Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialpædagogerne Storkøbenhavn søger Faglig konsulent

En af kredsens erfarne faglige konsulenter har valgt at søge nye udfordringer.
Derfor søger Socialpædagogerne Storkøbenhavn pr. 1. juni 2018 en ny kollega (37 timer/uge), som med personlig integritet, faglig viden og engagement kan varetage en række helt centrale opgaver på kredskontoret.  

Dit primære arbejdsområde bliver at varetage opgaver som knytter sig til kredsens medlemmer ansat i lederstillinger. Derudover skal du være den samlende figur i forhold til arbejdet omkring private arbejdspladser, som både vil bestå i at tegne og vedligeholde overenskomster og lokalaftaler og varetage sagsbehandling for medlemmer på området. Som en vigtig del af opgaveporteføljen ligger også arbejdet omkring kredsens familieplejere.
For alle arbejdsområderne gælder, at du skal have fokus på organiseringsperspektivet og have interesse i at arbejde med fastholdelse og hvervning af nye medlemmer.
Som en del af stillingen ligger også at du – på lige fod med de øvrige fire faglige konsulenter – vil skulle indgå som en del af den daglige servicering af medlemmer i vores telefonåbningstid.

Du får således et meget varieret arbejdsområde og vi forventer, at du vil kunne arbejde selvstændigt inden for de nævnte arbejdsområder. Du skal have kendskab til overenskomster og generel faglig sagsbehandling, såsom lønforhandlinger, tjenstlige samtaler, afsked og arbejdsmiljø.                                                                     

Du har kompetencer i forhold til at kunne:
·         Forhandle
·         Formidle
·         Prioritere og afgrænse
·         Kommunikere klart og tydeligt i skrift og tale
·         Samarbejde

Vi forudsætter, at du har fokus på medlemsservice og kvalitet i opgaveløsningen. – Og, at du er klar til at tage ansvar og til at bringe dine faglige og personlige kompetencer i spil på en lille arbejdsplads, hvor vi er 3 politisk valgte og 8 ansatte.  

Du kommer til at arbejde sammen med dygtige og kvalificerede kolleger, som giver dig med- og modspil med det formål, at vi individuelt og sammen yder den bedst mulige service for kredsens medlemmer.  

Vi er en fagforening, og vi forventer, at du har et afklaret forhold hertil, samt at du kan begå dig loyalt i en politisk ledet organisation.

Ansøgere med erfaring fra lignende stilling i fx en faglig organisation eller HR afdeling vil blive foretrukket.

Stillingen er på 37 timer med fleksibel arbejdstid. Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende overenskomst mellem Socialpædagogerne og HK.

Ansøgning                                                              
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kredsformand Lars Petersen på tlf. 22 17 97 06

Ansøgning samt CV sendes til Socialpædagogerne Storkøbenhavn på mail: storkoebenhavn@sl.dk mærket: ”Ansøgning faglig konsulent”. Vi skal have din ansøgning senest onsdag den 18. april kl. 12.00.
Samtaler afholdes i starten af uge 17.

 
Socialpædagogerne Storkøbenhavn er én ud af ti kredse i Socialpædagogernes Landsforbund. Kredsen organiserer ca. 4.500 socialpædagoger, familieplejere, lærere, ledere, forstandere, medhjælpere m.v. i kredsens organiseringsområde. Læs mere om os på: www.sl.dk.
Kredskontoret har adresse på Hejrevej 43, 4 sal – 2400 København NV


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her