Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialpædagogisk vikar

Vi søger 2 vikarer til botilbud med unge i grænselandet mellem socialpædagogik og psykiatri. Vi har en afdeling med 4 pladser. Vi har især brug for sovende nattevagter og weekendvagter.

Se mere om vores institution på www.opholdsstedet-hellebaek.dk

Vores unge er først og fremmest unge med spiseforstyrrelser.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329749186Phoenix-93d6051012018-01-29T04:01:07.437Socialpædagogisk vikar

Vi søger 2 vikarer til botilbud med unge i grænselandet mellem socialpædagogik og psykiatri. Vi har en afdeling med 4 pladser. Vi har især brug for sovende nattevagter og weekendvagter.

Se mere om vores institution på www.opholdsstedet-hellebaek.dk

Vores unge er først og fremmest unge med spiseforstyrrelser.

2018-02-19T01:04:15.940 Vi søger 2 vikarer til botilbud med unge i grænselandet mellem socialpædagogik og psykiatri. Vi har en afdeling med 4 pladser. Vi har især brug for sovende nattevagter og weekendvagter. Se mere om vores institution på www.opholdsstedet-hellebaek.dk Vores unge er først og fremmest unge med spiseforstyrrelser.11Jobnet93d60510100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-18T00:00:000011http://opholdsstedet-hellebaek.dk/0EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandHelsingør3090893D.S.I. Aktiv-kollegiet i Hellebæk11Nordre Strandvej 953150HellebækDKDanmark0
nikoline@hellebaek.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent514121JobNet47529541000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=93d60510https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=93d60510https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=93d60510&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=93d60510&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale333005Socialpædagog9Undervisning og pædagogik352596889Nikoline Brix Hansennikoline@hellebaek.dkDKDanmarkDKDanmark329908588Erfarne pædagoger og vikarer søges til nyindskrevne borgere med autisme i NordsjællandRobot Har du lyst til at hjælpe vores dejlige beboere til en god hverdag? Er du god til at dokumentere dit daglige arbejde med borgerne og til at skabe trygge og omsorgsfulde relationer? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har vi brug for dig uanset, om du er interesseret i fast arbejde eller vikartimer i ny og næ - så lad os snakke om det. Om os Bostedet Breine-Åsen ligger uden for Gilleleje, tæt på strand og naturskønne omgivelser, som vi bruger meget i hverdagen og vi har også vores eget dagtilbud. Vi har er godkendt til seks borgere med autisme, og får snart to nye beboere. Pædagogisk tilbyder vi et særligt tilrettelagt forløb for hver borger, som tilgodeser deres behov og fysiske og psykiske forudsætninger. Vi prioriterer at have den fornødne tid med vores borgere og vi arbejder ud fra et synspunkt om, at alle gerne vil samarbejde og blive hørt. Det pædagogiske arbejde på Bostedet Breine-Åsen handler primært om at skabe trivsel for borgerne og arbejde frem mod deres nærmeste udviklingszone. Vi er specialiseret i TEACCH, struktureret og visualiseret pædagogik, og low arousal er vores vigtigste redskab i arbejdet med bekymrende adfærd. Hvad kan vi tilbyde dig?: Fagligt dygtige kolleger og faglige lærings- og udviklingsmuligheder Ekstern supervision Stor indflydelse på den daglige pædagogik Sundhedsforsikring Et godt arbejdsmiljø Løn efter kvalifikationer Danmarks dejligste beboere og vi har en ambition om at være Danmarks bedste bosted for voksne med autisme Om dig Af dig forventer vi: At du er uddannet pædagog Har erfaring med det socialpædagogiske område Høj faglighed, engagement i forhold til borgerne og lysten til at lære mere, fordi vi hele tiden arbejder på at blive dygtigere til vores arbejde Du bidrager aktivt i dagligdagen med åben og konstruktiv dialog Er relations skabende Du har kørekort B At du i dit daglige arbejde reflekterer over din egen og teamets pædagogiske praksis Vil du vide mere om Bostedet Breine-Åsen og jobmuligheder inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at besøge vores hjemmeside: https: breine-aasen.dk eller kontakte leder Yrsa Eghave, tlf. 26837625 Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du lyst til at hjælpe vores dejlige beboere til en god hverdag? Er du god til at dokumentere dit daglige arbejde med borgerne og til at skabe trygge og omsorgsfulde relationer?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har vi brug for dig uanset, om du er interesseret i fast arbejde eller vikartimer i ny og næ - så lad os snakke om det.

Om os
Bostedet Breine-Åsen ligger uden for Gilleleje, tæt på strand og naturskønne omgivelser, som vi bruger meget i hverdagen og vi har også vores eget dagtilbud. Vi har er godkendt til seks borgere med autisme, og får snart to nye beboere.

Pædagogisk tilbyder vi et særligt tilrettelagt forløb for hver borger, som tilgodeser deres behov og fysiske og psykiske forudsætninger. Vi prioriterer at have den fornødne tid med vores borgere og vi arbejder ud fra et synspunkt om, at alle gerne vil samarbejde og blive hørt. Det pædagogiske arbejde på Bostedet Breine-Åsen handler primært om at skabe trivsel for borgerne og arbejde frem mod deres nærmeste udviklingszone. Vi er specialiseret i TEACCH, struktureret og visualiseret pædagogik, og low arousal er vores vigtigste redskab i arbejdet med bekymrende adfærd.

Hvad kan vi tilbyde dig?:

 • Fagligt dygtige kolleger og faglige lærings- og udviklingsmuligheder
 • Ekstern supervision
 • Stor indflydelse på den daglige pædagogik
 • Sundhedsforsikring
 • Et godt arbejdsmiljø
 • Løn efter kvalifikationer
 • Danmarks dejligste beboere – og vi har en ambition om at være Danmarks bedste bosted for voksne med autisme

Om dig

Af dig forventer vi:

 • At du er uddannet pædagog
 • Har erfaring med det socialpædagogiske område
 • Høj faglighed, engagement i forhold til borgerne og lysten til at lære mere, fordi vi hele tiden arbejder på at blive dygtigere til vores arbejde
 • Du bidrager aktivt i dagligdagen med åben og konstruktiv dialog
 • Er relations skabende
 • Du har kørekort B
 • At du i dit daglige arbejde reflekterer over din egen og teamets pædagogiske praksis

Vil du vide mere om Bostedet Breine-Åsen og jobmuligheder inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at besøge vores hjemmeside: https://breine-aasen.dk eller kontakte leder Yrsa Eghave, tlf. 26837625

Vi glæder os til at høre fra dig!

S/I Bostedet Breine-Åsen2018-11-29T00:00:002019-01-06T00:00:00
329921703Pædagog til §85 teamRobot Handicap og Botilbud består af syv botilbud, klub- og fritidstilbud, samt hjemmevejledning til borgere i egen bolig. §85 teamet yder hjemmevejledning til ca. 65 borgere.Handicap og Botilbud arbejder ud fra Frederikssund Kommunes værdier: dygtighed, engagement, samarbejde og ordentlighed.I Handicap og Botilbud arbejder vi ud fra tre pædagogiske tilgangeNeuropædagogisk tilgangStruktur-pædagogisk tilgangAnerkendende tilgangStillingen indeholderhjemmevejlederen tilrettelægger det pædagogiske arbejde med udgangspunkt i borgerens ressourcer, udviklingspotentiale og behov for omsorg og støtte, som beskrevet i VUM bestillinghjemmevejlederen udarbejder løbende pædagogiske handleplaner og opstiller nye mål i samarbejde med borgerenhjemmevejlederen vil have et tæt samarbejde med borgerens pårørende, sagsbehandler og andre interessenterdet pædagogiske arbejde kræver nærvær, åbenhed, omsorg og gode samarbejdsevnerdet pædagogiske arbejde tager afsæt i den anerkendende og struktur-pædagogiske tilgang i forhold til den enkelte borgers hverdagvi arbejder med selv- og medbestemmelse, med det mål for øje at det giver mening for den enkelte borgerskiftende arbejdstider, dag-aften-weekend og søgnehelligdage.Vi forventer, at duhar en pædagogisk uddannelse og erfaring med borgere med udviklingshæmninghar empati for og en anerkendende tilgang over for borgernes problematikkertager initiativ, er målrettet og udviklingsorienteretarbejder som en del af et teamarbejder selvstændigt i hverdagenhar erfaring i udarbejdelse af pædagogiske handleplaner, med fokus på SMART-målkan anvende pc på almindeligt brugerniveau med fokus på systematisk dokumentation i vores fagsystemer fleksibel.har et godt overblik og en struktureret tilgangAnsøgningsfristSend din ansøgning elektronisk senest den 14. december 2018 kl. 12.00.Ansættelsessamtaler vil blive afholdt 19. december 2018.Løn ifølge overenskomst med SL.Ansøgninger skal sendes via linket til ansøgningsskemaet.Ansættelsesforhold37 timer ugentligtTiltrædelse1. februar 2019KontaktHvis du har spørgsmål til stillingerne, kan du kontakte Henning Otterstrøm, handicapogbotilbud@frederikssund.dkHandicap og Botilbud består af syv botilbud, klub- og fritidstilbud, samt hjemmevejledning til borgere i egen bolig. §85 teamet yder hjemmevejledning til ca. 65 borgere.

Handicap og Botilbud arbejder ud fra Frederikssund Kommunes værdier: dygtighed, engagement, samarbejde og ordentlighed.

I Handicap og Botilbud arbejder vi ud fra tre pædagogiske tilgange
 • Neuropædagogisk tilgang
 • Struktur-pædagogisk tilgang
 • Anerkendende tilgang

Stillingen indeholder
 • hjemmevejlederen tilrettelægger det pædagogiske arbejde med udgangspunkt i borgerens ressourcer, udviklingspotentiale og behov for omsorg og støtte, som beskrevet i VUM/bestilling
 • hjemmevejlederen udarbejder løbende pædagogiske handleplaner og opstiller nye mål i samarbejde med borgeren
 • hjemmevejlederen vil have et tæt samarbejde med borgerens pårørende, sagsbehandler og andre interessenter
 • det pædagogiske arbejde kræver nærvær, åbenhed, omsorg og gode samarbejdsevner
 • det pædagogiske arbejde tager afsæt i den anerkendende og struktur-pædagogiske tilgang i forhold til den enkelte borgers hverdag
 • vi arbejder med selv- og medbestemmelse, med det mål for øje at det giver mening for den enkelte borger
 • skiftende arbejdstider, dag-aften-weekend og søgnehelligdage.

Vi forventer, at du
 • har en pædagogisk uddannelse og erfaring med borgere med udviklingshæmning
 • har empati for og en anerkendende tilgang over for borgernes problematikker
 • tager initiativ, er målrettet og udviklingsorienteret
 • arbejder som en del af et team
 • arbejder selvstændigt i hverdagen
 • har erfaring i udarbejdelse af pædagogiske handleplaner, med fokus på SMART-mål
 • kan anvende pc på almindeligt brugerniveau med fokus på systematisk dokumentation i vores fagsystem
 • er fleksibel.
 • har et godt overblik og en struktureret tilgang

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning elektronisk senest den 14. december 2018 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt 19. december 2018.

Løn ifølge overenskomst med SL.

Ansøgninger skal sendes via linket til ansøgningsskemaet.

Ansættelsesforhold
37 timer ugentligt

Tiltrædelse
1. februar 2019

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingerne, kan du kontakte Henning Otterstrøm, handicapogbotilbud@frederikssund.dk

 

Frederikssund KommuneHalsnæs2018-12-03T00:00:002018-12-14T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Erfarne pædagoger og vikarer søges til nyindskrevne borgere med autisme i Nordsjælland

S/I Bostedet Breine-Åsen

Har du lyst til at hjælpe vores dejlige beboere til en god hverdag? Er du god til at dokumentere dit daglige arbejde med borgerne og til at skabe trygge og omsorgsfulde relationer? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har vi brug for dig uanset,...
Indrykket:29. november 2018
Udløbsdato:6. januar 2019

Pædagog til §85 team

Frederikssund Kommune

Halsnæs
Handicap og Botilbud består af syv botilbud, klub- og fritidstilbud, samt hjemmevejledning til borgere i egen bolig. §85 teamet yder hjemmevejledning til ca. 65 borgere.Handicap og Botilbud arbejder ud fra Frederikssund Kommunes værdier: dygtighed, ...
Indrykket:3. december 2018
Udløbsdato:14. december 2018