Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgiver - Lindehuset,

Vi søger en socialrådgiver, 37 timer om ugen på Lindehuset til besættelse 1. juli 2021.

Vil du være med til at videreudvikle Lindehuset, som er et aktivitets- og beskæftigelsestilbud i Center for Psykiatri og Handicap? Og vil du arbejde med en recovery orienteret og rehabiliterende tilgang i et fagligt ambitiøst miljø?

Lindehuset er både et aktivitet- og samvær tilbud (SL §104), samt et beskæftigelsestilbud, hvor de daglige aktiviteter er udgangspunkt, for at støtte psykisk sårbare borgere i deres trivsel og udvikling samt muligheden for at komme tilbage på arbejdsmarkedet i uddannelse eller få en afklarende beskrivelse til jobcenterets rehabiliteringsteam. Lindehuset har en samarbejdsaftale med Jobcenter Bornholm om afklaring- og ressourceforløbspladser. I Lindehuset er der også frivillige, som deltager i husets aktiviteter, men som ikke har fokus på arbejdsmarked.

Lindehuset har flere forskellige aktivitetsenheder: Køkken, Have, Musik & Medie, Kreative Værksteder, Kontorfunktion mm. Derfor forventes det at du indgår i at planlægge, igangsætte og deltage i de daglige aktiviteter som foregår her. Du har formentlig også gode ideer til andre aktiviteter, der kan bidrage til det vigtigste – at borgerne udvikler sig og kommer nærmere arbejdsmarkedet.

Kompetencer:
Vi ser gerne at du er uddannet socialrådgiver, har pædagogisk tæft og besidder viden om afklarings- og ressourceforløb. 

Arbejdsområder:

  • Indgå i de daglige aktiviteter sammen med borgerne.
  • Statusbeskrivelser, samt varetagelse af en koordinerende funktion i forhold til det tværfaglige samarbejde med borgerne, sagsbehandlere, støttekontaktpersoner, jobkonsulenter etc.
  • Herunder også en tovholder funktion, i forhold til samarbejdet med Job center Bornholm.
  • Faglig sparring omkring og opfølgning på afklarings- og ressourceforløb.
  • Organisering af de daglige aktiviteter.
  • Udvikling af Lindehusets aktiviteter.

Vigtige egenskaber:

  • Du skal have fagligt overblik samt kendskab til beskæftigelsesloven. Herunder med fokus på især borgere i ressource- og afklarings forløb.
  • Desuden pædagogisk tæft, hvor du er god til, at balancere mellem på den ene side empati og omsorg og på den anden side målopfyldning og styring, når du både skal rådgive om faglige og menneskelige aspekter i livet.
  • Vi forventer at du er udviklingsparat og har mod på at gå nye veje, hvor sparring, evaluering, læring og klare mål er i højsædet. En god portion ”professionel nysgerrighed” og evnen til at udfordre egne og andres perspektiver er en selvfølgelighed.
  • Som person forventer vi at du er i besiddelse af en god portion energi og har en naturlig empati overfor de borgere vi har et ansvar for, vi forventer derfor at du forstår at balancere borgernes behov for tryghed, behov for omsorg og kan arbejde med deres motivation i svære perioder. Det er vigtigt at du kan have mange bolde i luften, for der er mange.

Lindehuset rummer et bredt spekter af borgere og har mange forskelligartede arbejdsopgaver, derfor forventer vi at du kan håndtere kriser og navigere i kaos.
Praktisk håndelag og gode IT-kundskaber er en fordel.
Vi værdsætter godt humør og en venlig og varm humor.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Der vil blive indhentet straffeattest ved ansættelsen.
Kørekort til personbil er et krav.

Ansættelsen er pr. 01-07-2021.

Praktisk information
Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 01-05-2021. 
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt uge 19
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Nikolaj Jeppesen på 56927852 eller 30182107.

Center for Psykiatri og Handicap
I Center for Psykiatri og Handicap yder vi kompetent støtte og vejledning. Vi ser faglighed som nøglen til at løfte vores opgaver og nå vores mål om at borgerne lykkes i livet, på egne præmisser.Vi arbejder med borgernes medborgerskab og indflydelse på eget liv, så borgere med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, eller særlige sociale udfordringer har mulighed for at tage del i samfundslivet på lige fod med andre borgere.

Bornholms Regionskommune som arbejdsplads
Bornholms Regionskommune (BRK) har omkring 3.600 medarbejdere og er dermed ubestridt øens største arbejdsplads. Hver femte i job på Bornholm er ansat i kommunen, som er en del af rammen om alle bornholmeres liv. Vores ledere og medarbejdere er stolte over og entusiastiske omkring hver dag at samarbejde om både borgerne og hele Bornholms udvikling, og sammen styrer vi mod at gøre kommunen til et endnu bedre sted at arbejde end i dag.

BRK er på mange måder en unik kommunal arbejdsplads, fordi Bornholm udgør en region for sig. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som danske kommuner normalt ikke har, og vi skal selv kunne løfte alle opgaver inden for velfærd og samfundsopgaver, da vores nabokommuner er langt væk. Vi har visionære planer for øens fremtid. Det er målet, at Bornholm skal være en fossilfri ø i 2040, og vi har også ambitiøse mål for fritidsliv, folkesundhed og det gode børne- og ungdomsliv.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?
Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.
Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.
Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.