Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgiver eller socialformidler til Borgercenter Børn og Unge Amager

Er du kommunom, socialformidler eller socialrådgiver, og har du lyst til at være vores kollega i Styrket Modtagelse, Borgercenter Børn og Unge Amager?

Vi søger dig, der både kan arbejde i myndighedsrollen og er velfunderet i generelle råd og vejledning. Vi har brug for dig, der trives med at løfte de mangeartede opgaver, der forventes løst i Styrket Modtagelse – lige fra borgermodtagelse, besvarelse af enhedens hovedtelefon til modtagelse og registrering af underretninger. Ser du også ydmyghed og nysgerrighed som vigtige ingredienser i mødet med borgere, og bliver du fagligt tilfredsstillet, når du får støttet en familie på rette vej? Så kan det være, det er dig, vi mangler i Styrket Modtagelse.

Styrket Modtagelse er hjertet i Borgercenter Børn og Unge Amager (BBU Amager), da alle førstegangshenvendelser fra borgere og samarbejdspartnere modtages her. Vi er tværfagligt sammensat af administrative tryllekunstnere, sagsbehandlere og pædagogfaglige medarbejdere. 

Styrket Modtagelse modtager 4.000 underretninger årligt og har fokus på modtagelse af borgere, afholdelse af samtaler og screening af de underretninger, der kommer ind. Perspektivet er her, at ca. 20% af alle BBU Amagers underretninger skal behandles i Styrket Modtagelse i den normale sagsbehandling eller vores akutvagt. Vi har en ambition om at handle hurtigt og gennem et styrket modtagelsesfokus give udsatte børn, unge og deres familie målrettet råd og vejledning. Udviklingsmæssigt har vi fokus på, hvordan en sag kommer ind i organisationen, sagernes tyngde og på en styrkelse af de tidlige forebyggende indsatser for familierne.  

Vi søger en medarbejder, der vil indgå i en dynamisk tværfaglig afdeling. Du vil have opgaver både i vores administrative team, men også have samarbejdsflade med de sagsbehandlere, der sidder med den tidlige forebyggende indsats (servicelovens § 11.2 og 11.3).

De konkrete kerneopgaver, du primært skal varetage, er borgermodtagelse med lettere rådgivning, herunder understøttelse af sagsbehandling og telefonisk og skriftlig kontakt med borgere og samarbejdspartnere – understøttelse af sagsbehandlingen er bl.a. oprettelse og screening af underretninger. Herudover skal du også kunne varetage opgaver inden for myndighedsområdet, fx vurderinger og afgørelser vedr. socialpædagogiske fripladser og koordinering af sager med påtænkt fogedudsættelser.

Sagsbehandling og indsatser i Styrket Modtagelse er tidlige og forebyggende indsatser, hvorfor det er et grundlæggende vilkår, at der ikke er kontakt til familierne over en længerevarende periode.

Om dig
Du har uddannelsesbaggrund som kommunom og/eller socialrådgiver/socialformidler eller lign. Det er en fordel, hvis du tidligere har beskæftiget dig inden for Københavns Kommune, men ikke et krav. Du skal være i stand til at arbejde systematisk og struktureret samt kunne holde hovedet koldt i en hverdag, som veksler mellem forudsigelighed og deadlines samt uforudsigelige opgaver.

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret og indgå i et team. Vi er ambitiøse omkring vores opgavevaretagelse og forventer, at du er velformuleret i skrift og tale, fleksibel og servicemindet og har gode samarbejdsevner. Samtidigt skal du arbejde effektivt og sætte en ære i at nå dine mål.  

Vi lægger vægt på, at du har en anerkendende og løsningsfokuseret tilgang til arbejdet, at du er udviklingsorienteret og har lyst til at arbejde i en organisation under forandring. Du skal være nysgerrig og kunne tænke kreativt og utraditionelt omkring løsningerne for børnene/de unge og deres familier. Du skal turde stille krav og være insisterende samtidig med, at du skal inddrage de børn, unge og familier, som du samarbejder med.

Hvad kan vi tilbyde

  • At være en del af en spændende omstillingsproces hvor du får mulighed for indflydelse
  • En enestående mulighed for at bidrage til udviklingen af det faglige arbejde på børneområdet i en ambitiøs organisation
  • En spændende arbejdsplads med nogen fleksibilitet og frihedsgrad i tilrettelæggelsen af dine arbejdsopgaver
  • God faglig sparring med kollegaer og ledelse
  • En arbejdsplads hvor der er højt til loftet og plads til godt humør

Lidt om Borgercenter Børn og Unge Amager
Amager er en bydel i udvikling, indbyggertallet på 125.000 er stigende. I bydelen er der mange gode eksterne samarbejdspartnere, og Borgercenter Børn og Unge Amager har udviklet et stærkt professionelt netværk i området, som er en uundværlig ressource for os. Vi er ca. 180 medarbejdere, som tværfagligt løser opgaver primært indenfor sagsbehandling, støtteforanstaltninger og rådgivning til familier med udsatte børn og unge fra 0-23 år.  

I februar 2021 træder en omorganisering af vores myndighedsarbejde i kraft. Formålet med omorganiseringen er give borgerne mere sammenhængende forløb. Omorganiseringen påvirker ikke driftsopgaverne i vagtteamet, men afdelingen vil i 2021 have et øget fokus på den gode modtagelse, overdragelse af sager og metodeudvikling bl.a. i forhold til beskrivelse af bekymringsgrundlag samt inddragelse af børn, unge og familier såvel som inddragelse af civilsamfund og netværk.  

Vi har til huse i moderne lokaler på Lyongade, hvor vi har indrettet os med åbne kontormiljøer, dvs. i åbne kontorfællesskaber med seks-otte kolleger.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer om ugen og til besættelse pr. 1. marts 2021 eller snarest herefter.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om Ny Løn.

Ansættelse kan først finde sted, når der er indhentet udvidet straffe- og børneattest.

Hvis du vil høre mere, kan du henvende dig til afdelingsleder Mette Meisner på 4049 9927 eller teamleder Birte Ahrensberg på 2932 5377.

Søg via nedenstående link senest fredag den 15. januar 2021
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 20. januar 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.