Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialpædagog søges til bosted for psykisk udviklingshæmmede voksne

Socialpædagog søges til bosted for psykisk udviklingshæmmede voksne

Bostedet Kærbygård er et bosted for psykisk udviklingshæmmede voksne med særlige behov. Ejendommen Kærbygård ligger naturskønt lidt uden for Rønne op til Blemmelyng plantage og ikke langt fra golfbanen.

Kærbygårds målgruppe er psykisk udviklingshæmmede voksne, som har behov for en høj grad af individuel tilrettelæggelse af tilbuddet og evt. skærmning i en eller anden grad. Ud over udviklingshæmning kan det eksempelvis handle om autismespektrum-forstyrrelser, hjerneskade eller en række følelsesmæssige, sociale eller adfærdsmæssige problematikker.

Kærbygård har 8 pladser, som pt alle er besatte, og hvor udskiftning i beboergruppen er lille. Vi er 30 ansatte (inkl. vikarer), hvor vi med denne annonce søger en medarbejder til gruppen af fast pædagogisk personale, som udgør 12 medarbejdere.

Det pædagogiske arbejde på Kærbygård involverer flere metodiske tilgange afhængigt af beboerens behov i det individuelt tilrettelagte tilbud. Men det hele sker med udgangspunkt i en miljøterapeutisk tilgang, hvor vi også lægger vægt på de fysiske rammers betydning på forskellig vis. Vi er netop startet op med et forløb om Afstemt Pædagogik og Low Arousal med Hanne Veje som underviser og supervisor.

Vi har gennem mange år arbejdet med de fysiske rammer på Kærbygård, så vores beboere kan opleve en behagelig atmosfære og mulighed for aktiviteter på stedet, som passer til dem. Vi har bl.a. boldbane, aktivitetshave med bålhytte, petanquebane og forskellige redskaber, og et større dyrehold (høns, grise, duer, geder, får og en kat), som bidrager til atmosfæren og giver en række små pasningsopgaver til beboerne.

Beboerne på Kærbygård har hver deres selvstændige lejlighed på ca. 60 kvm., som danner udgangspunkt for den enkeltes individuelle tilbud. Herudover har vi udendørs og indendørs fælles arealer, som benyttes af den enkelte beboer efter ønske, behov og evne.

Når man som pædagogisk medarbejder på Kærbygård møder ind til opgaverne, så er man sammen i en lille gruppe på 3 medarbejdere og en pædagogisk leder. De koordinerede beslutninger om opgaverne sætter en ramme for det der skal ske, men det pædagogiske arbejde og samarbejdet i gruppen har stor betydning for opgaveløsningen.

Arbejdet med Kærbygårds målgruppe og beboere er fagligt udfordrende, og kan også være personligt udfordrende for den enkelte medarbejder. Vi har gennem mange år udviklet et beredskab i forhold til disse udfordringer for den pædagogiske medarbejder, hvor vi bl.a. har fri supervision efter medarbejders ønske og valg. Vi har gennem lang tid haft tilknyttet en terapeut og en psykolog, som begge kender Kærbygård rigtig godt, og som begge sørger for, at man hurtigt kan få en tid, når det er nødvendigt. De betyder meget for Kærbygård, og dem er vi meget glade for.

Kærbygård har tegnet overenskomst med SL, hvor vi tiltrådte KL-overenskomsten i april 2019. Der er således stort set de samme ansættelsesvilkår som for kommunalt ansatte. Dog har vi efter medarbejderønsker lokalt forhandlet en større smidighed ind i arbejdsplanlægningen, som bl.a. betyder, at man som medarbejder har nogle valg i forhold til norm og tidstillæg.

Det betyder bl.a.:

  • at man i medarbejdergruppen af fast pædagogisk personale har krav på fuldtidsansættelse, men kan vælge en lavere ansættelsesnorm hvis ønsket.
  • at man under visse forudsætninger kan vælge at få tidstillæg og ønsket merarbejde udbetalt.

Herudover gælder for uddannede pædagoger, at der kan forhandles et netto funktionstillæg på op til 4.200,- pr mdr. Forhandling foregår gennem TR og fra en pulje afsat til en række funktioner.

Som et forsimplet regneeksempel kan tages en uddannet pædagog med 10 års anciennitet, som vælger at arbejde i gennemsnit 37 timer om ugen og få sine tidstillæg udbetalt ud fra forudsætningerne herfor, og som har påtaget sig og forhandlet sig til et fuldt funktionstillæg.

Månedslønnen kan således være:

Løntrin 34: 29.709,-

Grundlønstillæg: 307,-

Tidstillæg (Ca. ud fra normal dag aften og weekendarbejde): 3.500,-

Fuldt funktionstillæg: 4.200,-

Månedsløn: 37.716,-


Hvis ovenstående har din interesse, så send os en ansøgning via knappen "Send ansøgning" senest d. 21. oktober 2020.

Ansættelsesdato: 1. december 2020.


Kontaktperson

Leder

Henrik Rønnow

Hovednummer: 56931312

Mobil: 52170596


Se mere på vores ansøgersite: https://kaerbygaard.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.