaglige medarbejdere til 37 timer pr. uge til at arbejde dag/nat. Der arbejdes skiftevis dag og nat med weekendarbejde hver 3. weekend.

Vi er i gang med at videreudvikle fagligheden og behandlingstilgangen mellem dag og nat og er derfor på jagt efter medarbejdere med en stor lyst til at medvirke til, at skabe denne nye kultur og ramme.

I dagstjenesterne vil du indgå i den daglige behandling omkring beboerne, hvor opgaven sammen med teamet at bidrage til, at beboernes hverdag stabiliseres og på sigt vendes til positive forandringer – en opgave der blandt andet kræver, at du har en faglig og professionel tilgang til behandling samt gode kommunikative evner og høj motivation til at finde veje ind til beboerne for herigennem opnå udviklende relationer og tilladelser til at skabe tilpasse forstyrrelser. I det daglige arbejde vil du indgå i et samarbejde om alt fra beboernes individuelle plan og personlige udviklingsmål, omsorg, praktiske gøremål i hverdagen såsom rengøring, tøjvask, og personlig pleje til socialt samvær, aktiviteter og fælles oplevelser mv.

Om natten er der to medarbejdere i tjeneste og en medarbejder i rådighedstjeneste. Den primære opgave om natten er at skabe tryghed og forudsigelighed – dette forgår ved at være sammen med de beboere, som har lyst til og behov for samvær på forskellig vis. Det kan eksempelvis være at drikke en kop kaffe, spille et spil, se tv sammen eller tage den samtale beboeren måtte have behov for. Derudover er opgaven at tage kontakt til beboere der færdes om natten og tilbyde hjælp til at afdække deres behov (kontakt, omsorg, medicin mv.). Andre beboere vil gerne besøges i egen bolig og dette aftales individuelt med den enkelte. Der gås runder på alle Lundens fællesområder for at sikre trygheden for beboerne. Foruden dette vil der være praktiske opgaver hvis formål er at få ender til at binde sammen.

Vi tilbyder:
Et specialiseret område, som du kan være med til at udvikle; fagligt stærke og engagerede kollegaer med forskellige uddannelser og baggrunde; supervision, behandlings- og teammøder, stor selvstændighed i arbejdet. Der vil være mulighed for længerevarende efteruddannelse og kurser efter 2 års ansættelse. Alle medarbejdere uddannes i Den motiverende samtale samt modtager 5. dages medicinkursus ift. medicinhåndtering.

Vi søger en kollega, der:
Har et solidt fagligt fundament og engagement; er empatisk; god til at åbne døre til nye mennesker med særlige behov; er god til at kommunikere og er fagligt velfunderet samt har gode samarbejdsevner. Har stor lyst til at arbejde dag/nat. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med psykiatri, socialsygepleje og eventuelt viden og erfaring i rusmiddelbehandling.

Læs mere om Lunden på: www.densocialevirksomhed.dk/Lunden

Vi ønsker de første stillinger besat pr. 1. februar 2020 - gerne før - og vil i den forbindelse derfor løbende inviterer ansøgere ind til samtale, indtil vi har fundet de helt rigtige til vores teams – tøv derfor ikke med at sende din ansøgning allerede i dag. Senest ansøgningsfrist er søndag den 17. januar 2021 kl. 12:00.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte daglig leder af Ungeteamet René Jakobsen på rene.hans.jakobsen@regionh.dk eller mobil 51627964, Daglig leder af team 1 Lone Hviid Rasmussen på lone.rasmussen.03@regionh.dk eller mobil 42572128, Daglig leder af team 2 Mette Schioettz.overgaard@regionh.dk eller mobil 23431907
Løn og ansættelse finder sted i henhold til gældende overenskomst og efter principperne for Ny Løn. Lunden er en driftsenhed under Region Hovedstaden/Den Sociale Virksomhed. Et af målene i Region Hovedstadens personalepolitik er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.