Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialkonsulent - Familiebehandler


På grund af stigende efterspørgsel af vores ydelser søger vi, til vores team af konsulenter og behandlere, en ny kollega, som brænder for at skabe resultater, og gøre den rigtige forskel i sårbare børn, unge og familiers liv. Hvis du går efter den faglige udfordring i at arbejde med forskelligartede special- pædagogiske opgaver, brænder igennem i det professionelle relations arbejde og er en tydelig rollemodel for udsatte børn og unge samt familier – så vil vi glæde os til at hilse på dig!

SK Reflekt arbejder i opgaver på store dele af Sjælland og arbejdet udføres ofte i borgerens eget hjem eller i vores huse. Du vil i høj grad opleve frihed i form af at arbejde selvstændigt, og din arbejdsdag er du selv med til at planlægge og tage ansvar for - samtidig med at du også indgår i et team. Dine opgaver vil have hovedvægt på helhedsorienteret familiebehandling, kontaktpersonsforløb, efterværn, samværsopgaver, §85 støtte m.v.

Høj faglighed, fleksibilitet, troværdighed og ordentlighed er vores centrale værdier. Vi er stolte af det vi kan og gør, og vi forsøger hele tiden at udvikle os bl.a. ved at trække på hinandens ressourcer, forskellighed og kompetencer. I den sammenhæng synes vi bl.a. det er vigtigt at tilstræbe en ligelig fordeling på køn og alder i konsulent- gruppen. Vores team består i dag af i alt 28 medarbejdere.

Vi i SK Reflekt glæder os til at møde dig, hvis du:
  • er socialfagligt relevant uddannet - pædagog / socialrådgiver, gerne med behandlingsmæssig erfaring inden for børn/familie og ungeområdet og/eller psykiatri.
  • er en sikker praktiker som er fagligt velfunderet, med gode skriftlige færdigheder, er fleksibel og kan lide at arbejde og handle selvstændigt.
  • kan navigere sikkert og professionelt i mange miljøer.
  • er kompetent inden for organisering og strukturering, og kan gribe bolde og se muligheder.
  • har gode ideer, er aktivitetsskabende, legende og aktiv.
  • har en god energi og et positivt syn på livet.
  • trives i et miljø, hvor vi hjælper børn, unge og familier, men også går efter at skabe de rigtige resultater.

Vi tilbyder dig:
  • Et spændende job i en udviklingsorienteret organisation med fokus på høj faglighed og kvalitet
  • Et fagligt og personligt udviklende arbejde med engagerede og aktive kolleger i et miljø med humor, seriøsitet og gensidig kollegial omsorg.
  • Ekstern supervision og intern sparring samt pædagogiske dage.

Stillingen er til besættelse 1. april 2021 eller efter aftale. Arbejdstiden er 32 timer med mulighed for fuldtid. Dette aftales individuelt sammen med lønnen og øvrige ansættelsesvilkår. Du skal påregne aften- og weekendarbejde. Det er nødvendigt at du er har egen bil, førerbevis og en ren børneattest.

For yderligere info kontakt indehavere Morten Klintebjerg 22 42 33 90 / Hans Avenstrup 22 42 35 90, eller daglig leder Berit Lawaetz 51 91 62 99.

Ansøgning sendes via knappen "Send ansøgning" nedenfor.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.