Socialrådgiver

                           Socialrådgiver søges til Frelsens Hærs Krisecenter Næstved
 
Vi søger en engageret socialrådgiver 32 timer om ugen pr.1.april, til en spændende, afvekslende og udfordrende hverdag på vores krisecenter, hvilket indbefatter alt fra socialfaglig rådgivning og vejledning til pædagogisk støtte til kvinderne i forhold til deres aktuelle situation og et fremtidigt liv uden vold.
Krisecenteret har plads til 8 voksne og deres medfølgende børn. Krisecenteret har til formål at drive et center, hvor kvinder over 18 år kan få midlertidigt ophold, hvis de har været udsat for vold, trusler om vold, eller tilsvarende krise i relation til familie- eller samlivsforhold. Der ydes omsorg og støtte i forhold til den enkelte kvinde og barns behov og situation, ved relevant indsats, i forhold til den enkeltes sociale og mentale situation, hvor der kan iværksættes social, pædagogisk, psykologisk, juridisk og økonomisk bistand.
Krisecenteret yder endvidere ambulant rådgivning og efterværn.
Empowerment er grundlæggende for vores arbejde. Respekten for kvindernes egne valg, deres forskellige kulturer og værdisæt er grundlæggende for hele vores indsats.
Vi arbejder ligeledes fokuseret med trivsel på arbejdspladsen.
Arbejdstiderne er fordelt på dag, og aftenvagter hver 6. uge mandag til fredag. Der er vagt hver 6. weekend, hvor arbejdstiden er 10-22. Arbejdstidsplanen køre fast i 6 ugers rul.

Vi kan tilbyde dig følgende:                              

 • En spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor det faglige niveau vægtes højt og, hvor der er lydhørhed for dine ideer og faglige input.
 • Refleksion er en naturlig del af arbejdet i hverdagen, og der arbejdes kontinuerligt med den socialfaglige og pædagogiske indsats.
 • Mulighed for at udvikle dine faglige ambitioner sammen med engagerede kollegaer.
 • En tværfaglig medarbejdergruppe, hvor der er et højt engagement og plads til humor.
 • En arbejdsplads, der er fokuseret på at sikre trivsel og et godt og sundt fysisk og psykisk arbejdsmiljø.
 • Supervision og gode muligheder for kompetenceudvikling.  
  Vi forventer at du har følgende kvalifikationer
 • Uddannet socialrådgiver.
 • Har nogle års erhvervserfaring, og gerne erfaring med mennesker, der befinder sig i vanskelige sociale situationer, og kriseramte og traumatiserede voksne og børn.
 • At du har lyst og interesse for at være vejleder for studerende.
 • At du er i stand til at arbejde tværfagligt og helhedsorienteret.
 • At du har interesse i at arbejde med metoder, evaluering og dokumentation af din indsats.
 • At du har gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner, da arbejdet med udredning og opholdsplaner samt dokumentation af det sociale arbejde er vigtige arbejdsopgaver.
 • Er god til at etablere kontakt, også i situationer der kræver proaktivitet, og evt. møder modstand.
Vi forventer at du har følgende personlige egenskaber
 • At du er anerkendende og respektfuld i din tilgang til såvel beboere, som dine kollegaer.
 • At du har en robusthed og kan fastholde dine personlige grænser i forhold til kvindernes ofte kaotiske og konfliktfyldte liv, hvor der i arbejdet er daglig kontakt til både voksne beboere og børn, der befinder sig i meget vanskelige livssituationer.
 • Er i stand til at bevare roen selvom der opstår forvirring eller kaos omkring dig, eller omgivelserne bære præg af akutte omstændigheder.
 • Er interesseret i tværfagligt samarbejde med borgeren i centrum.
 • Er omstillingsparat og indstillet på at der i arbejdet på et krisecenter kan opstå akutte behov for at ændre i allerede planlagte opgaver.
 • At du er i stand til at arbejde selvstændigt, samtidig med du kan være en del af et team.
 • At du har lyst til at arbejde udviklingsorienteret og er i stand til at se nye muligheder og løsninger.
 • Du er fleksibel, og villig til at udføre praktiske opgaver, også i samarbejde med beboerne, som en del af det pædagogiske tilbud.
 • At du kan arbejde i henhold til Frelsens Hærs kristne værdiggrundlag.
Dine primære arbejdsopgaver vil være at:
 • Være kontaktperson for et fast antal beboere, med dertil hørende arbejdsopgaver.
 • Indgå i udarbejdelse af, og opfølgning på, udredning og opholdsplan for borgerens ophold på krisecenteret, samt dokumentation af det konkrete arbejde samt resultater heraf.
 • Udføre praktisk støtte til beboere, som f.eks. ledsagelse til møder, udarbejdelse af skrivelser, støtte til strukturering og organisering, for blot at nævne nogle få.
 • Samarbejde tværfagligt på krisecenteret med pædagoger, psykolog, ledelse og andre kolleger.
 • Deltage aktivt i trivselsfremmende tiltag på arbejdspladsen.
 • Yde efterværn til fraflyttede beboere. 
Løn- og ansættelsesforhold tager udgangspunkt i Overenskomst for socialrådgivere og socialformidlere mellem KL og SL. Du skal være indstillet på arbejdstider i aftentimerne samt weekender og helligdage.
Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til leder, Christina Nielsen på tlf. 55772270 uge 5 og 7 mellem klokken 10– 15.
Ansøgning vedlagt relevant dokumentation for uddannelse og beskæftigelse sendes til chni@fhmail.dk
mrk. ”ansøgning Socialrådgiver”.

Ansøgningsfrist er mandag d. 19. feb. 2018 klokken 12.  
Ansættelsessamtaler afholdes mandag d. 26. og tirsdag d. 27. feb. 2018.
 
Frelsens Hærs Krisecenter Næstved er et krisecenter for kvinder, efter servicelovens § 109. Krisecenteret er en selvejende institution under Frelsens Hær med driftsoverenskomst med Næstved Kommune. Der arbejdes på et kristent grundlag med fokus på den primære opgave, at tilbyde midlertidigt husly, sikkerhed, rådgivning og omsorg, til kvinder og deres medfølgende børn, der har været udsat for vold eller trusler om vold i nære relationer, med henblik på senere udflytning i egen bolig.
Se også www.naestved-krisecenter.dk
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Medarbejder i Socialpsykiatrien

Socialpsykiatri og Neurorehabilitering

Faxe
Socialpsykiatrien i Faxe Kommune søger engageret medarbejder. P86, Socialpsykiatrisk Rehabiliteringscenter, er et midlertidigt døgntilbud for socialt udsatte og psykisk sårbare. Vi er en arbejdsplads i en rivende udvikling. Vi er meget langt i proce...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Socialrådgiver/socialformidler - vikar til Afdelingen for Børn og Unge - Indsatsgruppen Unge

Slagelse Kommune

Slagelse
Har du lyst til at være med på holdet i en organisation, der er i gang med en positiv faglig udvikling, så er det lige dig vi har brug for i Afdelingen for Børn og Unge - Indsatsgruppen Unge.Vi mangler en vikar fra 1. marts 2018 - 30. november 2018,...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Beskæftigelsesmedarbejder - Afdelingen for Opkvalificering

Slagelse Kommune

Slagelse
Center for Arbejdsmarked og Integration, Slagelse Kommune søger ambitiøs og målrettet beskæftigelsesmedarbejder til Afdeling for Opkvalificering.Afdelingen dækker områderne aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere over 30 år, ressourceforløb og reval...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Jokonsulent til Afdelingen for Opkvalificering

Slagelse Kommune

Slagelse
tidsbegrænset ansættelse på 1 år fra 1. marts 2018 - 28. februar 2019 Er du ambitiøs på de aktivitetsparate kontanthjælpsmodtageres vegne? Kan du kombinere faglighed, empati og målrettethed? Har du lyst til at bidrage til Jobcenter Slagelse virksomh...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Magleby Skolecenter søger socialrådgiver

MAGLEBY SKOLECENTER

Slagelse
Magleby skolecenter søger socialrådgiver eller socialformidler til en fuldtidsstilling Magleby Skolecenter består af følgende enheder: Den Interne Skole for børn og unge i alderen 12-18 år. Specialundervisning og pædagogisk dagbehandling Særlig Tilr...