Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialkonsulent Boas Taastrup

Engageret og fleksibel socialkonsulent søges til BOAS Taastrup

Brænder du for at samarbejde med mennesker med autisme spektrum forstyrrelser og psykiatriske tillægsdiagnoser? Trives du med selvledelse og ønsker du at gøre en forskel for andre? Så er du måske vores nye kollega!

Hvem er vi?

BOAS Taastrup har eksisteret siden 1/1 2017 og er kendetegnet af et hjemligt miljø med fokus på den enkeltes livsbalance og det fællesskab der opstår, når man bor flere sammen. Kollegagruppen består af 5 socialkonsulenter, 2 aktivitetsmedarbejdere, 3 nattevagter og 1 afdelingsleder. Vi er godkendt til 11 pladser under §107 og §108 og vi er specialiseret i autisme.

Hvad tænker vi om dig som kommende kollega?

Vi forventer, at du har relevant socialfaglig uddannelse på bachelorniveau; det kunne være psykiatrisk sygeplejerske, pædagog, ergoterapeut, psykolog eller socialrådgiver. Samtidig ønsker vi også, at du har viden om ASF og psykiatriske diagnoser og har arbejdet på lignende tilbud. Vi værdsætter, at du har erfaring, så du kan agere autentisk og hvile i din faglighed. Vi arbejder med en målgruppe, hvor det er vigtigt at være tålmodig, arbejde langsigtet og motiveres af de små udviklingstrin.

Derudover har vi følgende ønsker til vores kommende kollega:

 • Du har god forståelse og kompetencer indenfor dokumentationsarbejde, da det er en væsentlig del af vores arbejde.
 • Du er teamplayer – med stor respekt for forskellighed og tværfaglighed. Du værdsætter faglig udvikling og vidensdeling med dit omgivende team
 • Du er konstruktiv og professionel, når det gælder samarbejde med kommuner, psykologer, psykiatere og interesseorganisationer
 • Du har fokus på egen og teamets trivsel i en til tider krævende hverdag
 • Du er tillidsskabende og anerkendende i din tilgang, kan rumme beboere med stor sårbarhed samt kommunikere klart og tydeligt
 • Du er god til at balancere egne følelser i samværet med beboerne og udvise den fornødne ro og overblik i pressede og konfliktfyldte situationer.

Jobbet som socialkonsulent – 37 timer med rådighedsforpligtigelse

I BOAS Taastrup er vi optaget af at levere en indsats, der er effektiv, dokumenteret og ikke mindst individuelt tilpasset den enkelte beboer. Vi arbejder ud fra et relationspædagogisk afsæt, da det er vores erfaring, at relationen mellem beboer og socialkonsulent er afgørende for beboerens trivsel og udvikling.

Som socialkonsulent får du i samarbejde med beboeren ansvaret for at skabe et udviklende og rart miljø, og du får en koordinerende rolle i forbindelse med den enkelte beboer. Du vil indgå i et tæt samarbejde med kolleger, samarbejdspartnere og pårørende.

Som socialkonsulent i SUF tilrettelægger du selv dit arbejde inden for afdelingens rammer og trives med at være selvledende og tage ansvar for både egen og fælles opgaveløsning. Vi holder åbent i fælleslokalerne 365 dage om året, hvor socialkonsulenterne i fællesskab dækker alle vagter. Man har en fast aftenvagt i løbet af ugen og hver 4. weekend.

Rådighedsforpligtelse: SUF er kendetegnet ved, at vi skaber individuelle løsninger, og det betyder, at vi tilpasser os den enkelte beboers behov og mulighed for aftaler. Samtidig er vi også til rådighed for hinanden i afdelingen. Du skal derfor være indstillet på og have mulighed for at arbejde på skæve tidspunkter og være tilgængelig 24/7. Du skal derfor være afklaret omkring at jobbet hos os kræver en høj grad af fleksibilitet og en gennemgribende rådighedsforpligtigelse, samtidig er det også et job med stor fleksibilitet den anden vej, hvor grænserne mellem arbejde og fritid opleves mere flydende.

Vi kan særligt tilbyde:

 • En spændende og dynamisk arbejdsplads
 • En arbejdsplads hvor vi har ambitioner og høje standarder
 • Sparring, supervision og relevante interne og eksterne kurser/uddannelse
 • Stor grad af selvledelse indenfor afdelingens og organisationens rammer
 • Gode ansættelsesvilkår på baggrund af overenskomst med SL og DS
 • En flok kompetente kolleger

Den Sociale Udviklings Fond (SUF)

Vi er en del af SUF og én af i alt 27 afdelinger og specialprojekter, der arbejder med ASF og psykisk sårbare. SUF er en selvejende nonprofitorganisation med tydelige værdier, der er forankret i praksis i de forskellige afdelinger. Du kan læse mere om SUF’s ”dna” på www.suf.dk. Vi ser en stor værdi i fællesskabet og samarbejdet på tværs af vores afdelinger. Der er både sociale og faglige arrangementer på tværs af afdelingerne.

Din ansøgning

Kan du se dig selv i stillingen som socialkonsulent, kan du læse mere om BOAS Taastrup på www.suf.dk

Har du spørgsmål til stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte Kate Bach på mobil 60404947 /mail kateb@suf.dk .

Ansøgningsfrist er d.  17. januar 2021.

1. samtalerunde 21. januar og 2. samtalerunde 26. januar.

Tiltrædelse 1. marts eller snarest.Ansøgningsfrist 17/01/2021


Søg nuMere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.