Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgiver Horserød

Kriminalforsorgen Hovedstaden søger en socialrådgiver til Horserød Fængsel.  
 
Kriminalforsorgen Hovedstaden søger en socialrådgiver til Horserød Fængsel til en fast stilling på 37 timer. Stillingen er til besættelse snarest muligt.  
 
HVEM ER VI?  
Horserød Fængsel et åbent fængsel med 189 pladser. Fængslet har ca. 140 ansatte, der blandt andet er med medvirkede til at sikre, at domstolenes domme bliver ført ud i livet – både med hensyn til samfundets sikkerhed og med hensyn til den dømtes rettigheder og senere muligheder for at leve en kriminalitetsfri tilværelse.  
 
OPGAVER  
Du bliver en del af en gruppe på 7 socialrådgivere, der alle arbejder tæt på fængslets indsatte. Det være sig i forhold til etablering af resocialiserende indsatser, udarbejdelse af handleplaner, diverse vejledningsopgaver og som bindeled til en lang række eksterne samarbejdspartnere.  
 
VI FORVENTER, AT:  
- Du er uddannet socialrådgiver  
- Du er idérig, positiv og engageret  
- Du har en personlig robusthed til at hjælpe og støtte de indsatte  
- Du trives i et miljø med mange opgaver og udfordringer  
- Du har erfaring med tværfagligt samarbejde  
 
VI TILBYDER:  
- En ambitiøs og dygtig socialrådgivergruppe, der ønsker at udføre et fagligt kvalificeret stykke arbejde med respekt for rammer og ressourcer  
- En arbejdsplads, der er rummelig og åben overfor dine individuelle behov og således prioriterer at arbejdsliv og privatliv hænger sammen  
- Ekstern supervision  
- Oplæringsperiode og introprogram  
- Flextid  
 
ER DU INTERESSET:  
Ansøgningsfristen er den 20. februar 2018.  
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 8 og 9.  
 
TILTRÆDELSE:  
Snarest muligt.  
 
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte socialrådgiver Betina Svinggaard på tlf.: 72 55 21 25 eller socialrådgiver Susie Kjær på tlf.: 72 55 21 27.  
 
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende organisationsaftale for socialrådgivere i staten og CO10-fællesoverenskomsten og med mulighed for Ny løn.  
 
For at komme i betragtning til stillingen bedes du sende ansøgning, CV og andre relevante papirer elektronisk via "søg stillingen".  
 
Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.  
Alle kandidater, som indkaldes til samtale, vil skulle give samtykke til at blive tjekket i det Centrale Kriminalregister.  
 
Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.  
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 6 arresthuse, 4 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland og Færøerne.  
 
Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her