Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgiver

                           Socialrådgiver søges til Frelsens Hærs Krisecenter Næstved
 
Vi søger en engageret socialrådgiver 32 timer om ugen pr.1.april, til en spændende, afvekslende og udfordrende hverdag på vores krisecenter, hvilket indbefatter alt fra socialfaglig rådgivning og vejledning til pædagogisk støtte til kvinderne i forhold til deres aktuelle situation og et fremtidigt liv uden vold.
Krisecenteret har plads til 8 voksne og deres medfølgende børn. Krisecenteret har til formål at drive et center, hvor kvinder over 18 år kan få midlertidigt ophold, hvis de har været udsat for vold, trusler om vold, eller tilsvarende krise i relation til familie- eller samlivsforhold. Der ydes omsorg og støtte i forhold til den enkelte kvinde og barns behov og situation, ved relevant indsats, i forhold til den enkeltes sociale og mentale situation, hvor der kan iværksættes social, pædagogisk, psykologisk, juridisk og økonomisk bistand.
Krisecenteret yder endvidere ambulant rådgivning og efterværn.
Empowerment er grundlæggende for vores arbejde. Respekten for kvindernes egne valg, deres forskellige kulturer og værdisæt er grundlæggende for hele vores indsats.
Vi arbejder ligeledes fokuseret med trivsel på arbejdspladsen.
Arbejdstiderne er fordelt på dag, og aftenvagter hver 6. uge mandag til fredag. Der er vagt hver 6. weekend, hvor arbejdstiden er 10-22. Arbejdstidsplanen køre fast i 6 ugers rul.

Vi kan tilbyde dig følgende:                              

 • En spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor det faglige niveau vægtes højt og, hvor der er lydhørhed for dine ideer og faglige input.
 • Refleksion er en naturlig del af arbejdet i hverdagen, og der arbejdes kontinuerligt med den socialfaglige og pædagogiske indsats.
 • Mulighed for at udvikle dine faglige ambitioner sammen med engagerede kollegaer.
 • En tværfaglig medarbejdergruppe, hvor der er et højt engagement og plads til humor.
 • En arbejdsplads, der er fokuseret på at sikre trivsel og et godt og sundt fysisk og psykisk arbejdsmiljø.
 • Supervision og gode muligheder for kompetenceudvikling.  
  Vi forventer at du har følgende kvalifikationer
 • Uddannet socialrådgiver.
 • Har nogle års erhvervserfaring, og gerne erfaring med mennesker, der befinder sig i vanskelige sociale situationer, og kriseramte og traumatiserede voksne og børn.
 • At du har lyst og interesse for at være vejleder for studerende.
 • At du er i stand til at arbejde tværfagligt og helhedsorienteret.
 • At du har interesse i at arbejde med metoder, evaluering og dokumentation af din indsats.
 • At du har gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner, da arbejdet med udredning og opholdsplaner samt dokumentation af det sociale arbejde er vigtige arbejdsopgaver.
 • Er god til at etablere kontakt, også i situationer der kræver proaktivitet, og evt. møder modstand.
Vi forventer at du har følgende personlige egenskaber
 • At du er anerkendende og respektfuld i din tilgang til såvel beboere, som dine kollegaer.
 • At du har en robusthed og kan fastholde dine personlige grænser i forhold til kvindernes ofte kaotiske og konfliktfyldte liv, hvor der i arbejdet er daglig kontakt til både voksne beboere og børn, der befinder sig i meget vanskelige livssituationer.
 • Er i stand til at bevare roen selvom der opstår forvirring eller kaos omkring dig, eller omgivelserne bære præg af akutte omstændigheder.
 • Er interesseret i tværfagligt samarbejde med borgeren i centrum.
 • Er omstillingsparat og indstillet på at der i arbejdet på et krisecenter kan opstå akutte behov for at ændre i allerede planlagte opgaver.
 • At du er i stand til at arbejde selvstændigt, samtidig med du kan være en del af et team.
 • At du har lyst til at arbejde udviklingsorienteret og er i stand til at se nye muligheder og løsninger.
 • Du er fleksibel, og villig til at udføre praktiske opgaver, også i samarbejde med beboerne, som en del af det pædagogiske tilbud.
 • At du kan arbejde i henhold til Frelsens Hærs kristne værdiggrundlag.
Dine primære arbejdsopgaver vil være at:
 • Være kontaktperson for et fast antal beboere, med dertil hørende arbejdsopgaver.
 • Indgå i udarbejdelse af, og opfølgning på, udredning og opholdsplan for borgerens ophold på krisecenteret, samt dokumentation af det konkrete arbejde samt resultater heraf.
 • Udføre praktisk støtte til beboere, som f.eks. ledsagelse til møder, udarbejdelse af skrivelser, støtte til strukturering og organisering, for blot at nævne nogle få.
 • Samarbejde tværfagligt på krisecenteret med pædagoger, psykolog, ledelse og andre kolleger.
 • Deltage aktivt i trivselsfremmende tiltag på arbejdspladsen.
 • Yde efterværn til fraflyttede beboere. 
Løn- og ansættelsesforhold tager udgangspunkt i Overenskomst for socialrådgivere og socialformidlere mellem KL og SL. Du skal være indstillet på arbejdstider i aftentimerne samt weekender og helligdage.
Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til leder, Christina Nielsen på tlf. 55772270 uge 5 og 7 mellem klokken 10– 15.
Ansøgning vedlagt relevant dokumentation for uddannelse og beskæftigelse sendes til chni@fhmail.dk
mrk. ”ansøgning Socialrådgiver”.

Ansøgningsfrist er mandag d. 19. feb. 2018 klokken 12.  
Ansættelsessamtaler afholdes mandag d. 26. og tirsdag d. 27. feb. 2018.
 
Frelsens Hærs Krisecenter Næstved er et krisecenter for kvinder, efter servicelovens § 109. Krisecenteret er en selvejende institution under Frelsens Hær med driftsoverenskomst med Næstved Kommune. Der arbejdes på et kristent grundlag med fokus på den primære opgave, at tilbyde midlertidigt husly, sikkerhed, rådgivning og omsorg, til kvinder og deres medfølgende børn, der har været udsat for vold eller trusler om vold i nære relationer, med henblik på senere udflytning i egen bolig.
Se også www.naestved-krisecenter.dk
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Børne- og familierådgivningen søger dygtige socialrådgivere til behandling af børnesager

Ringsted Kommune

Vi er ved at opbygge en helt ny afdeling. Vi har en ambition om at blive en af landets bedste og dygtigste børnemyndighedsafdelinger vil du være med til det ? Børne- og Familierådgivningen har indenfor de sidste år været igennem en turbulent periode...
Indrykket:13. september 2018
Udløbsdato:5. oktober 2018

VIKAR til udbetaling af kontanthjælp -4 måneder med super løn!

Socialrådgivervikar v/Pernille Liland

Roskilde
Vi søger rutinerede og selvstændige vikarer til hele udbetalings-området af kontanthjælp i flere ydeslescentre på hele Sjælland. Bevilling af kontanthjælp, uddannelseshjælp, integrationsydelse, enkeltydelser, ledighedsydelse, revalidering, repatrier...
Indrykket:29. august 2018
Udløbsdato:24. oktober 2018

Socialrådgivere søges til Ungeafsnittet

Roskilde Kommune - Børn og Unge

Roskilde
Vil du være med til at skabe forandring og udvikling for målgruppen af udsatte unge og deres familier? Kan du arbejde systematisk, leve op til overholdelse af lovgivningens, dokumentationskrav og møde de unge og deres familier med ressourcesyn, tilg...
Indrykket:12. september 2018
Udløbsdato:26. september 2018

Børne- og familierådgivningen søger dygtig faglig konsulent

Ringsted Kommune

Holbæk
Vi er ved at opbygge en helt ny afdeling. Vi har en ambition om at blive en af landets bedste og dygtigste børnemyndighedsafdelinger vil du være med til det? Børne- og Familierådgivningen har indenfor de sidste år været igennem en turbulent periode....
Indrykket:14. september 2018
Udløbsdato:5. oktober 2018