Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialpædagogisk leder til Brændgårdskolen

Brændgårdskolen
Brændgårdskolen har næsten 600 entusiastiske elever fordelt på 2 matrikler, 135 aktive børn i SFO’en og 70 kompetente medarbejdere i skole og SFO. Et job som socialpædagogisk leder er lige dig, hvis du kan lide en mangfoldig skole med glade elever og brænder for at arbejde med ledelse af læring og trivsel for ALLE børn sammen med engagerede medarbejdere. Jobbet indebærer pædagogisk og personalemæssig ledelse, så du skal have en indstilling til at løse udfordringer i fællesskab med andre og samtidig være selvstændig og handlekraftig.

Brændgårdskolen har en international profil, hvor elever i udskolingen har mulighed for at blive undervist på en- gelsk i naturvidenskabelige fag. Ligeledes er Brændgårdskolen en idrætsskole, hvor eleverne har flere idrætstimer i skemaet. Eleverne i indskolingen har obligatorisk violinundervisning på skemaet hver uge, ligesom de også har obligatorisk ekstra sangundervisning fra 0.-6. klasse. Der er undervisning i Lego-education som en naturlig bestanddel af årshjulet. På Talentklasserne kombineres elevernes passion indenfor idræt eller sang/musik med en struktureret skoledag, hvor også morgentræning er indeholdt i skemaet.

På Brændgårdskolen har vi fokus på ’det udviklende mindset’, så eleverne bliver dannet til at være proaktive i eget liv. Eleverne har en høj uddannelsesprocent på ungdomsuddannelserne, og medarbejderne har stor erfaring med at udøve en sprogbaseret undervisning. Skolen er placeret blandt de bedste folkeskoler i Danmark i forhold til elevernes forventelige progression og præstationer. Brændgårdskolen er en dynamisk skole, der har elever med familiemæssig baggrund i ca. 34 forskellige nationaliteter.

Socialpædagogisk leder
Du skal være vores socialpædagogiske sparringspartner med personalet og kunne forstå elevernes ståsted. Vi har brug for, at du er idérig, nysgerrig og robust, så du sammen med medarbejdere kan stille kritiske spørgsmål i en foranderlig skoleverden. Du vil få ansvar for at bygge bro mellem skole og hjem. Vi søger en socialpædagogisk leder, som kan udvikle de bedste rammer for, at vi lykkes med at bevare den gode løfteeffekt.

Du indbyder til samarbejde og kan motivere, inspirere og har en imødekommende anerkendende kommunikativ tilgang. Du skal have en socialpædagogisk eller psykologisk uddannelsesmæssig baggrund med erfaring fra skoleverdenen samt kendskab til elever med anden kulturel baggrund end dansk. Du skal være interesseret i ledelse og have flair for at reflektere over egen praksis.

Du bliver en del af et ledelsesteam med en flad ledelsesstruktur, hvor vores medarbejderes trivsel, engagement, glæde og motivation er i højsædet som fundament for at skabe den bedste skole. Din interesse for mange perspektiver, nuancer og socialpædagogisk viden skal du bruge til at reflektere over og medudvikle skolens mangeartede opgaver.

Dine arbejdsopgaver bliver

  • At forestå samtaler om adfærd og trivsel. Du får kontakt til de sociale myndigheder i tæt samarbejde med skolens lærere og pædagoger
  • At være opsøgende og insisterende i forældresamarbejdet
  • At medvirke til at sikre, at vi som en stor skole skaber sunde fællesskaber for alle elever
  • At have daglig ledelse af trivselspædagoger, AKT-indsats og andre ressourcepersoner
  • At holde fokus på at benytte vores ressourcer bedst muligt

Stillingen er en fuldtidsstilling og er i første omgang en projektstilling på 1½ år.

Ansøgningsfrist
Den 14. april kl. 12.00.
Der vil blive gennemført personprofil på kandidater, som inviteres til anden samtale. Samtaler foregår i uge 16 og 17. Tiltrædelse ønskes pr. 1. juni 2021. Ved den rette kandidat eventuelt 1. august 2021.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte viceskoleleder Jesper Holm Sørensen på telefon 28 71 04 32 eller skoleleder Dorte Østergaard Lorentzen på telefon 24 41 50 77, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere informationer.

Ansøgning, CV, eksamensbevis samt øvrige relevante bilag sendes elektronisk over Herning Kommunes hjemmeside.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.