Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialfagligt Personale Mosaikken hus 4

Bliv en del af et døgntilbud med fokus på faglighed og trivsel for både borgere og medarbejdere.

Mosaikken hus 4 er en del af Herning Kommunes tilbud til mennesker med autisme spektrum forstyrrelser og ligger imellem Herning og Snejbjerg.

Organisatorisk hører vi sammen med Mosaikken hus 1-3, Bofællesskabet Thrigesvej og Nørrevænget. Fysisk er vi placeret sammen med Mosaikken hus 1-3.

Vi søger pr. 15. maj eller snarest derefter 2 personale på gennemsnitlig 30 timer ugentligt.

Om Mosaikken hus 4
Mosaikken hus 4 startede 15. januar 2021, hvor vores tidligere afdeling Fortuna Bo-og dagtilbud blev lukket og borgere og personale rykkede til hus 4. Det betyder at vi er flyttet ind i et helt nyt byggeri, hvor der er taget højde for de behov vores målgruppe har.

Målgruppen i hus 4 er karakteriseret ved at have en autismespektrumforstyrrelse, og borgerne der bor her, har behov for støtte og tæt kontakt til personalet hele dagen. Flere af borgerne i hus 4 har et helhedstilbud - dette er for at mindske skift og sikre en genkendelig hverdag med de samme få personaler.

Om jobbet
Med udgangspunkt i den enkelte borgers ressourcer, ønsker og mål etableres en dagligdag for den enkelte borger. Overordnet er den pædagogiske opgave at opnå et samarbejde med borgeren. Det er ofte et krævende arbejde for medarbejderen at opnå dette, fordi det betyder at du skal samarbejde med mennesker, der på mange måder tænker, handler og ”er i verden” på en væsentligt anderledes måde, end du er som neuro-typisk.

Vi vil skabe de bedste betingelser for, at borgeren oplever et liv med meningsfuldhed og trivsel – og vi er bevidste om at det ofte vil være meget svært at bruge os selv, vores egne normer og livsanskuelser som guideline for dette. Derfor skal indsatsen bygge på en ydmyg, men ikke utydelig og indlevende men ikke flydende tilgang. Det stiller store krav til din relationskompetence, faglighed og samarbejdsevne.

Om os
Vi kan tilbyde en spændende og dynamisk arbejdsplads med høj faglighed og et omfattende introduktionsprogram, så du er klædt godt på til opgaven.

Det ligger os på sinde, at vi altid møder borgerne med accept, venlighed, respekt, og faglighed. KRAP, Low arousal og neuropædagogik danner basis for den tilgang, vi har til at samarbejde med borgerne. Det betyder at vi prøver at se bag om adfærden og undersøge mestringsstrategier.

Struktur og forudsigelighed er en selvfølge, når man arbejder hos os. Vi udarbejder skræddersyede dagsprogrammer og metodebeskrivelser til hver enkelt borger og du skal derfor have lyst og evne til at deltage i dette arbejde. Vi udvikler konstant på disse, for at sikre at de matcher borgerens behov og kompetenceniveau.

Vi er en organisation hvor fleksibilitet, selvstændighed og omstillingsparathed er kernekompetencer.

Om dig

 • Som medarbejder hos os er det nødvendigt at du i samarbejde med kollegaer kan opbygge, tilpasse og vedligeholde en struktur, der skaber mening for borgeren.
 • Du tilbyder et roligt nervesystem til borgere i affekt.
 • Er psykisk og fysisk robust.
 • Du har gjort dig overvejelser omkring det at arbejde i et miljø, hvor udadrettet adfærd fysisk og verbalt forekommer.
 • Du skal være villig til at arbejde struktureret og kunne trives med at navigere i det spillerum der skabes i strukturer og rammer, da vi ikke har metodefrihed!
 • Du kan arbejde loyalt ud fra fælles beslutninger – også selvom du ikke er enig i dem.
 • Du har flair for og erfaring med dokumentationsarbejdet.
 • Du skal gerne have stor erfaring med autisme.
 • Du skal kunne hjælpe borgerne med deres personlige hygiejne.
 • Refleksion over både egne og andres handlinger er naturligt for dig og du forstår at holde privatliv og arbejdsliv adskilt.
 • Du har kørekort.
Arbejdet er i skiftende vagter med arbejde hver 2. weekend – også i helligdage og ferier, da vi er et døgndækket tilbud.

Praktiske informationer
Tiltrædelse pr. 15. maj eller snarest derefter

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Ny Løn og gældende overenskomst.

Ansøgning gerne med udtalelser, samt dokumentation for uddannelse, SKAL sendes elektronisk via Herning kommunes hjemmeside.

Ansøgningsfristen er 20.april 2021

Samtaler forventes afholdt 27. april 2021

Yderligere oplysninger
Eventuelt yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til
Afdelingsleder Mosaikken hus 4, Marianne Pilgaard, mos4mp@herning.dk, telefon 96 28 48 69

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.