Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialpsykiatrisk medarbejder

Socialpsykiatrisk medarbejder søges til botilbud.

Vi søger en Socialpsykiatrisk medarbejder med gode samarbejdsevner til en stilling på 30-37 timer om ugen, med start 1.sep.

Vi er en selvejende institution og bor i 3 villaer ved siden af hinanden i et almindeligt boligkvarter, den ene bolig er en udslusningsbolig. Vi har plads til 11 beboere som alle har en psykiatrisk lidelse. Huset er et trygt sted for beboerne og vi arbejder med den enkelte beboer, i de mål der er sat med bl.a ADL træning/bostøttetræning. Vi arbejder Recovery-orienteret med udgangspunkt i den enkeltes ressourcer.

Huset består personalemæssigt at medarbejdere med bagrunde som pædagoger og Social og Sundhedsassistenter. Vi har faste aftenvagter incl weekender, så vagterne ligger fortrinsvis på hverdagene fra kl 8-15.30.
Du skal være kontaktperson for 3-4 beboere.

Vi ønsker en Social og Sundhedsassistent , Pædagog eller anden med relevant uddannelse med psykiatrisk erfaring ,gerne indenfor Socialpsykiatrien,  og gerne med medicinsk erfaring. Du skal have gode samarbejdsevner, være empatisk, psykisk robust, skal kunne arbejde selvstændigt, og struktureret. Du skal være yderst god til dokumentation, da vi bruger en del tid på det.

Yderligere oplysninger på hjemmesiden, drosthusene.dk eller du er velkommen til at tage kontakt til leder på tlf 60242020 i dagtimerne (ikke i ugerne 26 og 27).

Du kan sende en motiveret ansøgning samt CV senest den 20.7 til adressen helleh@drosthusene.dk.

Samtaler vil foregå onsdag den 25.7. Der vil muligvis blive endnu en dag pga. sommerferietiden.
Har du ikke hørt fra os inden den 15. aug, er stillingen besat til anden side.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her