Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialpædagoger til E-huset i Center for Udsatte Voksne og Familier

Søger du en stilling i E-huset, kommer du til at arbejde et levende sted med den rette ånd og stor faglighed. 
 
Om os  
E-huset er et §108 tilbud til 48 borgere med alkoholafhængighed beliggende på Nørrebro. Beboerne er som oftest mænd i 60’erne. Alle vores beboere har et aktivt alkoholforbrug, hvilket vi accepterer. Beboerne har som følge af et langt liv med afhængighed af alkohol behov for hjælp. Det være sig fysisk, psykisk som socialt.   
Beboerne kommer ved indflytning typisk fra gaden, herberg eller eget hjem.  
 
Som pædagog i E-huset arbejder du dagligt med at opfylde beboernes mangeartede behov. Vi ønsker at arbejde på et højt fagligt niveau med fokus på respekt for det enkelte menneske og det levede liv. Mange beboere har dagligt behov for hjælp til personlig hygiejne fra personalet.  
Medarbejderne arbejder til stadighed i et dilemmafyldt farvand, hvor der må navigeres mellem omsorgspligt, selvbestemmelse, respekt, arbejdsmiljø og værdighed. Ligesom ønsket om lighed i sundhed bringer os ud i kreative løsningsmodeller.  
 
Målgruppen kræver, at vi er omstillingsparate, og kan tage hurtige beslutninger, og at vi har overskud til akut opståede problemer, dilemmaer eller situationer. Det samme gør den politiske organisation, vi arbejder i. Vi udvikler og tilpasser vi os kontinuerligt ift. de aktuelle krav og behov, som både målgruppen og det politiske system har til os.  
Vi dokumenterer i CSC, hvor vi ud over den daglige notatskrivning, laver pædagogiske planer og sundhedsplaner, stressprofiler og fokusområder.  
 
Alle medarbejdere arbejder udfra et forandrings- og løsningsfokuseret perspektiv, og alle medarbejdere tilbydes kursus i Low Arousal, hvor der fokuseres på egen rolle i forebyggelse af konflikter. Vi har efter en større kompetenceudviklingsindsats nu meget få konflikter i huset.  
 
Vi får årligt besøg af socialtilsynet og får fine rapporter, og vi anses som et levende sted, med den rette ånd og stor faglighed. Det er vi stolte af.  
Medarbejdergruppen er tværfagligt sammensat af både social- og sundhedsfagligt personale. Du vil blive en del af en tværfagligt sammensat personalegruppe på ni medarbejdere, der hører til på én af vores tre etager.  
Vi har mange fagspecifikke netværk på tværs af de tre etager. Vi har et velfungerende LokalMED og arbejder med høj grad af både medarbejderindflydelse og –ansvar.   
 
Vi drømmer om en ny kollega, der:  
 • minimum har to års erfaring som socialpædagog  
 • er fagligt velfunderet og kan strukturere sin arbejdsdag  
 • er dygtig til at arbejde både tvær- og monofagligt  
 • evner dagligt at indgå i personlig pleje  
 • er ansvarlig, idérig og god til at samarbejde  
 • har kompetencer indenfor konflikthåndtering og –nedtrapning  
 • er i stand til at dokumentere sin indsats, gerne i CSC  
 • aktivt er med til at sikre et fortsat godt og trygt arbejdsmiljø i E-Huset  
 • kender sine egne grænser og er i stand til at respektere husets rammer og betingelser, herunder beboernes daglige alkoholindtag
Det er en fordel, hvis du har erfaring fra arbejde med afhængige mennesker og/eller Low Arousal.   
 
Vi tilbyder:  
 • Arbejde med skiftende arbejdstider – ca 2/3 dagarbejde og 1/3 aftenarbejde, weekendarbejde hver 2. eller 3. weekend. Dagarbejdet starter kl. 7 eller 7.30. Vi arbejder 8 timer af gangen  
 • En arbejdsplads med fagligt engagerede og kompetente kolleger  
 • En arbejdsplads, hvor du i høj grad skal være med til at præge din arbejdsdag 
 • Tilknytning til én etage med et tværfagligt sammensat personale og regelmæssig supervision. På etagen vil du blive kontaktperson for 2-3 beboere  
 • Tid til faglig fordybelse og mulighed for videreudvikling af din faglighed  
Løn- og ansættelsesvilkår:  
Der er tale om to fuldtidsstillinger og et antal 8 timers vikarstillinger. Angiv venligst i din ansøgning, hvilken en af stillingerne, du søger. Stillingerne aflønnes i henhold til principperne om Ny Løn og efter Overenskomst for pædagogisk personale ved kommunale døgninstitutioner m.v. indgået mellem KL og FOA.   
 
Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte koordinator, pædagog og tillidsrepræsentant Lone Jørgensen i dagtiden på 3059 5541. Her kan du også rekvirere vores funktionsbeskrivelser og værdigrundlag. Alternativt kan sygeplejerske og tilbudsleder Eva Lausted på 3528 2000 kontaktes.  
 
E-Huset er en del af Center for Udsatte Voksne og Familier i Borgercenter Voksne. Der findes yderligere information om E-Huset på http://cfrp.kk.dk/indhold/e-huset-1  
 
Stillingerne forventes besat senest 1. juli. Vedlæg CV, uddannelsesbevis samt relevante bilag, når du sender din ansøgning.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 30. april 2018  
Der holdes samtaler i uge 19.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Socialfaglig medarbejder(e) søges til nyoprettet § 107 botilbud

LATA Integration & Trivsel ApS

Frederiksberg
Om LATA Integrationshus Næstved: Integrationshuset er et tilbud til personer, med nedsat psykisk funktionsevne. Integrationshuset er et midlertidigt bosted for personer mellem 18-45, der har nedsat psykisk funktionsevne som følge af personlig forføl...
Indrykket:2. juni 2018
Udløbsdato:30. juni 2018

Socialpædagoger til Børnehuset Brolopperne

Brolopperne

Du skal være engageret, robust og brænde for arbejdet med børn og familier i udsatte positioner. Børnehuset Brolopperne består af to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper. Brolopperne er en del af klynge NBD, som består af seks 0-6 års institution...
Indrykket:12. juni 2018
Udløbsdato:26. juni 2018

Socialpædagoger til Idrætsprojektet

Idrætsprojektet

Er din passion at gøre en aktiv forskel for børn og unge, og er du motiveret for at gå forrest med god energi og godt humør, så er du måske vores nye kollega. Vi udvider vores stab af socialpædagoger trænere på grund af den store efterspørgsel på vo...
Indrykket:20. juni 2018
Udløbsdato:4. juli 2018