Socialrådgiver eller socialformidler søges til barselsvikariat i Modtagelsen
Favrskov Kommune søger socialrådgiver/socialformidler til Modtagelsen
 


Da en af vores kolleger skal på barselsorlov, søger vi en ny kollega til Modtagelsen i Familierådgivningen. Der er tale om et barselsvikariat på 10 måneder med mulighed for forlængelse. Stillingen er på 32 timer pr. uge og til besættelse fra 1. maj 2018. 


Modtagelsen består af tolv dygtige, engagerede og sjove socialrådgivere. I Modtagelsen har man en opdelt funktion og er både socialrådgiver (med myndighedsbeføjelser) i forvaltningen og socialfaglig rådgiver i skoler og dagtilbud (uden myndighedsbeføjelse). 


Som socialrådgiver i Modtagelsens myndighedsdel yder man råd og vejledning, behandler underretninger, iværksætter indsatser jf. § 11.3 samt udfærdiger børnefaglige undersøgelser. Alle i Modtagelsen er en del af underretningsvagten, som man varetager en uge ad gangen i et fast rul. 


Som socialfaglig rådgiver arbejder man sammen med skoler, dagtilbud og andre samarbejdspartnere og er fælles om den helt tidlige og forebyggende indsats i almenområdet. Man yder blandt andet socialfaglig sparring ift. sårbare børn, unge og deres familier og deltager også i forskellige tværfaglige fora. 


Ud over Modtagelsen består Familierådgivningen også af Familiegruppen, som overtager sagerne efter endt børnefaglig undersøgelse. Afdelingen er fysisk placeret sammen med Børnehandicaprådgivningen. I praksis vil du derfor opleve de forskellige teams og afdelinger som en samlet myndighedsafdeling. 


Børn og Familie består samlet af fire afdelinger: Familierådgivningen, Børnehandicaprådgivningen, PPR/Rådgivningscentret og Udførerområdet. Vi er en del af Børn og Skole. 


Vi søger en ny kollega, gerne med følgende kvalifikationer • du er uddannet (også gerne nyuddannet) socialrådgiver eller socialformidler og brænder for målgruppen sårbare børn og unge samt deres forældre

 • du har viden og meget gerne erfaring (evt. praktik) inden for børn- og familieområdet

 • du er en udadvendt og dygtig formidler, da du som en del af jobbet skal holde oplæg i større forsamlinger (fx skoler og dagtilbud)

 • du er stærk i mundtlig kommunikation og er respektfuld og åben i kontakten med sårbare børn, unge og deres familier

 • du er stærk i den skriftlige kommunikation, og du skal have lyst og evner til at løse de spændende administrative opgaver, der også er en stor del af sagsbehandlingen

 • du kan holde hovedet koldt og hjertet varmt i en travl hverdag med høje følelsesmæssige krav

 • du arbejder struktureret og går selvstændigt til opgaverne, du kan lide at have styr på tingene, og du kan lide at overholde tidsfrister

 • du har erfaring med ICS og DUBU og er god til at tillære dig IT-mæssige kompetencer

 • vi anvender Talegenkendelse og bor i storrumskontor (10 personer), så det skal du have lyst til at blive en del af

 • du er indstillet på, at området - og måske dit job - løbende kan forandre og udvikle sig

 • du ser muligheder frem for begrænsninger. Du er indstillet på at holde fokus på balancen mellem økonomi og faglighed og har forståelse og respekt for arbejdet i en politisk styret organisation. 


Kan du genkende dig selv her? Og har du derudover lyst til tæt samarbejde med dygtige kolleger, der lægger vægt på kvalitet i sagsbehandlingen, høj faglighed, og hvor der også er plads til at grine sammen og hygge sig sammen? Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os. 


Vi har stort fokus på introduktion af nyansatte. Derfor vil såvel nyuddannede som garvede nye kollegaer få tilknyttet en mentor i opstartsfasen. Der er desuden opfølgningssamtaler med afdelingsleder og faglig koordinator med henblik på at sikre en god introduktion til organisationen samt til forventninger, metoder og arbejdsgange. 


Yderligere oplysninger
Stillingen er til besættelse pr. 1. maj 2018 eller snarest herefter. Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst med relevant fagforbund. Der er flekstid. Vi har fri kaffe, te og en meget lækker frugtordning. Der skal forventes en del kørsel i forbindelse med opgavevaretagelsen. Der ydes befordringsgodtgørelse efter gældende regler. 


Den daglige base er i Hvorslev, hvor Familierådgivningen har til huse i Børn og Skole på adressen: Danstrupvej 4, Hvorslev, 8860 Ulstrup. 


Det tager ca. 50 minutter at køre til Hvorslev fra Aarhus, ca. 40 min fra Silkeborg, ca. 30 minutter fra Viborg-kanten og ca. 25 minutter fra Randers. Vi har altid ledige parkeringspladser lige uden for administrationsbygningen. Og så er de gratis! 


Du kan få yderligere oplysninger om stillingerne ved at kontakte afdelingsleder Ann Mainz Christensen på telefonnummer 26 79 84 50 eller faglig koordinator Louise Lassen på telefonnummer 29 42 70 03. 


Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen. 


Samtaler
Der afholdes samtaler 8. marts 2018. Invitation hertil sendes via mail nogle dage før samtalerne og skal bekræftes af ansøger. 


Søg jobbet
Vi modtager kun ansøgninger elektronisk. Vi beder dig derfor sende din ansøgning til Favrskov Kommune via nedenstående link. Du skal også medsende dit CV og dokumentation for din uddannelse. Du kan se alle ledige stillinger på http://www.favrskov.dk/job


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Afdelingsleder for de fremskudte socialrådgivere

Randers Kommune

Vi søger en afdelingsleder med en solid faglig profil, der kan varetage ledelse for 10 fremskudte socialrådgivere i et stort og foranderligt centerCenter for Pædagogisk Psykologisk Rådgivning er organiseret under Børn og Familie i Randers Kommune, o...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Socialrådgiver til KIF Holstebro. lokalkontor Viborg

Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland

Viborg
Kriminalforsorgen i Frihed (KIF) har til primær opgave at føre tilsyn med klienter, der er prøveløsladt, betinget dømte samt behandlingsdømte. Afdelingen udarbejder ligeledes personundersøgelser af sigtede, før deres sag behandles i retten og deltag...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Handicap- og Psykiatrirådgivningen i Favrskov Kommune søger afdelingsleder

Aktivitetstilbud Handicap og Socialpsykiatri

Silkeborg
Afdelingsleder til Handicap- og Psykiatrirådgivningen Brænder du ligesom os for at gå nye veje i myndighedsarbejdet på socialområdet, kan du nu blive en del af holdet! Vi søger fra 1. maj 2018 en ny afdelingsleder til Handicap- og Psykiatrirådgivnin...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Socialfaglig sagsbehandler til Sygedagpengeafdelingen, Jobcenter Skive

Skive Kommune

Viborg
Sygedagpengeafdelingen søger med tiltrædelse den 1. april 2018 eller snarest derefter en socialfaglig sagsbehandler. Der er tale om en fuldtidsstilling. Som socialfaglig sagsbehandler i Sygedagpengeafdelingen skal du have stor lyst og interesse i at...
Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Koordinerende sagsbehander til Udviklingshuset, Jobcenter Randers

Randers Kommune

Randers
Vil du hjælpe borgere på kanten af arbejdsmarkedet med at komme i arbejde?Vi søger en koordinerende sagsbehandler til at indgå i vores team, som arbejder med ressourceforløb. Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentlig samt et barselsvikari...