SOCIALRÅDGIVER

Fonden Ørnehøj har en bred vifte af tilbud til mennesker med særlige behov: opholdssted, botilbud, STU-uddannelse, beskyttet beskæftigelse, aktiveringstilbud mv. Aldersgruppen er fra 16 år og opefter. Vi samarbejder med kommuner fra hele landet. Ørnehøjs værdigrundlag tager afsæt i det eksistentielle og humanistiske menneskesyn og menneskers lige værd. Vi lægger vægt på, at alle vores beboere har deres integritet og ret til værdighed gennem så høj grad af selvbestemmelse over eget liv som muligt og at vi alle har brug for succesoplevelser, som kilde til stadig vækst.
 
Vi søger en uddannet socialrådgiver, der har mod på at arbejde i et døgnmiljø, hvor arbejdsopgaverne er mangfoldige og der foruden socialrådgiverfaglige opgaver i mindre omfang også kan forekomme pædagogisk opgaveløsning.
 
Vi spænder bredt over flere lovgivningsområder: serviceloven (såvel børne- og voksenregler), lov om særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse (STU), lov om aktiv beskæftigelse, lov om social pension (førtidspensionsreglerne), lov om socialtilsyn m.fl. Vi vil ved udvælgelsen af ansøgere lægge vægt på forvaltningserfaring – f.eks. fra voksen- og handicapområdet eller beskæftigelsesområdet, men især evnen til selvstændigt at holde sig ajour med gældende lovgivning er væsentlig. Derudover forventes det, at du har gode samarbejdsevner og evner at få samarbejdet til at glide med de mange forvaltninger, vi samarbejder med.
 
Som socialrådgiver på Ørnehøj indgår du i et team med vores anden socialrådgiver og vores praktikvejleder. Du får ansvar for en gruppe på 15-20 beboere, hvor du i samspil med ledelse og det pædagogiske personale har ansvar for den langsigtede plan for beboerens udvikling, dokumentation og udfærdigelse af statusudtalelser, kontakt til bevilgende myndigheder og eventuelle andre myndighedsinstanser.
 
Vi tilbyder en arbejdsplads hvor fagpersonlig supervision vægtes højt. Hvor samarbejde og engagement er bærende elementer. Hvor du dagligt vil blive mødt at vores ofte meget glade beboere, allerede fra du træder ind på gårdspladsen. Stillingen er på fuld tid. Da vi fungerer i et døgnmiljø vil døgnarbejde forekomme i et omfang af ca.10 døgnvagter pr. år samt en uges koloni. Der arbejdes således ud fra en årsnorm, hvorfor der i perioder kan være lidt mere end 37 timer pr. uge – og tilsvarende merfri i andre perioder.
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem Dansk Erhverv og Socialpædagogernes Landsforbund med tillæg for socialrådgiverfaglig opgaveløsning. Endvidere god pensionsaftale, fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejdsplads mv.
 
Stillingen er ledig til besættelse hurtigst muligt.
 
Vi henviser til vores hjemmeside www.ørnehøj.dk samt tilbudsportalen, for yderligere oplysninger om vores sted.
 
Ansøgning inkl. cv og bilag skal sendes via mail til: job@ornehoj.dk. Ansøgning skal være os i hænde senest d. 9. maj kl. 20.00. Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 22.
 
Vi må desværre sige nej til henvendelser om besøg og rundvisning, da Ørnehøj også er de unges bopæl.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Socialrådgiver til modtage- og afklaringsteam i Børn og Ungerådgivningen

Børn & Unge Rådgivning Øst

Guldborgsund
Lolland Kommunes modtage- og afklaringsteam, søger en socialrådgiver til varetagelse af opgaver i Børn- og ungeområdets modtageenhed. Stillingen er til besættelse i Maribo og er normeret til 37 timer om ugen. Hvem er viBørn- og Ungerådgivningen i Lo...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Socialrådgivere (2) til Kriminalforsorgen i Frihed, Roskilde

Kriminalforsorgen Sjælland

Er du de kollegaer vi søger til KiF Roskilde? Pr. 1. maj 2018 eller snarest herefter er der 2 ledige stillinger som socialrådgiver i KIF Roskilde. Om jobbet KiF Roskilde fører tilsyn med prøveløsladte, betinget dømte, samfundstjenestedømte og behand...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Vikarbureau søger dygtige sagsbehandlere til Jobcentre, Familieafdelinger samt Ydelsescentre

Socialrådgivervikar v/Pernille Liland

SocialrådgiverVikar.dk er et eftertragtet vikarbureau på 12. år for socialrådgivere, socialformidlere og sagsbehandlere! Vi har travlt, og søger derfor de erfarne og selvstændige socialrådgivere, med flere års erfaring i kommunal forvaltning. Vi til...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Socialrådgiver / socialformidler til Roskildehjemmet

Region Sjælland

En selvejende institution under Arbejde Adler med driftsoverenskomst med Region Sjælland. Vi arbejder under SEL §110 og er et forsorgshjem for mennesker uden bolig, evt. med psykosociale problemstillinger, misbrugsproblematikker samt eller psykiske ...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Erfarne socialrådgivere til Job og uddannelse - UngeGuiden

Roskilde Kommune - Ungeguiden

Roskilde
Vil du være en del af en arbejdsplads der brænder for at gøre en forskel og arbejde efter en vision om, at Vi løfter en ungegeneration tilbage i normalsamfundet ? Vil du være med til at sætte retning for unge i Roskilde og brænder du for at rådgive ...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018