Gem job

Socialpædagogisk vejleder til Center for Social Rehabilitering


Brænder du for at være med til at videreudvikle vores faglige og pædagogiske tilbud til unge voksne med ADHD eller ASF med afsæt i borgerne potentiale? Så er du måske vores nye kollega!

Vi oplever en øget efterspørgsel efter socialpædagogisk vejledning til borgere med ADHD eller ASF og derfor leder vi efter en ny kollega til afdeling 1- Team ADHD og Autisme.
 

Om jobbet

Vi er en specialiseret afdeling med 14 medarbejdere, der arbejder tværfagligt med høj faglighed og engagement, hvor der tages et stort ansvar for at løse kerneopgaven og sikre den bedste vejledning til borgerne. Vi brænder for at gøre en forskel for unge/voksne med ADHD, ASF og dobbeltdiagnoser, herunder også misbrug.

Der er skiftende arbejdstider. Vi giver p.t. støtte til borgerne 1-2 aftener om ugen (til ca. kl. 21), samt weekender efter borgernes behov. På nuværende tidspunkt er der ingen weekendarbejde.

Vi udfører opgaven i tæt samarbejde med myndighed og borgerens øvrige netværk. Borgeren bevilges støtte ud fra § 85 eller § 82 b. Vi arbejder målrettet med dokumentation, indsatsmål og delmål. Vi arbejder med både individuel vejledning og læringsforløb i grupper af 4-12 personer.

Vi arbejder med meningsfulde fællesskaber, relevante netværk, egenomsorg, struktur, forudsigelighed og rehabilitering. Vi har fokus på, hvordan vi kan udbygge allerede gode erfaringer gennem et fagligt fokus på bl.a. natur, bevægelse, bæredygtighed og fysisk og mental sundhed, og vi er optaget af, hvordan den nyeste velfærdsteknologi kan blive en stadig større del af vores pædagogiske praksis.

Den ledige stilling er placeret i Center for Social Rehabilitering afdeling ADHD og ASF, Gulkrog 1-3, 7100 Vejle,

Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge med tiltrædelse d. 1. juni 2021 eller efter aftale.
 

Vi forventer, at du

 • Er uddannet pædagog.
 • Har ADHD- og autismeerfaring, herunder kendskab til komorbiditet.
 • Har et stærkt socialfaglig fundament, en anderkendende tilgang og spiller sammen på tværs.
 • Kan arbejde med den rehabiliterende tilgang, således borgeren opnår mestring af eget liv.
 • Kan møde borgeren hvor han/hun er og med pædagogiske tilgange rumme og anerkende borgerens udfordringer og i et samspil sætte små delmål.   
 • Kan arbejde med fagligt fokus, struktur, forudsigelighed, udvikling, progression og mål i samarbejde med borgeren, samt dokumentation af dette.
 • Kan udvikle/anvende kreative metoder og støttesystemer tilpasset borgerens behov.
 • Trives med at arbejde fleksibelt, selvstændigt og tage ansvar for egne og fælles beslutninger i en stor organisation i udvikling.
 • Kan agere i mange forskelligartede samarbejdsrelationer.
 • Bidrager til vores gode arbejdsmiljø med humor og engagement.
 • Har kørekort. Der køres i centrets egne biler.
 

Vi tilbyder dig:

 • Faglige udfordringer og mulighed for indflydelse på udvikling af afdelingen. Vi vægter tydelighed og gennemsigtighed.
 • Mulighed for tilrettelæggelse af egen arbejdsdag med skiftende arbejdstider – under hensyntagen til borgerens indsatsplan og behov.
 • En visionær organisation i udvikling.
 • En organisation, der lægger vægt på et godt arbejdsmiljø.
 • Fastlagt intern faglig sparring, samt ekstern supervision.
 • En arbejdsplads hvor faglighed, dialog, humor og begejstring er en stor del af hverdagen.
Kan du matche ovenstående punkter, ser vi frem til at modtage din ansøgning.
 

Om os  

CSR er en del af Social & Psykiatri, som organisatorisk er placeret i Velfærdsforvaltningen i Vejle Kommune. Der er ca. 300 ansatte i centret. CSR er Vejle Kommunes tilbud til borgere, der har en betydelig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller sociale problemer.

Centrets hovedopgaver er:
 • At give støtte, hjælp, omsorg og genoptræning til borgere efter SEL § 85 og § 82 b. Støtten foregår i borgernes hjem, i Sundhedscenter Vejle, centrets øvrige lokaler rundt i kommunen, eller hvor medarbejderne aftaler at mødes med borgerne. Støtten kan foregå individuelt eller i grupper.
 • At skabe meningsfulde aktivitets- og samværstilbud efter SEL § 104, hvor borgerne kan henvende sig direkte og møde andre ligestillede.
 • At opsøge og give hjælp og støtte til borgere med særlige sociale problemer, herunder borgere som ikke har eller ikke kan opholde sig i egen bolig, SEL § 99.
 • At tilbyde sundhedsscreening til alle borgere, der modtager et tilbud i centret. At løse mentoropgaver for jobcentret.
 • At ansætte medarbejdere i ledsagerordningen efter SEL § 97 og Hjælperordningen efter SEL § 94.
 • At administrere/udbetale plejeorlov, SEL §§ 118 & 119-120.

Medarbejderne har primært en pædagogisk, socialfaglig eller en sundhedsuddannelse. Derudover er der administrative medarbejdere og et afdelingslederteam.

Medarbejderne er specialiserede i afdelinger inden for ADHD/ASF, erhvervet hjerneskadede, spiseforstyrrelser, opsøgende sygepleje, psykiatri og udviklingshæmning.
 

Ansættelsesvilkår

Fast stilling på 37 timer pr. 1. juni 2021
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne i Ny løn.
 

Flere oplysninger

Der afholdes samtaler tirsdag d. 20. april 2021.
Ansøgere, der ikke er kaldt til samtale, vil få skriftlig afslag efter afsluttet ansættelsesproces.

Har du spørgsmål til stillingen, kontakt venligst afdelingsleder Linda Bjerg lbjer@vejle.dk eller mobil 20 31 08 10 onsdag d. 25. marts fra kl. 14.00-17.00.


Ansøgningsfrist

10. april 2021.
 

Straffeattest

Der indhentes straffeattest.

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.