Socialpædagog til fremskudt familiebehandling i Hjemmebasen - tilknyttet Børne-og Familiehuset Arild

Kan du arbejde selvstændigt og vil du være med til at gøre en forskel for børn og familier igennem en pædagogisk indsats i hjemmene? 
 
Vi søger en pædagog, der har lyst til at arbejde med fleksible hjemmebaserede indsatser, hvor fokus er at øge børns trivsel igennem at arbejde med familiens dagligdag, praktiske gøremål og aktiviteter i hjemmet. Du skal være god til at møde borgeren i øjenhøjde, du skal kunne skabe tillidsfulde relationer og godt samarbejde med familierne og samtidig have et professionelt blik for familiernes ressourcer og udfordringer. Du skal være handlekraftig og i stand til selvstændigt at udføre dit arbejde i hjemmene. 
 
Du får en spændende og afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver. Omdrejningspunktet er altid at skabe forandringer. der kan understøtte og fremme børnenes trivsel i familien. Fokus vil være den gode ramme om hverdagslivet i familien – med dig som medspiller i en aftalt periode. 
 
Vi ser gerne, at du har erfaring med at arbejde med børn i alderen 0-6+ og deres familier, at du har erfaring med at tilrettelægge forløb, der skaber forandring i det levede hverdagsliv. Det er nødvendigt, at du har lyst til at indgå konkret i samarbejdet med familien om de praktiske opgaver og således selv er en del af løsningen i en periode. 
 
Arbejdstid 
Vi ansætter på deltid. Der vil være skiftende arbejdstider mellem kl. 7.00 og 21.00. Der må påregnes weekendarbejde. Vilje til fleksibilitet er nødvendigt. Arbejdet kan evt. kombineres med studie/videreuddannelse. 
 
Kvalifikationer og opgaver
Du er uddannet pædagog (el.lign.). Du finder glæde og faglig stolthed i at gribe problemstillingerne an på en praktisk og handleorienteret måde. Du taler med borgeren samtidig med, at I sammen er i gang med at skabe de nødvendige forandringer i hjemmet eller tilrettelægger aktiviteter med familien, der er aldersrelaterede i forhold til børnenes alder.
 
Du har viden om udviklingspsykologi og kan støtte og vejlede i forhold til børneopdragelse, aldersrelevante krav til børn i forskellige aldre, døgnrytmer med omsorg og nærhed, positivt lederskab i forældrerollen, rammesætning og struktur omkring gode måltider.
Du ved, hvad der skal til for at skabe en tryg og forudsigelig hverdag for børn, du er god til at hjælpe og støtte med både respekt for familien, men også med tydelighed, autencitet og professionalisme. 
 
Hvem er vi 
Vi er en spæd-og småbørnsinstitution, der er i gang med at flytte til nye flotte lokaler på Gadelandet. Familiehuset Arild løser både opgaver med døgnbehandling af anbragte børn, døgnophold til børn og deres forældre samt ambulante opgaver. Hjemmebasen er en ny foranstaltningsindsats jævnfør Serviceloven §52.3.2. 
 
Løn
I henhold til gældende overenskomst og principperne i Ny Løn. 
 
Yderligere information  
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte institutionsleder Grete Bøegh Svendsen på 3286 0392.
 
Det er vigtigt at ansøgningen indeholder præcise datoer for ansættelser/ophør; uddannelsesbevis; dokumentation for erfaring og efteruddannelse. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 26. februar 2018
Ansættelsessamtaler vil finde sted umiddelbart efter.
  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Pædagog/miljøterapeut til barselsvikariat på Jacob Michaelsens Minde

Jacob Michaelsens Minde

Vi søger en ny kollega med pædagogisk og gerne miljøterapeutisk baggrund og erfaring fra ungdomspsykiatriske tilbud indsatser til et barselsvikariat. Specialinstitutionen Jacob Michaelsens Minde (JMM) er en del af Center for Socialpædagogik og Psyki...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Pædagog med lyst til at arbejde på botilbud til Instituttet for Blinde og Svagsynede (IBOS)

Instituttet for Blinde og Svagsynede (IBOS)

Har du lyst til at arbejde på botilbud for mennesker med synshandicap i et team med høj faglig stolthed og stort engagement? Så kan du blive en del af IBOS velfungerende team i boafdelingen (efter servicelovens § 107 og § 108). Her indgår du i det p...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Kontaktperson til dynamisk team - Vi brænder for arbejdet med socialt udsatte unge og deres familier

Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Ungeenhed søger en ny kollega, der ligesom os, brænder for, at arbejde med udsatte unge og deres familier. Vi er 5 ungerådgivere, 1 fagspecialist og 1 intern kontaktperson som alle arbejder med indsatser efter Serviceloven. Vi opnormerer nu...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Erfaren socialpædagog til Miljøterapeutisk behandlingsinstitution

VIP HUSET ApS

København
VIP Huset er et opholdssted med plads til 8 unge i alderen 14-23 år. Målgruppen er unge med tilknytningsforstyrrelser, depression, angst, spiseforstyrrelser, ADHD og autismespektrumforstyrrelser. Nærvær og omsorg er en stor del af rammerne og det er...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Engageret vikar til socialpædagogisk arbejde i døgnregi

VIP HUSET ApS

København
VIP Huset er et opholdssted med plads til 8 unge i alderen 14-23 år. Målgruppen er unge med tilknytningsforstyrrelser, depression, angst, spiseforstyrrelser, ADHD og autismespektrumforstyrrelser. Nærvær og omsorg er en stor del af rammerne og det er...