Socialpædagog til Bakkehuset

Bakkehuset Fuglemosevej 13 – 19, 8620 Kjellerup søger en ny medarbejder pr. 1. april 2018 på baggrund af et barselvikariat for socialpædagog.  
 
Socialpædagog søges til en 30 timers barselsorlovsstilling i varieret arbejdsplan mellem aften- og dagarbejde. 
Alle medarbejdere arbejder hver anden weekend, hvilket giver ugentlige fridage. 
 
Personalegruppen er tværfagligt sammensat med SOSU, socialpædagoger og ergoterapeuter. Der arbejdes i team omkring borgere i begge botilbud. Teamet tilrettelægger og har ansvaret for arbejdet inden for givne rammer. Der stilles forventninger til hver enkelt medarbejders engagement, faglighed og fleksibilitet i daglig fælles indsats. 
 
Bakkehuset er et socialt botilbud til 16 voksne borgere med varig fysisk og psykisk funktionsnedsættelse i alderen 18 - 67 år med et særligt og stort støttebehov. Samtlige borgere er kendetegnet ved et markant behov for individuel støtte, og flere borgere gør brug af personlige hjælpemidler dagligt. Borgerne har brug for omfattende hjælp til alle daglige funktioner, til personlig pleje, omsorg, udvikling og behandling.  
 
Borgerne bor i 16 handicapvenlige private lejligheder med mulighed for ophold i fælles boligarealer med adgang til et godt udemiljø. Personaleforhold er adskilt fra boligdelen, og der er ligeledes et oplevelseshus til aktivitet, sansestimuli og fysioterapi mv.  
 
Personalegruppens fælles opgave er at tilbyde en handle- og helhedsorienteret indsats i et samarbejde med den enkelte borger, hvor den pædagogiske reference er neuropædagogisk. Der er ligeledes igangsat et uddannelsesforløb i KRAP for medarbejdere i voksenhandicapsektionen, hvor vi deltager. 
Vi lægger vægt på relationer i et anerkendende og respektfuldt samvær. Vi er et helhedsorienteret botilbud, hvor tværfaglighed, dialog og samarbejde på alle niveauer er grundlæggende værdier. 
 
Visionen er ”Sammen at arbejde for det gode liv for alle”, idet vi løbende skal tænke velfærd, udvikling og trivsel indenfor de politiske, juridiske og økonomiske rammer, vi er givet.  
 
Vi søger medarbejdere der:  
 • har lyst til at arbejde med voksne med varigt nedsat funktionsevne samt autisme spektrum forstyrrelser. 
 • har lyst til at arbejde med alternative kommunikationsformer, som tegn til tale og billedkommunikation mv.  
 • er udviklings- og handlingsorienteret, og gerne med relevant arbejdserfaring. 
 • kan sikre den daglige dokumentation jf. metoderne i faglig indsats. 
 • kan planlægge arbejdet ud fra borgers individuelle hensyn og behov. 
 • kan være til stede i samvær og kommunikationen med aktive borgere. 
 • har et positivt menneskesyn og vægter din faglighed højt.  
 • har et stort engagement og ønske om at være med til udviklingen af det bedste tilbud til borgers velfærd, trivsel og udvikling. 
Vi tilbyder: 
 • en organisation med fokus på et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. 
 • en spændende og udviklende arbejdsplads med dygtige og engagerede medarbejdere med stor fokus på trivsel og den gode indsats. 
 • en tværfaglig personalegruppe, der ansvarsmæssigt er teamorganiseret. 
 • mulighed for deltagelse i oligofreni-netværk. 
 • mulighed for KRAP uddannelse lokalt i voksenhandicapsektionen. 
 • mulighed for, at du kan sætte dit præg på den samlede organisationsudvikling. 
 • OG MEGET MERE. 
Har du lyst og mod til at være med i en altid aktiv og udviklende hverdag, hører vi gerne fra dig. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse. 
 
Yderligere information: 
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Bente Balling på tlf. 30 66 03 31.  
 
Ansøgningsfrist onsdag 7. marts 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag 9. marts. 
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. 
Klik på Send ansøgning. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. 
 
Har du ikke internetadgang, kan du sende din ansøgning i et almindeligt brev til Silkeborg Kommune, Organisation og Personale, Søvej 1, 8600 Silkeborg. Husk at anføre job nr. 144529. 
 
Vi indhenter offentlig straffeattest på den person, vi ønsker at ansætte. 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Socialpædagogiskvagt

Din Vagt

Vi søger vagt(er) til en socialpædagogisk opgave på et bosted, hvor vi følger en Person på arbejde og til fritidsinteresser med mere. vagter a 12 timers varighed. (0600 til 1800) (1800 til 0600) alle ugens dage. Du skal bruge egen bil på opgaven og ...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Trancit søger dygtige social- eller sundhedsfaglige medarbejdere til socialpædagogisk arbejde - faste stillinger samt vikarer til opstart af ny enkeltpersons-institution

Trancit

Har du lyst til at gøre en forskel for en borger, der kræver en særlig indsats? Har du motivationen til at sætte dit professionelle aftryk og fra start være med til at skabe en bærende kultur og rammerne for et nyt 107 tilbud? Så glæder vi os til at...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Boligsocial medarbejder

Østjysk Bolig

Startboliger, Gøteborg All Østjysk Bolig søger en engageret og initiativrig boligsocial medarbejder til vores ungdomsboligafdeling på Gøteborg All . Afdelingen blev grundlagt den 1. september 2016 og består af 94 ungdomsboliger, hvoraf 15 er startbo...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Bo- og Beskæftigelse søger pædagog til Krogen

Fabos

Aarhus
Vi søger snarest, en ny kollega, til en fast pædagogstilling på Krogen, stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt. Om, Bo og beskæftigelse og Krogen: Bo og Beskæftigelse omfatter fabos og Åhusene, som helhed. Helheden består af 5 bo-en...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Bo- og Beskæftigelse søger pædagog til Gr. 3

Fabos

Aarhus
Vi søger en ny pædagogisk kollega til et årsvikariat i gr. 3, stillingen er på 32 timer ugentligt. Om, Bo og beskæftigelse og Gr. 3: Bo og Beskæftigelse omfatter fabos og Åhusene, som helhed. Helheden består af 5 bo-enheder, et aktivitetscenter og e...