Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialpsykiatri Odsherred søger teamleder til det døgnbemandede botilbud Grønnehaven.

Vi søger en fagligt stærk teamleder til Socialpsykiatrien i Odsherred Kommune.

Stillingen er til besættelse 1/8 2019 eller efter aftale.

Socialpsykiatrien driver 3 væresteder og 4 opgangsfælleskaber, en døgnbemandet botilbud, 5 ”skæveboliger”, yder støtte efter Servicelovens § 85 i borgernes egne hjem, samt varetager opsøgende arbejde efter Servicelovens § 99 i sammenhæng med et socialt akuttilbud. Socialpsykiatrien er en del af Center for Social og Psykiatri, der dækker en bred vifte af tilbud til borgere med fysiske og psykiske handicaps, og er aktuelt fokuseret på faglig udvikling i den fælles opgaveløsning på tværs af afdelinger, samt en stadig udvikling af det recoveryorienterede rehabiliterende arbejde.
Center for Social og Psykiatri vægter det solide sociale arbejde højt, hvor medarbejderne medvirker til at mennesker med fysiske, psykiske og sociale udfordringer, kan realisere deres potentiale ud fra egne ønsker og muligheder inden for rammerne af lovgivningen.

Grønnehaven er et døgnbemandet botilbud efter SEL § 108. Vi varetager opgaver og yder støtte i forhold til 14 beboere. Målgruppen er voksne med betydelige sociale og psykiatriske problemstillinger. En del af beboerne har sideløbende misbrug.

Der vil ved ansættelse blive lagt særlig vægt på erfaring med ledelse, herunder direkte personaleledelse, solid erfaring i forhold til målgruppen og problemfeltet. Der er sat et arbejde i gang med at styrke beskrivelsen af formål og mål/delmål i det daglige arbejde sammen med beboerne. Der vil derfor blive lagt vægt på erfaring fra og med det kommunale myndighedsarbejde. Dette kræver kendskab til arbejdsgange i samarbejdet imellem myndighed og tilbud, samt et godt kendskab til den relevante lovgivning på området.

Opgaven er dagligt og direkte faglig ledelse samt personaleansvar for ca. 25 dygtige medarbejdere engageret i socialpædagogisk støtte.

Medarbejdergruppen har forskellig uddannelsesmæssig baggrund og rummer socialpædagoger, sundhedsfaglige og omsorgsmedhjælpere. En del af medarbejdergruppen udgøres af et praktisk / teknisk team af værkstedsassistenter. Teamet varetager vedligeholdelsesopgaver på tværs af organisationen.

Du forventes i samarbejde med afdelingslederen, at tage initiativ og lede an i forhold til den faglige udvikling, og være i stand til at tilrettelægge, strukturere og eksekvere faglige udviklingsprogrammer flydende fra centerledelsen. Du forventes at kunne yde en sikker og daglig faglig sparring og vejledning af det pædagogiske personale. Du skal have et særligt fokus på strukturelle og styringsmæssige forhold bredt set, herunder af de enkelte beboeres sager. Som teamleder har du med reference til afdelingslederen, ansvaret for den daglige drift og den faglige ledelse af ovennævnte områder. Du vil indgå i en teamledergruppe der samlet refererer til afdelingslederen.

Stillingen stiller krav om en særlig robusthed, idet området i sin natur er karakteriseret ved en grad af uforudsigelighed og pludseligt opståede situationer.

Du opfordres til at belyse særlige kompetencer i din ansøgning. Din uddannelsesmæssige profil og baggrund kan med fordel være socialrådgiver, socialpædagog eller anden relevant uddannelse.

Forventningerne til dig:

 • Engagement, organisationsloyalitet og ansvarlighed.
 • Personligt initiativ til og facilitering af løbende udvikling af praksis.
 • Evne til at balancere imellem- og trives i forhold til, selvstændighed og tæt samarbejde.
 • Tydelighed i ledelsesstil og kommunikation.
 • Integritet og personlig som faglig gennemslagskraft.
 • Høj grad af vilje for og evne til fleksibilitet og omstilling.
 • Erfaring med mål og målstyring.
 • Erfaring med myndighedsarbejde fra en kommunal forvaltning.
 • Et betydeligt overblik og en rodfæstethed under pres.
 • At du er indstillet på fleksibel arbejdstid.
 • Erfaring med og evner for præcis faglig kommunikation til medarbejdere, samarbejdspartnere og politisk niveau.
 • Erfaring med økonomistyring.
 • Vilje, evne og lyst til at samarbejde med borgere, kolleger og samarbejdspartnere på tværs af organisationerne.
 • Kørekort til kategori B er en forudsætning for ansættelse.

Vi kan tilbyde:

 • En organisation der værdsætter personligt drive og idérigdom.
 • Personlig frihed i opgaveløsningen
 • En arbejdsplads hvor faglighed og arbejdsmiljø prioriteres.
 • Fokus på din fortsatte faglige udvikling.
 • Et velfungerende lederkollegie.

Der vil ved ansættelse blive indhentet straffeattest. Der vil efter gældende retningslinjer blive indhentet referencer ved ansættelse.

Løn efter gældende overenskomst.

Besøg www.visitodsherred.dk for at læse mere om lokalområdet eller kommunens hjemmeside www.odsherred.dk

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Claus Krants på telefon

24 34 46 66 eller clksc@odsherred.dk. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den. 20 & 21 juni 2019.

Stillingen søges via Odsherreds Kommunes hjemmeside.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.