Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialpædagog 37 timer ugentlig til ambulante ungeteam

Center For Børn og Forebyggelse søger pr. 1. august 2020 en socialpædagog 37 timer ugentlig til vores ambulante ungeteam.

Den ambulante behandlingsafdelingen danner ramme om de ambulante behandlingstilbud til familier med børn og unge i alderen 0-23 år.

Ungeteam varetager opgaver til sårbare unge og deres familier, den konkrete indsats bygger på at kunne yde en vedholdende, fleksibel, helhedsorienteret støtte/behandling ud fra den enkelte unges, behov.
Tilbuddet er målrette unge med forskelligartet udfordringer, der på den ene eller anden måde har behov for støtte til at administrere deres tilværelse og skabe den positive udvikling, der er påkrævet for at kunne mestre livet på egen hånd.
De unges udfordringer er meget forskellige og varierer i omfang, der laves løbende opfølgning i samarbejde med Herning kommunes ungekoordinator/socialrådgiver.

Der er tale om et spændende, men også udfordrende og omfattende job, der kræver et solidt personligt og fagligt fundament – gerne med specifik viden og erfaring med unge og familier.

Vi søger en medarbejder, der har specifik erfaring, med unge i alderen 15-23 år. Samt en medarbejder der har bred erfaring i arbejdet med netværk.

Vi efterspørger følgende kompetencer:

 • Har en pædagogiske uddannelse eller kvalifikationer, der kan sammenstilles hermed, gerne suppleret med efteruddannelse inden for området.
 • Erfaring med arbejde i netværk.
 • Kendskab til inddragende netværksmetoder vil være en fordel.
 • Har parathed for at kunne indgå i teamarbejde kombineret med selvstændig opgavevaretagelse af arbejdsopgaver/ansvarsområder.
 • Kan se en fordel i at arbejde tværprofessionelt og bidrage hertil
 • Besidder et stærkt fagligt fundament og sætter en ære i at arbejde videns baseret.
 • Er personlig robust og besidder en god portion humor.

Vi kan tilbyde:
 • Et stærkt fagligt miljø bygget på viden og forskning fra området
 • Engagerede og dygtige kolleger.
 • En spændende hverdag med mange udfordringer, og hvor der konstant er fokus på udvikling.
 • Et godt og udviklende arbejdsmiljø
 • Højt til loftet, med plads til humor og begejstring. Vi fejrer de små succes med familien, børn og unge og kollegaer.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området

Yderligere oplysninger om stillingerne
For yderligere information, er du velkommen til at rette henvendelse til teamleder Jette Høj Pedersen 30 62 62 04 eller koordinator Dennis Thomsen 30 44 53 01.

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring, skal være os i hænde elektronisk senest den 19. juni 2020, kl 8.00.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 25. juni 2020.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.